Wishlist voor ons nieuwe huis (+ foto’s van de badkamer!)

Nog heel even geduld en dan krijgen we écht de sleutel van ons nieuwe huis. De bouw ligt nu stil omdat we wachten op de nutsvoorzieningen die aangebracht moeten worden, meh, maar binnen nu en een paar maanden zullen we er echt wonen. AAAAH! Ondertussen zit ik niet stil en ben ik bezig met wishlisht te maken. Vandaag laat ik zien waar ik op zit te azen en deel ik foto’s van de badkamer die geplaatst is!

Nieuwe lampen

Lumidem – Light & Living – Lumidem – Lichtlab

In ons huidige huis hebben we een ratjetoe aan lampen. Voornamelijk oude lampen of goedkope lampen die we voor nu hebben aangeschaft omdat er toch iets aan het plafond moest hangen. In ons nieuwe huis wil ik veel lampen vervangen. Zo komen er van de lamp linksonder twee boven de eettafel te hangen. De zwarte draadlamp is voor in de hal. Het marmeren peertje komt in de wc en van het hanglampje komen er twee te hangen boven de nachtkastjes in onze slaapkamer. Al deze lampen komen van DirectLampen.nl (gekregen).

In het toilet wil ik graag deze leuke wc rolhouder en handoekenring van Ferm Living. Super leuk vind ik die!

Mijn kantoor

De ruimte waar ik, naast de woonkamer, het meest zin in heb is mijn kantoor. Ik ben zo toe aan een kantoor aan huis. Het lijkt me heerlijk om afgezonderd van de kinderen en Djurre (of mijn moeder, als ze oppast) te kunnen werken. De meubels voor mijn kantoor zijn al besteld en ik kan niet wachten om mijn zolderkantoor in te gaan richten.

Als bureau heb ik voor een tafel van steigerhout gekozen met visgraatmotief. De poten zijn ‘hair pin’ poten. Aan de tafel komen twee stoelen te staan van Zuiver. Het is de OMG Chair. Djurre maakt links van mijn bureau kasten onder de schotten van het zolderdak voor opslagruimte. Beide meubels heb ik gekocht bij Woodville.nl.

Het bureau moet ook aangekleed worden! Daarvoor bestelde ik onder andere deze items. Een tof bureaulampje van La Forma, een ‘toolbox’ van het merk Vitra om pennen en andere rommeltjes op het bureau in op te ruimen, een klokje van Qualy Milli en een wit wandrek van House Doctor om dingen aan op te hangen. Al deze dingen heb ik gekocht bij Fonq.

Over de kleur van de muur op zolder ben ik nog niet helemaal uit. Misschien dat ik het eerst maar wit laat, want jullie weten inmiddels allemaal hoe besluiteloos ik ben als het om muurverf gaat. 😉

Leuk behangetje!

Gijs’ zijn kamer wil ik een jungle thema gaan geven. Daarvoor zocht ik een tof behang en die heb ik eindelijk gevonden. Ik vond de meest leuke behangetjes bij Creative Lab Amsterdam. Ik twijfel momenteel nog tussen de bovenste twee. De linker vind ik heel tof, maar wel wat druk. De rechter is was simpeler, maar wel wat rustiger. Keuzes, keuzes, zo niet mijn sterkste punt! 😉

Naast dit behang wil ik nog een muur in een smaragdgroene/flessengroene kleur schilderen, misschien voor de helft zodat het wat minder heftig is. Ik heb ontzettend veel zin in de styling van de kamers voor de jongens!

Foto 23-01-18 10 53 53

De badkamer

Tadaaaa, zie hier onze badkamer! Deze is inmiddels helemaal af. Ik vind ‘m zo tof geworden. We hebben overal zwarte kranen van het merk Dornbracht (zelf gelapt, ik moest er bijna een nier voor afstaan zo duur dat het was 😉 ). Het is de lijn ‘Tara’ voor wie nieuwsgierig is. Op de vloer ligt een grijs/beige tegel en de wandtegels zijn wit. Love it!

Kun je zien dat ik blij ben? 😉

Foto 23-01-18 10 57 21

LOVE onze douche! Volgens mij moet er nog wel gevoegd worden, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Het is zo leuk om te zien dat één ruimte in ons huis nu gewoon (zo goed als) helemaal af is.

Voor zo ver weer een update over de status van de bouw en de plannen die we hebben voor ons huis. Keep you posted!

33 reacties

aida -

omg die kranen!! Zo mooi!

Sharon - Choose to Shine -

Mooi allemaal, ik ben benieuwd hoe het er allemaal uitziet als het dalijk echt af is!

Eline -

Ik zou sowieso voor het linker behang gaan, vind die rechter wat goedkoop en te simpel ogen. En vaak is het zo dat als je voor simpel gaat, het je na een paar jaar gaat vervelen. Die linker is echt bizar gaaf!

Marielle -

Mooi hoor allemaal

Marielle -

Ging niet helemaal goed,maar ik zou voor t linker behangetje gaan, veel mooier ook qua kleuren! Liefs

Haydée -

Dat van je eigen huiskantoor hebben kan ik alleen maar beamen! Ik woon nu twee weken in ons nieuwe huis, en ik heb al zoveel gehad aan mijn eigen huiskantoor. Je kan alles makkelijker achter je laten, en geconcentreerder doorwerken. Een echte aanrader hoor!

