PASHOKJES SHOPLOG in BATAVIA STAD

Ja, dat zie je goed! Het is zondag en er staat een video online. Dat komt omdat ik ziek was. Daarom vandaag alsnog de video van vrijdag. Het is een ‘pashokjes shoplog’ van een ochtend shoppen in Batavia Stad. En wat ben ik goed geslaagd zeg! Kijk maar…

https://youtu.be/BSrmTUZ_VK0

13 reacties

Marit -

Wat een superleuke pashokjes shoplog. Leuke dingen ook gekocht, alles staat je heel goed!
Waar is je blousje van die je al aanhad?( met blauw-witte streepjes)

Syl -

Ik heb shoplogs echt gemist.

sanne -

Super leuk, dit mag je vaker doen!!!

Patricia -

ik kijk graag PHshoplogs, je kunt zo op leuke ideeën komen of je ziet dat het niks voor je is. Dat maakt deze wat lastiger omdat je zelf niet ‘even’ naar Bataviastad kunt. Liever dus wat andere winkels met huidige collectie. In het pashokje praat je wel heel zacht, ik moest echt goed mijn best doen om alles te verstaan. Grappig die bewegingen die mannen allemaal maken als ze iets passen, heel herkenbaar !

Lianne -

Heel leuk!

Pauline -

Leuke shoplog, zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Eva -

Ik vond het ook leuk om te zien, zeker voor herhaling vatbaar! Misschien kan je een volgende keer wat meer dingen passen die je misschien niet zal kopen maar gewoon om eens te zien hoe het jou staat? Zoals die gouden broek.

Simone | All Day Jewels -

Bataviastad is erg leuk! Al ben ik er maar een paar keer geweest, moet ik eerlijk zeggen. Wij hebben redelijk vlakbij Rosada zitten, dus daar gaan wij nog wel eens heen. Je hebt wel erg mooie broeken weten te scoren trouwens!

Carmen -

Ik vond het een leuke pashokjes-shoplog! Gezellig ook dat jullie samen gaan shoppen, ik heb daar het geduld niet voor haha.

Lotte -

Leuke video! En je laat het, net zoals de andere youtubers ;-), goed zien! Dat probleem met de broeken herken ik. Ik ben namelijk ook niet heel erg lang, namelijk 1.68. Maar heb laatst ontdekt dat ze bij de Only broeken hebben die perfect zijn voor de kleine mensen zoals wij. De broek is skinny, is high wasted en heeft dé perfecte lengte. Ik vind het altijd zo’n gehannes om lange broeken korter te maken dus dit is voor mij de uitkomst!

Elise -

Ik vind de pashokjes shoplog erg leuk! Het is anders dan gewoon ‘droog’ je aankopen laten zien, je neemt de kijkers veel meer mee op zo’n manier. (idk if that makes sense..) :-)

Marije -

Leuk hoor zo’n shoplog.

De blouse is idd heel erg leuk!

Truusje - De Sandwichformule -

Ik vind het leuk! En dat het niet een kwartier duurt is helemaal niet erg. Langer is niet altijd per se leuker. En als ik veel leuke maar lange video’s voorbij zie komen kan ik toch niet alles zien. Dus kort is juist wel fijn want dan kijk ik die sowieso. 🙂

Reageer ook