MIJN MAN IS EEN SLECHTE VADER | Momfessions #2

Omdat de eerste #Momfessions zo ontzettend leuk ontvangen werd, besloten we een vervolg te maken. We vroegen naar jullie confessies en kregen weer een berg aan openhartige confessies binnen. Soms herkenbaar, soms op het randje en vaak heel grappig. We weten zeker dat er minstens één confessie in zit die elke moeder zal herkennen! 😉

https://youtu.be/3gBk_ogGQYQ

13 reacties

Nora - PinGetest -

Hilarisch en toch ook wel herkenbaar!

Keep up the good work!

denise -

Ik vind je zieke kind afgeven bij de opvang echt een no go. Werk zelf in de kinderopvang en zieke kindjes willen gewoon het liefst bij hun vertrouwenspersoon zijn. Zit dat arme kind de hele dag bij ons ziek en verdrietig te zijn

Anne -

Helemaal mee eens! Het is ook nog eens gevaarlijk voor zwangere opvangmedewerkers. Want wat als het kind een kinderziekte heeft? Werk zelf met kinderen en heb tijdens mijn zwangerschap een kinderziekte opgelopen. Gelukkig is alles goed afgelopen, maar de gedachte dat mijn kindje had kunnen sterven, omdat een ouder zijn zieke kind niet wilde thuis houden.. Geen mooie gedachte.

Anne -

Oh, wel HELE leuke momfessions trouwens!! Echt van genoten!! Hopelijk komen er nog meer. Kan niet wachten!

Marije -

Ik werk ook op een kdv. Ik heb dan veeeel liever dat ouders benoemen dat hun kind niet lekker is, maar ze het even echt niet anders weten qua opvang. Ipv dat ze het kind ‘niet ziek’ brengen. En dan graag ook bereikbaar zijn, als het niet meer gaat. Want inderdaad: een ziek kind op de groep is echt niet fijn! Veel te druk ook voor dat kind.

Lisanne -

Heerlijk, ga zo door! Ik voel me minder een slechte moeder, nu ik weet dat meer mensen bepaalde dingen doen (of niet doen 😬)

Jennifer Mohamed -

Weer gelachen!

Didi -

En dan ben je lekker vroeg bij de opvang. Zullen ze wel fijn vinden denk je. Vervolgens krijg je de wind van voren van je kind omdat je te vroeg bent en ze nog zo lekker aan het spelen waren. Dus nee ik ga ook niet vroeg meer 😂

Loes -

Haha grappige video weer! Ik denk dat die van de kolf misschien van Martine is!

femketje -

haha echt geweldig gemaakt weer :’) we want more!

Gelukjes van Maris -

Hahaha fruithapje vergeten? Ja we waren net bezig de vaste voeding wat op te bouwen. Ik kwam thuis na een dag werken heb je het hapje gegeven? eh nee? ik heb gewoon de fles gegeven. Dat zit nog niet in mijn systeem hoor 😛 ook standaard de vitamine d druppels die dan vergeten worden hahahah

x

Romy -

Haha, ze zijn weer leuk! En gelijk heb je eigenlijk om niet altijd om 17 uur voor de deur bij de crèche te staan. Ik kan me voorstellen dat zelfs een half uurtje extra me-time als moeder zeker niet verkeerd is 😉

Laila -

GE-WEL-DIG!!! Slechte nacht gehad met de kids, maar dit hahaha!!

Reageer ook