Mommy Make-up Routine

Voorheen kon ik uren de tijd nemen om uitgebreid mijn make-up te doen. Nu Maik er is, heb ik een hele andere make-up routine ontwikkeld. De ain’t-nobody-got-time-for-that-make-up-routine. Ik had je vierkant uitgelachen als je me verteld had dat ik later binnen 10 minuten mijn make-up kon doen. Maar het is echt zo!

https://youtu.be/a2VOVycTAyo

 

9 reacties

Marijke -

Ik ben zelf (25) nog geen moeder. Mijn schoonzus maakte zich zelfs nog op toen ze weeën kreeg en naar het ziekenhuis moest met Lott oorbellen in en al. Die zal ik nooit treffen in een huispak. Ik vind het om die reden grappig dat je een ‘mommy make- up routine’ hebt ontwikkeld. Gewoon heel persoonlijk is dat. Wat ik gewend ben zou ik niet snel veranderen maar het hoeft van mij niet iedere dag precies te zijn. Ik hoef ook niet per se elke dag in een jasje met grote oorbellen in en hakken aan erbij te lopen (kan ook niet want ik ben verpleegkundige). Ik ga ook gerust met alleen wat oogschaduw en een bronzer op de deur uit. Ik heb een gave huid dus ik vind iedere dag foundation op ook sonde van je huid.

Lisa -

Je bent zo mooi!

Catootje -

Ik ben echt geen held met make-up. Ik heb een cursus gevolgd bij superlooks 2x en de basics ken ik. Vroeger bezocht ik je blog wel eens om te leren hoe jij het deed.
Ik denk dat ik aardig op weg ben, maar… om eerlijk te zijn, nu ik moeder ben… is het een kwestie van:” hoe sta ik uberhaupt eerder op dan mijn kinderen wakker worden om mijn make up te doen?” Dus áls ik het doe…is het vaak als ik ergens heen ga zonder de kinderen!

PS: mocht je ooit een make-over willen doen bij iemand.. ik geef me bij deze op! ha ha!

Ingrid -

Whaaahahaha hoe herkenbaar! Hilarisch. Maar geloof me, ook dat komt goed…🤗

Haydée -

Haha: “een zwangershapsglow, kan zijn, maar het was toch vooral highlighter denk ik.” Wat ben je grappig Martine! 😀

Bertine -

Leuke video! Je ziet er prachtig uit zo! Ik vind alleen de lipstick niet bij een mommy routine horen… ik draag nauwelijks meer lipstick sinds ik moeder ben, want dan zit mijn dochtertje elke keer onder de lipstick van de kusjes, haha! Misschien dat die van Jeffrey Star wel kissproof is hoor, dat weet ik niet, met dat merk heb ik geen ervaring!

Martine -

Die is kissproof, daarom draag ik alleen nog maar zowat die 😉

Bertine -

Ooh dat is beter!! Dan moet ik die ook maar gaan aanschaffen…

femketje -

leuk om te zien dat jij ook met 1 kwast veel verschillende dingen doet :) ik probeer vaak ook dezelfde kwast te gebruiken voor alle highlight-punten, en soms ook nog voor de gehele oogmakeup!

Reageer ook