HELP, MARTINE IS KLUSSER!

Ik woon nu al een aantal maanden in ons koophuis. Doordat ik hoogzwanger was tijdens de verhuizing heb ik niet veel tijd gehad om het echt gezellig te maken. Daarnaast ben ik ook een kluns als het op klussen aankomt. Maar…dankzij de Verstelbare Klevende Spijkers van tesa haalde ik binnen no time de gezelligheid in huis. Kijk mee!

https://youtu.be/qrrXiuTvW74

Heb jij ook kriebels gekregen om met jouw interieur aan de slag te gaan? Geef je dan nu op via deze link om mee te doen met deze toffe Bloginsiders campagne van tesa en test zelf hoe handig de Verstelbare Klevende Spijkers zijn. Je maakt ook nog eens kans op een waardebon van €200 dus waar wacht je op? Wij kunnen niet wachten om jullie creaties te zien!

10 reacties

Jitske -

Super handig dit zeg! Man des huizes wil niet dat er gaatjes in de muur komen, dus dit is dan zeker de oplossing! Kan er eindelijk weer iets moois aan de muur gehangen worden :)

Bedankt voor de tip dames!

Merel -

Wow, wat onwijs handig dit systeem. Ga ik zeker onthouden. En na de beelden in de Kwantum bedacht ik me dat ik daar ook nog maar eens heen moet gaan voor hippe en fijngeprijsde interieurdingetjes, dus dat ga ik morgen gelijk doen.

Suus -

Kun je die ‘spijkers’ ook weer zonder schade aan de muur verwijderen?

Syl -

Ik heb een huurhuis waar niet geboord mag worden. Dus dit lijkt me ideaal…. maar hoe krijg je ze er uiteindelijk vanaf als je gaat verhuizen ofzo?

linda -

de link doet het niet!

Danielle -

Wat een super toffe items heb je aan de muur! Deze dingen lijkt me echt ideaal. Er staat nog genoeg te wachten om opgehangen te worden. Maar komt er telkens niet van.

Sandra -

Ooohhh, die hexagon spiegel! Wat is dat een leuk item!

Een tijdje terug had ik het idee om via OmeAlie van zo’n hexagon plakspiegeltjes te kopen, voor een paar cent. Na een paar weken kreeg ik het thuis bezorgd, bleken het echt ieniemini spiegeltjes te zijn. Kan ik niet veel mee, hahaha. Ik denk dat ik dus gewoon maar eens bij de Kwantum langs moet gaan en daar m’n koopjes ga doen

Laura -

wow, dit is zo handig!! Net gaan samenwonen, maar in het huurhuis mag niet geboord worden in de muren. Beetje saai wel.. dit is dé perfecte oplossing! Hopelijk word ik geselecteerd voor de bloginsiders campagne, en anders snel op naar de bouwmarkt!

Lianne -

Super handig! Ik moest lachen om het feit dat jullie verbaasd zijn dat het allemaal lukt haha

femketje -

hoe handig zijn die “spijkers” dan 😀 ik ga die zeker eens halen! ik wil zelf niet al te veel gaten boren in mijn muren, zeker niet in de muur die grenst aan mijn badkamer (leidingen!).

Reageer ook