IPHONE X KWIJT?! | Weekvlog #79

In deze weekvlog van 2WMN is het weer een dolle boel. Van een niet slapende baby genaamd Maik tot een leuke YouTube workshop met onder andere Vera Camilla en Francesca Kookt. En ik schrik me rot als mijn iPhone X kwijt blijkt te zijn. Waar is dat ding?

https://youtu.be/kC69aCG0GCw

6 reacties

Mariska -

Ook met kruipen gewoon een romper aan bij heel warm weer :) In het gras en op een dekentje kan dat prima. En ze leren het snel genoeg als de vloer te hard is 😉 Ik kijk juist weer uit naar zomerweer want dan: sandalen met open tenen aan zodat de peuter leert om niet af te remmen met de neus van de schoen als ie op de loopfiets zit..

S -

Echt mooi om te zien hoe liefdevol je met Maik om gaat. Ook veel respect hoor, die gebroken nachten lijken me zo zwaar! Leuke vlog :)

Ilse -

Leuk stukje over jullie angsten! En een goed idee om je angsten op te schrijven, dat ga ik ook eens proberen.

Anke -

Altijd zo genieten, een nieuwe vlog! Pittig he die gebroken nachten… vind dat je het erg goed doet en zo herkenbaar van die off-day, mag ook gewoon een keertje!

femketje -

ik vind je ingevlochten haar niet verkeerd hoor :) je kan het al stukken beter dan ik XD

Kelly -

Haha, echt die vlogs van jullie blijven geweldig! Heerlijk die kippen zonder koppen stijl haha.

Reageer ook