MEET&GREET + MARTINE ONS HUIS LATEN ZIEN | Weekvlog #78

Deze week hadden we een onwijs leuke meet & greet met lezers, liet ik Martine ons nieuwe huis zien en had ik een gezellige babyshower van mijn vriendinnetje Martina. Dat plus het lenteweer en je begrijpt, ik had een fijn weekje! Kijk maar mee!

https://youtu.be/S9Emf6zPK7M

5 reacties

Ank -

Hoi hoi, Ikea event was leuk, ook leuk dat jullie zo je best deden om mee te denken bij de vragen! Grappig was om te merken dat ik het ongemakkelijk vondt om bij de meet en Greet aan te sluiten, in het “echt” ben je toch vreemden van elkaar en waar moet je het over hebben🤷‍♀️ Desondanks was het leerzaam, bedankt voor de tips!

Anke -

Zo genieten altijd op maandag, jullie vlogs!!

Janine -

Als je aan het lopen of fietsen bent kun je beter niet vloggen .. dat gehijg en gepuf ik spoel spontaan door !

Daphne -

Die animoji’s, hi-la-risch!

femketje -

love je stippen blouse 😀 staat je super!

Reageer ook