AUTOPECH… | Weekvlog #77

Dit was me wel weer een hectisch weekje en als klap op de vuurpijl ging mijn auto stuk en werd Maik ziek. Verder heb ik gewerkt en kwam er nog een vriendin langs. En nu ben ik aan het duimen dat ik ook niet ziek word, want aankomende week heb ik het ook druk. Op hoop van zegen…

https://youtu.be/Uav_3u7gh6U

 

4 reacties

Sandra -

Ah wat doe je het goed als moeder zeg, je mag trots op jezelf zijn hoor. Hoe gaat het intussen met Noa (en Maik)?

Pauline -

Leuke vlog Martine. Het hoeft niet altijd spectaculair te zijn om toch leuk te zijn.
Zielig zo’n klein ziek mannetje. Ik hoop dat hij snel weer opknapt.
Gaat het nu beter tussen Noa en Maik ?

femketje -

aahw wat naar dat Maik zo ziek is :( hoop dat jullie allemaal snel opknappen!

PatriciaKleijn -

Ooo erg he die auto`s, wij ook net een jaar een nieuwe accu en vervolgens weer steeds leeg bleh! Die Lasagna ziet er trouwens echt heel lekker uit… Hier ook ziekkig, mijn vriend heeft me aangestoken met zijn verkoudheid en bij mij komt daar snel keelontsteking bij boee :(

Reageer ook