Plog: EEN FEESTDAG

Afgelopen zondag voelde bijna als een feestdag. Het was een dag vol gezelligheid, lachen, familie en lekker eten. Djurre’s broer kwam helpen klussen in het huis en zijn vrouw en hun twee dochters kwamen gezellig mee. Het begon ‘s ochtends al goed met doorslapen (ja, echt!) en een luxe ontbijt…

Om 6.00 uur werden we gewekt door Jelle en Gijs. YES, ze hebben beide doorgeslapen! De afgelopen weken hebben we slaaptraining gedaan met Gijs en het heeft echt goed gewerkt. Hij slaapt nu eigenlijk elke nacht tot in elk geval 5.00 uur en soms ook tot 6.00 uur. Wauw, wat is dat fijn zeg! Ik heb trouwens de methode gevolgd uit het boek Slaap!.

We besluiten spontaan te gaan ontbijten bij Van der Valk. We wonen dichtbij de Van der Valk van Groningen en aangezien je in de stad niet echt een leuk tentje vindt op zondagochtend voor 10.00 uur met ontbijt, is dit onze hotspot op zondagochtend. 😉

Ik schiet snel een outfitje aan: mijn gele Colourful Rebel trui, jeans van Supertrash en All Stars.

Djurre kleedt de jongens aan en ik smeer gauw een make-uppie op. Snif, mijn holy grail poeder is op (de Sisley Phyto Loose Powder). Zo balen! Hij is namelijk echt gruwelijk duur, €70…

Mijn favoriete combinatie voor op mijn wangen is momenteel de tweede blush van boven (NARS) in combinatie met de NARS Fort de France higlighter.

We zijn er! Aanvallen maar!

Jelle en Gijs gaan voor de pancakes. Snap ik, deed ik ook. 😉

Het is zo gezellig! De jongens zijn vrolijk, lekker eten en het is heerlijk rustig in het restaurant. Wat een perfect begin van de dag.

Auto’s kijken!

Als we weer in de auto stappen zegt Djurre ‘He, er ligt nog een fles onder de autostoel’. Dat was dus de fles die ik al twee maanden miste. Ieeeeeuwwww! Ik heb ‘m gelijk weggegooid, dat begrijp je. 😉

Na het ontbijt gaan we door naar ons nieuwe huis waar ik een begin maak aan de speelhoek. Hiervan zien jullie snel meer!

We laten onze familie het nieuwe huis zien en daarna gaan mijn schoonzus en ik naar ons huis toe met de kinderen. We spelen de hele dag lekker in de tuin. Ze hadden het zo naar hun zin! Als moeder geniet je dan automatisch mee. #cheesybuttrue

Aan het eind van de middag haal ik nog snel wat extra broccoli voor bij het avondeten en daarna ga ik koken.

Ik maak een grote schaal van Djurre’s lasagne. Die doet het altijd goed.

Om 19.00 uur liggen de jongens naar bed en is de familie naar huis. Tijd om nog wat te werken op de bank!

Om 21.30 uur vind ik het wel welletjes en vertrek ik naar boven. Lekker slapen!

15 reacties

Ilse -

Ik vind het zo leuk dat jullie weer regelmatig een plog maken!

Jeanet -

Zo leuk die speelhoek! En jullie vloer 😍😍

Mika -

Ohhh waar is die vloer van??
Leuke en gezellige plog :)

Marit -

Ohhh, wat is de vloer mooi geworden zeg! Wat zal je daar van genieten!

Kirsten -

Bij het Concerthuis kan je heerlijk brunchen op zondag Wil! En bij Pigalle hebben ze ook lekkere broodjes, hier kom ik geregeld als ik buiten de deur op zondag wil ontbijten :). Ben benieuwd naar het nieuwe huis! Liefs, Kirsten

Larissa -

Het ziet eruit als een heerlijke dag.
En wauw de vloer in jullie nieuwe huis is echt prachtig! Super leuk ook met zo’n speelhoek, daar gaan Jelle en Gijs vast heel veel plezier aan hebben.

Petra -

Wat een leuke plog! Je hebt echt twee heerlijke mannetjes. Wat een onwijs mooie vloer hebben jullie uitgekozen, qua kleur, maar ook als visgraat. Heel mooi! Ik kijk uit naar hoe je huis er straks uit ziet! Inspiratie voor mijn eigen huis 🤗

Maris -

Leuk zo’n spontaan ontbijtje bij Van der Valk! En leuk om al een stukje van de nieuwe woning ingericht te zien!

Claudia -

Super sweet! Wat ziet die Van der Valk er mooi uit ook (het is denk ik al 20 jaar geleden dat ik als kind voor het laatst in een Van der Valk was…). Het speelhoekje in jullie nieuwe huis ziet er ook goed uit! Mooi de iets warmere houten vloer bij de koelere lichtgrijze muur! Goed te combineren met verschillende kleuren accessoires!

Wendy -

Dat boek Slaap! echt ik kan niet zonder raad het ook iedereen aan. Je leert er zoveel van. Mijn mannetje slaap nu overdag als in de nacht goed.

Rianne -

Echt…probeer de producten van Mineralissima eens. Kweet zéker dat je fan bent! Ikzelf gebruik de compacte foundation, maar ook de losse poeders zijn geweldig én gezond voor je huid. En nee… Dit is geen spam. Ik ben écht enthousiast

femketje -

mennnn, altijd balen als er een favo product op is… zeker voor die prijs, yikes! 😮

Kelly -

Heerlijk als zo’n dag voelt als een feestje! Het ziet er ook mega gezellig uit en heerlijk om zo te ontbijten bij Van der Valk.

Romy -

Dat klinkt als een heerlijke dag! Een zondag begint natuurlijk al goed met zo’n fijn Van der Valk-ontbijtje :) Maar die lasagne ziet er ook absoluut niet verkeerd uit! Wat fijn dat het slapen nu bij Gijs al iets beter gaat dan eerst!

Loes -

Dit ziet er uit als een heerlijke dag, lekker ontspannen! Fijn dat jullie genoten hebben!

Reageer ook