Weekvlog #73: MOEDER GANS

Wat een gezellige en ijskoude week was dit! Ik ging er op uit met Maik. Zo ben ik lekker bij Willemijn geweest en ging ik ook naar vriendinnetje Inge-Marije om weer even bij te kletsen. Daarnaast werkte ik natuurlijk voor 2WMN en aan ons project wat best emotioneel was.

https://youtu.be/Py0CS4U4LfI

 

18 reacties

Dolores Pavic Simic -

Wat een leuke vlog weer! Ben zo benieuwd naar jullie geheime project 😍

Wat je keuken betreft, wat denk je van het vervangen van de grepen, naar cognac lederen handgreepjes, en het dat stuk boven het natuursteen betegelen met een geometrische tegelvorm, als je daarop googelt, of ‘witte hexagon tegel’ zie je wat ik bedoel.
Als je al zou willen verven zou ik misschien voor een ‘chalk finish’ gaan. Dus weg met dat creme, en grijswit kiezen🤗

femketje -

super leuke vlog weer 😀 wij hadden ook een nieuwe bank gekocht een aantal jaar geleden, maar onze katten zijn er al goed tekeer op gegaan.. r.i.p. bekleding :’)

Eva -

Leuke vlog, word meteen vrolijk van je humor en positiviteit! Donkerblauwe keuken met gouden/koperen greepjes lijkt mij mooi, maar ik vind je keuken zo eigenlijk ook best prima?

Denice -

Echt goede vibes in deze vlog! Leuk! Ik vind begraafplaatsen ook supercreepy als ik er langs moet, echt al sinds kind af aan dus dat ligt niet aan jou :p haha. Wij hebben volgensmij precies dezelfde bank, daar waren we (lees; ik) Ook écht op uitgekeken en toen hebben we onze bank geverfd met van die Dysondoosjes van Kruidvat. Is heel mooi egaal geworden :) Gewoon een aantal hoezen per keer, dus wel flink wat wasjes. Zo voelde de bank toch als nieuw! En wat betreft de kleur voor de keuken; lastige keuze! Maar wel supernice want dan is weer een onderdeel van jullie huis af 😀 Ik raad je acht aan om daarvoor lekker ouderwets naar de bouwmarkt te gaan en kleurtjes te gaan kijken, die strookjes. In comments is het moeilijk om een bepaalde tint uit te leggen zoals je dit wel kan zien in de bouwmarkt. + Je hebt de kans dat jullie beiden bij dezelfde kleur meteen een JA! gevoel hebben, dat is dan de kleur 😀 Is een leuk avontuur om gewoon samen te gaan kijken (zonder verwachtingen, scheelt teleurstelling). Dit zijn gewoon random gedachten trouwens, ik wil je niks opdringen :p Ik heb weer genoten van je vlog!

Judith -

Een lichtgrijze, wit/lichtblauwe gloed of zwarte keuken is mooi!!! Succes!

huisjeboompje.beesje -

wij zijn ook 3 weken geleden verhuisd met een baby van 3 maanden en een peuter van 2,5. Wilde toch graag een nieuwe bank en dan ook een best lichte kleur. Twijfelde heel erg of ik wel die ene lichte kleur moest nemen met kinderen in huis. Nou .. gewoon toch gedaan hoor hihi. Superblij mee, hoop dat die lekker lang mooi (&schoon) blijft. (pluspunt van me bank is dat alles gewoon in de wasmachine kan :))! x

huisjeboompje.beesje -

wat was dit een gezellige vlog zeg! veeel gelachen ook! x

Inge -

Als je nieuwe greepjes voor je keuken gaat kopen, let er dan op dat je er niet makkelijk met je kleding aan blijft hangen.
Wij hangen dus regelmatig vast aan de keuken haha

M. -

Ik zou de stijl die jullie hebben toegepast bij de eetkamertafel en hanglamp doortrekken naar de keuken. Kast/lade deurtjes kleur; mat zwart of heel donker grijs, met robuuste grotere houten stoere kast/lade grepen, in het zelfde formaat en in de kleur van jullie eetkamertafel of mat zwart staal, Sowieso de 4 bovenkastjes van de keuken zou ik weg doen en op de 2 wanden een mooie accentkleur (misschien wel oker/goud?), of mooie grote stoere print/behang, misschien in combinatie met een houten wandplank met een paar mooie items …en boven het keukenblad 2 of 3 mooie hanglampjes (of lookalike jullie eetkamertafel lamp).

Anke -

Heeeele leuke vlog heb je gemaakt! Zo leuk om te zien wat je thuis doet en hoe je lekker met Maik op pad bent geweest :) hang in there wat betreft de nachten!

Loes -

Wat een gezellige vlog, volgens mij ben je een super lieve moeder en ‘tante’ voor de kinderen van Willemijn. Die karamelsaus klinkt trouwens te lekker!

Nanoe -

Mijn mening over je keuken:
Ik zou kiezen voor lichtgrijs, en dan de handgrepen vervangen door een kleur, bijv. hoe je net okergeel noemde en dan een rij geglazuurde tegels in dezelfde kleur als je handgrepen. Zorgt toch voor net wat kleur.
Succes nog!

Amelie -

Wij hadden een redelijk nieuwe bank toen de 1e werd geboren maar het ligt er maar net aan hoe je er zelf mee om gaat of de bank mooi blijft. Wij hebben geen huisdieren (maar bij de meeste mensen die ik ken, mag de hond echt niet op de bank liggen zoals bij jou) en bij ons wordt niet op de bank gegeten of gedronken door de kids of met schoenen gespeeld. En nu is de bank 10 jaar oud en nog zo goed als nieuw! 😉 De bank heeft trouwens wel een dure wollen stof moet ik zeggen waar je ook makkelijk kleine vlekjes afveegt dus dat scheelt ook.

Liset - Beautydagboek -

Ach, wat een leuke vlog! Zo schattig om de twee jongens van Willemijn bij jou op schoot te zien. Ze genieten er van. En over je vraag over de Nike’s: ik ben er niet zo’n fan van, dus ik zou ze niet dragen, haha. Ik zou namelijk niet weten hoe je ze moet combineren en moet inderdaad ook aan de gabbertijd denken ;).

Oum ri -

Over haaruitval https://www.oeiikgroei.nl/jij-en-je-gezin/tijd-voor-jezelf/haren-ontzwangeren/

Ik had dit ook na mijn zwangerschappen, het komt echt goed Ookal lijkt het nu niet zo Haha

jose -

Ik wilde net sturen: doe okergeel! En toen hoorde ik jou erover praten. ik vind het een tof idee!

Ivy -

Leuke blog weer :). Doe mij ook zon handige knutselaar! Mijn man is zeer onhandig en ik moet het allemaal zelf doen haha. Mijn Ikea-babykamerhacks: de kruidenrekjes als boekenrekje, de brede Hemnes als mcommode met de lades in steeds een iets donkere tint roze geverfd. Verder nog een Strandmon-voedingsstoel en Bas-lijstjes (die zijn diep) met leuke dingetjes erin.
Aan buikliggen doe ik eigenlijk niet. Mijn baby vindt er niks aan en het consultatiebureau vond dat ze zo’n mooi sterk nekje had, haha. Dus ik geloof het wel!

joke -

Ik vind jou humor en die van je moeder echt geweldig, word ik helemaal blij van. Kan je gevoel voor humor aanleren?!
“De lucht voor blauwe kaas aanzien”, die houd ik er in elk geval in, ik zie het voor me. De spijker op z’n kop!

Reageer ook