SNEAK PEEK VAN ONS DROOMHUIS| Verhuisvlog #4

Het is eindelijk zo ver! We hebben de sleutel van ons nieuwbouwhuis! In deze video geef ik een sneak peek van ons droomhuis en neem ik je mee tijdens het klussen. Martine, Djurre en ik gingen klussen en onze visgraatvloer werd gelegd!

https://youtu.be/EqUs6oTGWpM

Ik kreeg heel veel vragen over onze vloer. Hij is van Dutzfloors. De planken zijn dubbel gerookt, geborsteld en UV-geolied. Als je via mij komt, mij (@2WMNWillemijn) en Dutzfloors (@Dutzfloors) op Instagram volgt en een vloer koopt bij Dutzfloors krijg je €250 korting. De actie is geldig vanaf 40m2 en is heel 2018 geldig.

Deze video bevat een samenwerking. Ik heb korting gekregen op de vloer van Dutzfloors.

14 reacties

Jessica -

Waauuuwww, die vloer is echt enorm tof!!! Net als beide behangen die jullie hebben uitgekozen.
Succes met de verhuizing!

Irene -

Ik vind het zo tof! Kan niet genoeg krijgen van je foto’s en filmpjes van je woning! Mijn vriend en ik kunnen over een half jaar ons nieuwe huis in en zijn nu naar vloeren aan het kijken. We wilden graag eiken visgraat maar in PVC tot nu toe nog echt niet gevonden wat we mooi vinden, tot we laatst naar hout keken. Was voor mij eigenlijk nooit een optie (want ik dacht AU duur grapje! maar pvc was bijna net zo duur). Ik ben nog altijd bang dat het gaat slijten of we voorzichtig moeten doen, maar ik krijg nu wel vertrouwen erin door wat jij zegt en ben enorm benieuwd hoe het de komende tijd bevalt! Hou ons op de hoogte 😀

Jeanet -

Ik vind jullie huis nu al prachtig!!! Zo mooi 😍😍😍! Heel benieuwd naar de volgende ! Het geluk spat ook echt van jullie af ❤!

Anita te Gussinklo -

Wat tof om dit te zien.
Mooie vloer hoor en de kinderkamers worden ook prachtig.
Nog heel veel klus plezier op naar jullie nieuwe droomhuis.

Lieke -

Super gaaf allemaal. Hele leuke style heb je. Ook de scharnieren en het beslag heel tof allemaal. Fijn dat alles zo is als je hoopte.

Pauline -

Wat een schitterende vloer en dat jungle behang…………. zo leuk !!!!!

Pien -

Wat mooi zeg! Erg leuk om te zien.
Ik vind de zwarte scharnieren juist erg mooi!

meike -

juist supertof die scharnieren! Leuke vlog

Susan -

Wat heerlijk om de sleutel te hebben en dan éindelijk alles wat in je hoofd zat te zien gebeuren. Ik woon nu 3 maanden in ons nieuwbouwhuis en vond dat ook ZO leuk. Veel plezier nog met klussen en verhuizen, hopelijk verloopt alles heel voorspoedig.

Ik ben ook benieuwd waar de stoeltjes uit het speelhoekje van zijn?
En:

femketje -

oh wauwie wat is die vloer mooi zeg 😮 inderdaad zonde van die lijn in het jungle behang, maar inderdaad een klimop strook er voor en je ziet er niks meer van 😉

Marjan -

Zo gaaf!! Zo’n mooi huis, nu al :)

Kelly -

Wat een geweldig mooie vloer en ook het behang van de jongens vind ik ge-wel-dig!

Carlijn -

Oooh ik moet nog 2 maanden wachtenen dan heb ik ook eindelijk de sleutel van ons nieuwbouwpaleid! Bizar, ook in februari ‘17 de eerste paal! Wachten duurt zó lang..
Waar is het speelhoekje van van Gijs en Jelle?

Janine -

Video niet beschikbaar :(

Reageer ook