Dit vinden onze Insiders van NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water

Een tijdje terug reviewde ik de NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water. Een Micellair Water om je gezicht mee te reinigen voor een gezond uitziende huid die kan ademen. En het beviel me goed! Maar ‘één is geen’, en dus gingen onze Bloginsiders ook aan de slag met reviewen. Vandaag kun je lezen wat ze er van vonden.

Onze Insiders hadden verschillende huidtypes, van normaal, tot vet en van gevoelig tot en met acne. NIVEA heeft namelijk drie varianten:

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water voor de gevoelige huid (paarse fles) – helpt de 3 tekenen van een gevoelige huid te verminderen: roodheid, een trekkerig gevoel en droogheid doordat het druivenpitolie bevat. Deze variant bevat geen parfum, kleurstoffen of parabenen. Dat vind ik persoonlijk heel fijn en daarom is deze eerste variant gelijk mijn favoriet!

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water voor de droge huid (roze fles) – speciaal ontworpen voor de droge huid. Het kalmeert en verzacht de droge huid door het gebruik van amandelolie. Dit voedt en versterkt de barrière van de huid. Het gaat uitdroging en een trekkend gevoel van de huid tegen.

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water voor de normale huid (blauwe fles) – voor de normale tot gemengde huid. Het verfrist en ondersteunt de huid door de toegevoegde Vitamine E. Het stimuleert daarnaast het natuurlijke vochtgehalte van de huid waardoor de huid wordt gehydrateerd en geeft de huis

Tijd voor de mening van onze Insiders!

Rita: “Sinds een paar weken test ik de #niveamicellairwater. Ik heb deze toegevoegd aan mijn gezichtsverzorging en ben tevreden. Mijn huid is iedere ochtend en avond snel gereinigd en voelt fris aan.”

Alicia: “De Nivea micellair water heb ik ondertussen in gebruik! In de ochtend verfrist en reinigt het mijn huid voor ik mijn make-up aanbreng en in de avond haalt het alle troep weer van mijn gezicht af.”

Kristel: “Be good to your skin. You’ll wear it every day for the rest of your life..” 🍃 Als bloginsider mocht ik de afgelopen wekenNivea micellair water testen! Mijn conclusie: het is een fijn product. Het verwijderd je make up, reinigt je gezicht en het verfrist de huid 💦🌿. Zelf gebruikte ik het voor en na het slapen voor een optimaal resultaat! Ik ben in ieder geval fan!! 🤗💙’

Een bericht gedeeld door marloes81 (@marloes81) op

Marloes: ‘Mijn ochtend en avond routine van dit moment!’

Nicole: “Ik gebruik de Nivea micellair water niet alleen in de avond om mijn gezicht te reinigen maar ook voor het aanbrengen van mijn make up! Het reinigt mijn gezicht, verwijderd alle make-up resten en verfrist ook nog eens mijn huid. Mijn eindconclusie: wat een top product! Mijn gevoelige huid is er fan van.”

Ben je ook benieuwd geworden naar NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water? Je vindt de producten in de supermarkt en de drogist. Een flesje van 200 milliliter kost €4,49.

3 reacties

Rita -

Wat superleuk dat je mijn foto gebruikt hebt :) Ik gebruik nivea nu nog steeds. Ps ik reageer nooit, maar kon het nu niet laten😇

Pauline -

Ik ben er zelf ook erg enthousiast over.
Ik ben het gaan gebruiken na het bericht van Willemijn.

Kelly -

Ik heb al heel veel positieve verhalen gehoord over de nieuwe Nivea lijn. Denk dat ik er toch binnenkort wat van wil halen, want het klinkt top!

Reageer ook