BEAUTY SHOPLOG | JEFFREE STAR, CHANEL, MUGLER

Het is lang geleden, maar we hebben weer eens een ouderwetse beautyshoplog voor jullie. LLG vibes all over the place! We moesten lang wachten op een pakketje uit Amerika en kochten ook nog wat producten online bij ICI Paris. Later kwamen we er achter dat we behoorlijk wat geld hadden uitgegeven. Slechts vierhonderd eu…

https://youtu.be/PiXTxrnw5eQ

 

21 reacties

Elsbeth -

Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen met de Kruidvat eyelash serum. Revitalash werkte bij mij erg goed maar is inderdaad zo aan de prijs. Wel een vraag: mag je die van de Kruidvat wel gebruiken tijdens borstvoeding en zwangerschap? Bij Revitalash wordt het namelijk afgeraden. En ik voed zelf ook op het moment (en ben mijn mooie wimpers dus helaas kwijt sinds zwangerschap 😄).

Wendy -

Martine, kijk uit met het gebruik van de wimperserum nu je nog borstvoeding geeft! Ze zijn niet getest op vrouwen die borstvoeding geven omdat dit etisch gezien niet mag. Of heb jij andere info? Ik zou er ook graag mee beginnen maar wacht er om die reden nog even mee.

Marjan -

Gezellige video :) hebben jullie tips over hoe je tot een nieuw parfum komt? Ik ben nu 26 en al mijn oude geuren aan het opmaken, ik wil graag iets wat echt “ik” is, ofzo. Iets meer volwassener dan wat ik had, maar ik weet niet waar te beginnen… En dan de ici paris xl of de douglas in lopen en maar wat proberen gaat ook zo lastig. Ik weet dat citrusgeuren altijd heel slecht pakken op mijn huid, en ik te bloemig niet lekker vind. Maar verder… Als jullie tips/ideeen/stappenplannen hebben hoor ik eht graag!

Poederdoos -

Even reageren op je vraag! Het beste kun je naar binnen gaan bij Douglas of bij ICI paris zo en aan de adviseurs daar vragen om uitleg en zelf vertellen dat je geen citrus wilt in je geuren. Als het goed is zou je dan met een goed advies en met proefjes de deur uit moeten gaan

Jorien -

Lovee het eyelash serum! Gaat idd heel lang mee en het werkt echt super.
Heerlijk weer even wat beauty op 2wmn. Vind ik toch wel erg fijn😇

femketje -

aah ik hou van jullie beauty video’s 😀 die jeffree star items zien er goed uit!

Pauline -

Je hebt gelijk Willemijn. Miss Dior is het helemaal niet meer. Het is jaren mijn favoriete geur geweest. Ik gebruikte niet anders, maar nu word ik er bijna misselijk van.
Ik ben ook overgestapt op Chanel Coco Mademoiselle. Even wennen maar ik vind het nu heerlijk!!!
Is nu mijn favoriet !!!

E -

Ik heb niet echt Miss Dior en Chanel geld om die geurtjes uit te proberen dus geen idee of er verschil in zit hahaha.

Merel -

Heerlijk weer even die LLG vibes! Ben benieuwd naar de reviews :)

Daphne -

Heel leuk weer, heb dit echt gemist.

Lenneke -

“Slechts” gebruik je in dit geval om aan te geven wanneer iets minder is dan je had verwacht. 😉 Weet niet of dat de bedoeling was, maar zoals ik het in de context lees niet. En nu de shoplog kijken! Wat leuk, weer een keer :)

Jasmijn -

“Slechts” kan ook op een sarcastische manier gebruikt worden, als het juíst om een groot aantal of een grote hoeveelheid gaat. Dat is de betekenis die Martine en Willemijn hier bedoelen :)

Lenneke -

Ik las het niet alsof het sarcastisch bedoelt was 😉

Lenneke -

*bedoeld 😆

Marije -

Heerlijk weer zo’n ouderwetse shoplog. Ik vind die geur van Mugler ook heerlijk!

Hester -

Ah yes wat leuk weer een beauty shoplog! Ik moest lachen bij dat stukje van de setting spray hihi. Jullie praten ook zo enthousiast alsof jullie nog volop in LLG zitten. Zo vet Martine dat je het Blood Sugar palette hebt gekocht! Ik heb in NL nog niemand erover gehoord, dus ben super benieuwd hoe de kleuren je zullen staan. Ben ook benieuwd naar het lash serum!

Mare -

Nee….niet mijn ding…dit soort berichten. Echt interessante reviews over inhoudelijke huidproducten met wetenschappelijke onderbouwing vind ik leuk…..maar daarvoor ga ik niet naar 2 WMN.

Nina -

“Niet dat we persé wat nodig hadden”… Jammer dat het dan toch wordt aangeschaft, dat past niet heel erg in het principe van ontspullen, of wel?

Haydée -

Haha, als je alles begint op te tellen kan het wel even schrikken zijn… Maar jullie hebben er ook zeker mooie producten voor terug. Zo te zien ook een aantal echte hype items waar menig beauty-liefhebber jaloers op zou zijn! 😀

Anneke -

Heeeerlijk weer eens een ouderwetse beauty shoplog!!
Mooie prouducten dames!
Om eerlijk te zijn vind ik de nieuwe Miss Dior wel heel lekker..
Eerst nog de oude opmaken (heeeeel rustig aan 😆)

Groetjes!

Syl -

Ja Christmas cookie is zo’n mooie kleur. Ik heb hem destijds tijdens de pre-dale gekocht.
Ik ben benieuwd naar die geur van Chanel. Ik ga morgen even in de winkel ruiken.

Ps. @Willemijn, je klapt echt vaak met je handen… 😉 haha
Ik weet niet of jullie een nieuwe microfoon hebben, maar op mijn telefoon klinkt het heel schel.

Leuk om weer eens een make-up update te zien. Ik had die fixing spray laatst moeten kopen toen hij 40% korting was. Nu dus spijt.

Reageer ook