DAT HAKT ER IN + CONCERT BLOF | Weekvlog #74

Super leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog! Wat een week vol hoogtepunten was dit! Ik ging met Martine naar een geweldig concert van Blof in de Ziggodome en het was tijd voor de vooroplevering van ons huis. Gijs leert ondertussen steeds beter lopen en we hadden een gezellige middag in het krijspaleis. Kijk mee!

https://youtu.be/-D4Vcu9JIe4

Sponformatie
* De schoenen heb ik gekregen van Sketchers.

14 reacties

Nienke -

Lijkt me leuk: een krul video. Dat is weer een beetje back to LLG. De rietjes video weet ik nog goed! Die heb ik ook vaker teruggekeken. :) Ik heb een Carmen chopstickcurler in de kast liggen, maar nogsteeds (lees anderhalf jaar) niet gebruikt. Ik moet dat echt eens proberen.

Nienke -

Ik weet dat jullie het sarcastisch bedoelden, maar ik vind dus echt dat een koffiekaart, een hotelbon en lush bruisballen heel erg goede ideetjes zijn voor kraamcadeaus. Anders krijg je ook alleen maar rompertjes. Haha. Gewoon leuke dingetjes voor de mama en papa, vind ik een goed plan. 😀

Tine -

Kletsvideo, natuurlijk!!! (Dat hoefden jullie volgens mij zelfs niet te vragen ;))

Nicole -

Wat een gezellige video! Super gezellig dat jullie samen weer eens er lekker ouderwets op uit gingen. Ik kan me goed voorstellen dat dat er soms een beetje bij inschiet aangezien jullie zo een druk bestaan leiden allebei. Jelle is ook echt super schattig met zijn schoentjes! Te lief!

femketje -

wooooooot gotta love blof als echte zeeuwse haha! 😀

Nina -

Leuke vlog weer! Ook echt pittig om zo veel nachten alleen te zijn met twee kindjes, laat staan als ze dan nog ziek zijn ook🙈

Ik ben ook bij Bløf geweest (volgens mij mijn 34. concert van hen😅) en ik blijf me elke keer verbazen over wat voor geweldige zanger Paskal Jacobsen is. Fantastische band! Fijn dat jullie er net zo van hebben genoten!

Pauline -

Geweldige vlog. Leuk om jullie zo uit jullie bol te zien gaan.
Jullie hebben ECHT genoten van Blof. Daar moet je gewoon een brakke zondag voor over hebben.
Een klets video over krullende haren en moeder make-up is altijd leuk.
Ik hoop dat het met Jelle en Gijs weer beter gaat.
Jelle klonk zo zielig .

Maria -

Leuke video weer. Willemijn, welke roze lipstick heb je in de video op?

Daniek -

Leuke vlog! Ik stem voor de kletsvideo =D

Haydée -

Matching schoenen kunnen dragen: als dat geen voordeel van het moederschap is! 😀

Loes -

Poeh, volgens mij had je een pittig weekje! Die matchende schoenen zijn wel echt super grappig, zo leuk.

Loes -

Oh en ja, die kletsvideo met haren krullen lijkt me heel leuk!

Hester -

Oh een van de zwaarste aan moederschap lijkt me wel een ziek kind! Je kan er zo weinig aan doen, vooral met virussen maar gewoon uitzieken. Jelle klonk ook zo zielig op de blog. Je sleept je er kranig doorheen zonder man thuis! Gezellige vlog was dit. Concealer als kraamcadeau vind ik eigenlijk best wel een heel goed idee! Die krullen met rietjes vond ik echt een hilarische video. Dus zo’n kletsvideo lijkt me leuk!

Kelly -

Ik vond het dansen van jullie echt geweldig om te zien. Zo ga ik los op de tribune bij een voetbalwedstrijd haha. Die schoenen van Sketchers zijn trouwens heel erg leuk!

Reageer ook