INTERIEUR SHOPLOG + DRAMA MET NUTS | Verhuisvlog #3

Eindelijk is het zo ver! Na heel veel drama met nutsvoorzieningen en vertraging, is de oplevering van ons huis in zicht. Ik neem een interieur shoplog op, vertel welke kleuren we hebben gekozen voor op de muur en praat jullie bij over de bouw van ons nieuwbouwhuis!

https://youtu.be/ilWiz7mZaG0

10 reacties

toi -

Tikje jammer dat je nog steeds zo negatief bent over je huidige huis, denk dat er genoeg mensen zijn die een moord zouden doen voor het huis wat je nu hebt.

Rien -

Tikje jammer dat je het echt nodig vond om deze negatieve gedachte hier toch uit te spreken/schrijven. Jaloezie is niet mooi.

Willemijn -

Nou dat hoop ik niet want dan heb je een hele zware daad begaan voor echt een crap huis! 😛 Misschien lijkt het best oke, en qua ruimte is het dat ook absoluut. Maar een huis met schimmel, ongedierte, heel veel vocht (er ligt ‘s ochtends gewoon een plas onder mijn raam) en waar het in de keuken maximaal 7 graden wordt in de winter, dat noem ik geen goed huis voor de hoge huurprijs die wij er voor betalen. :-)

Eva -

Ik vind je vlogs altijd leuk dus vind het helemaal niet erg dat het eens wat ‘rommeliger’ is, maakt het net gezelliger en echter ☺️

Ella -

Leuk om te zien! Mag ik vragen welke kleur grijs je hebt gekozen? :)

Willemijn -

Het is een staaltje van Karwei en heeft de code IG PS-1027 :-)

Ella -

Dank je!

Loes -

Leuk, zo’n update! Zo balen dat er vertraging was.. maar het einde is in zicht! Finally! De gekozen bank is trouwens zoooo vet!

femketje -

dat huizen-rekje is zo leuk 😀 maar wel vervelend dat er zoveel vertragingen zijn geweest, hopelijk gaat nu alles lekker snel :)

Kelly -

Ik ben heel benieuwd naar hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Die kasten als scheiding vind ik heel tof!

Reageer ook