2Clean: KLEDINGKAST VAN JELLE & GIJS OPRUIMEN

Na mijn eigen kledingkast waren ook de kasten van Jelle en Gijs aan de beurt. Ik mestte de boel uit, sorteerde kleding en ruimde alles opnieuw in. Kijk gezellig mee naar deze nieuwe 2Clean video!

https://youtu.be/YUQWzd5x8oY

10 reacties

Suus -

Lekker opgeruimd weer!

Nienke -

Ik vind opruimvideo’s altijd leuk om te kijken! Geeft een voldaan gevoel haha.
Een kleine tip: wanneer je in het hangedeelte de voorkant van alle shirts en blousejes dezelfde kant op laat hangen, oogt dit al wat opgeruimder. Is minder tijdrovend dan het netjes opvouwen, maar geeft al een iets rustiger aanzicht in de kast.

Nynke -

Jaaaaaa, zeer herkenbaar, die vreselijke was!!

Suzanne -

Hydrofielen zijn ook heel handig voor schoenen poetsen :)

Gebruikte kleding gaat hier naar de tweedehands winkel, ik haal daar elk kwartaal weer een leuk bedrag op.

Margriet -

Leuke video!
Mijn dochter is 2, maar ik gebruik de hydrofiele doeken nog steeds. Sommige dingen kan ik echt niet weg doen, daarom heb ik voor haar een bewaarbak voor later :-).

Jeanet -

Ik Haat de was ook 😵!!! haha.

D. -

Heerlijke video!

M. -

Leuke video! ff een ongevraagde tip; Schaf de laden aan die te koop zijn bij deze paxkasten…dan gebruik je de diepte van de kast ook, en er past echt heel veel meer in!

Miriam -

Mijn ultieme niet-strijkentip: vul een sprayfles met water en een scheutje strijkwater (voor de frisse geur, hoeft niet), spray je kledingstuk licht vochtig en mik het vijf tot tien minuten in de droger. Voila, frisgeurend en kreukvrij! Ik gooi m’n blousje/shirt/broek/rokje erin als ik me ‘s morgens ga opmaken en als het makeuppie erop zit is de droger klaar. Dahaaag strijkplank!

femketje -

hoe schattig al die kleine kleertjes 😀 Ik strijk zelf echt amper kleding, probeer het na het wassen zo netjes mogelijk op te hangen om kreuken te voorkomen :)
deze video herinnerd me er wel aan dat ik hoog nodig mijn eigen kast moet uitpluizen…

Reageer ook