ZOVEEL HAARUITVAL! | Weekvlog #75

Dit was een enorme pechweek. Er is zoveel mis gegaan: van happende honden tot lekkage en bizar veel haaruitval. Gelukkig sluit ik de weekvlog af met een heerlijke Momfessions met Willemijn. Wat hebben we gelachen!

https://youtu.be/yRYNtVhX4C8

PS: Zouden jullie deze enquête voor ons in willen vullen? Het gaat over jullie interesses wat betreft ons YouTubekanaal en 2WMN! Dank jullie wel voor de moeite!

 

11 reacties

Sara -

Logisch dat je enorm geschrokken bent! Maar ik ben zo blij te lezen dat je iemand inschakelt, daarin ben je echt een voorbeeld voor velen en het geeft toch wel aan dat jullie Noa niet zomaar weg zullen doen. De asiels zitten vol met voorbeelden waarbij mensen niet die moeite namen. Een goede gedragsdeskundige kan nog zoveel voor je betekenen! Dan krijg je ook ineens meer inzicht in je (onbewuste) eigen gedragingen en signalen die je hond afgeeft die je eerst niet zag. Ik spreek uit ervaring. Het komt vast helemaal goed!

Marijke2408@live.nl -

Wat beangstigend als je hond uithaalt naar je kind. Goed dat jullie ingrijpen. Een hond is immers onvoorspelbaar. Dat leuke lieve kleine hondje haalt net zo hard uit. Over haaruitval, ik heb het zelf niet, maar vitamine B complex omdersteunt wel de sterkte van de haarwortels. Gewoon een fijne aanvulling als je niet dagelijks deze vitamine uit je voeding haalt. :)

Albertina -

Maak je geen zorgen over je haaruitval. Hoe naar het ook is, het hoort erbij. Het is eigenlijk haar wat je tijdens je zwangerschap hebt “vastgehouden” en wat nu los laat. Het lijkt wel erg en ik kan me je paniek wel voorstellen, heb dat zelf ook gehad, maar het komt weer goed over een tijdje

femketje -

haha ik kan niet wachten tot vrijdag nu 😀

marrie -

Bij de Jumbo kan je voor 50 euro laten thuisbezorgen. Ze hebben elke maand producten waaruit je kan kiezen en waarbij de bezorg kosten vervallen.

Evelien -

Arg, frustrerend dat van Noa. Hoop dat het eenmalig was en dat de gedragsdeskundige er iets mee kan! Over de haaruitval door de hormonen: we kunnen elkaars handje schudden… Ben vorig jaar april gestopt met de pil. Met als gevolg veel haaruitval en nu ben ik zover dat ik aan de pruiken ga… het houdt maar niet op. Met zwangerschap is dat ook zoiets, maar daar duurt het ‘maar’ 3 tot 6 maanden. Hoop dat het allemaal een beetje meevalt want ook al is het maar haar, het voelt zó niet lekker. Luie Herman is trouwens wel heel lekker. Vooral de jam op de kin ziet er aantrekkelijk uit. 😉

Loes -

Pittig weekje zo, Martine! Zeker het voorval met Noa en Maik, dat lijkt me heel erg.. Hopelijk vinden jullie een oplossing! Ik moest wel lachen om jullie glimlachen, inderdaad als een boer met kiespijn, haha..

Jasperine van wendel -

Hallo lieve meiden,
Alweer een tijdje geleden maar volg jullie altijd , zo leuk en eerlijk, wij hebben allemaal wel eens van zulke vreselijke dagen , gewoon doorgaan gaat vanzelf , over,leuke dingen doen hoor!had ook een vraagje , waar heb je die leuke trui vandaan die roze met oogjes, kan niet op insta stories komen vandaar , daar ging je vertellen waar he hem heb gekocht, staat je mooi hoor! Ga zo door meiden HG Jasperine

Anne -

Oh jeetje, wat zullen jullie geschrokken zijn van Noa! Dat is toch je grootste nachtmerrie! Ben wel benieuwd waar het happen vandaan komt, niet om daar een oordeel over te vellen of om te vertellen dat je het fout doet o.i.d, alleen loop ik er soms tegen aan dat onze Franse Buldog al 2 jaar het prinsje is hier. Hoe gaat dat zijn als er een klein prinsesje bij komt over +-10weken. Misschien kunnen jullie in z’n algemeenheid een artikel wijden aan huisdieren en kinderen, dat voelt misschien iets veiliger dan specifiek ingaan op deze gebeurtenis.

Heel veel wijsheid Martine en hopelijk kan de gedragsdeskundige jullie helpen.

X

Jet -

Oh Martine, wat zullen Jorrik en jij geschrokken zijn van het hapgedrag van jullie hond. Verstandig om gelijk iemand in te schakelen. Ik wens jullie heel erg toe dat het lukt om Noa’s gedrag te corrigeren. Succes!

Kelly -

Ik heb echt dubbel gelegen om je werkdag bij Willemijn! En soms is een dag of een week gewoon even kwalitatief uiterst teleurstellend, verschrikkelijk haha.

Reageer ook