Larissa -

Wauw wat een gave lampen! Ik ben zelf ook bezig met het samenstellen van mijn wishlist voor ons nieuwe huis, maar ik vind het uitzoeken van lampen zo moeilijk.
En die zwarte kranen in de badkamer… geweldig! Ben zo benieuwd hoe je huis er straks uit komt te zien. Volgens mij wordt jullie huis echt prachtig.

Laura -

Die zwarte kranen, wauw!
Ik zal voor het linker behang gaan, for sure.
De rechter is naar mijn mening juist drukker door de meedere kleine afbeeldingen.

Féline -

Nog een tip voor stoere wc-rolhouder: house docter. Heel gaaf en wel heel stevig!

Sarah -

Zo mooi de badkamer! En ook mooi de meubels voor in je kantoor. Onze eettafel is van Woodville, nog steeds heel erg blij mee. De behangetjes vind ik ook super tof! Ik zou denk ik voor links gaan, op 1 muur en dan de rest in een mooi kleurtje verven. Xoxo

huisjeboompje.beesje -

je vissengraat tafel <3!!! love it!! ken je de Loods5? ook echt iets voor jou. Zulke gave (design)producten! Helaas zijn er maar 3 winkels in NL (Amersfoort/Zaandam/Sliedrecht). İk zou er als ik jou was echt een x naar toe gaan! xx

Susan -

Prachtig! Ik woon nu sinds 2 weken in ons nieuwbouwhuis mét zwarte kranen en het is zoooo mooi! Tip: VTwonen heeft zwarte toilet & badkameraccessoires. Qua design we vrij standaard maar wel zwart & betaalbaar :)

Marjoleine -

Wat een toffe dingen allemaal! Ben heeel benieuwd naar je kantoor, is ooit ook mijn wens om een kantoor aan huis te hebben. De zwarte kranen zijn prachtig maar als ik hoor dat ze zó duur zijn, zou ik dat er zelf toch niet helemaal voor over hebben. Benieuwd naar de volgende huisupdate!

Carmen -

Ik ben jaloers op de zwarte kranen en douche. Ik wil dat ook, al kost het me mn blinde darm. En voor de kamer van Gijs vind ik het linkerbehang leuker, levendiger.

Lindsey Beljaars -

Wauw, zoo mooi!!

Tineke -

Wauw, dat behang is echt prachtig!
Liefs

Maris -

Leuk! Ik zou voor het linker behang gaan, ik vind zelf rechts veel drukker ogen omdat daar zoveel kleine afbeeldingen op een stukje voorkomen. Dat heb je links juist niet. Maar beiden zijn erg leuk.
Ik gok dat ze die naden aan de zijkant van je douche niet gaan voegen, maar kitten! Doen ze meestal in de hoeken. Voor zo ver ik daar verstand van heb dan 😛

Mamakim -

Wauw mooi zeg! En wat apart zo’n zwarte douche. Ziet er wel strak uit!
Wij hebben vorig jaar een huis gekocht en ik was toen net zwanger en iedere dag misselijk, dus ik had echt een hekel aan woonboulevard in- woonboulevard uit. Heb toen sommige beslissingen gemaakt uit gemak, waar ik nu wel spijt van heb, haha. Zou langzamerhand nu best wat spullen willen vervangen. Maar dat doen we dan maar stap voor stap haha.

Ik zou trouwens voor het linkerbehang gaan voor de kinderkamer, ik vind het wel mooier als het een geheel is ipv een patroon van dezelfde tekeningen.

Diane -

Even een tip :) heb je de nieuwe folder van Sostrene Grene al gezien? Daar staan allerlei interieurproducten voor kinderen ze hebben o.a. een jungle thema (te koop vanaf 8-feb).
En ik zou gaan voor het linker behang, vind juist die andere drukker!

femketje -

leuk dat je voor de tara lijn gekozen hebt, ze zijn echt stoer! ik zit zelf in de sanitair en tegel wereld dus weet hoe duur die zijn :’) niet gewoon 1 rib maar de helft van je ribben uit je lijf!

Jeanet -

Wow jullie huis wordt zo mooi!!! je past straks zo in het rijtje van mijn interior inspiratie op insta 😅! zo gaaf die zwarte kranen ook, echt heel mooi! en ben ook erg benieuwd naar de kamers van de jongens! Dat flessengroen is erg gaaf, zeker in combinatie met een druk behangetje (ik vind druk best kunnen hoor!). Ken je Studio Ditte toevallig al? Hebben ook super leuke (en helaas super dure ) behangetjes. Sam krijgt hier over een paar maanden een muur met hun autobehang, ik denk in combinatie met 1 muur army green van Flexa (geen flessengroen maar legergroen). Zijn jullie nu trouwens al uit over de kleur in jullie woonkamer :)? Heeel veel plezier en succes met de laatste weekjes wachten!!

Willemijn -

Haha nee nog steeds niet! En ooh ik kende Studio Ditte niet, maar nu helaas wel 😛 😉

Jeanet -

ohjee, je houdt t spannend dus ;)! ben zo benieuwd !

Marloes -

OH superleuk die website. 😮 Je hoeft niet per se een hele muur te behangen trouwens zie ik daar ook 1 baan kan al heel leuk staan.. genoeg ideeen iig

Marije -

Leuke blog! Die wc-rolhouder en handdoekenhouder van ferm living heb ik ook, maar de kwaliteit is echt verschrikkelijk. Heel licht materiaal: als je de wc-rol er in probeert te krijgen ben je bang dat de hele zooi uiteen valt. Wat mij betreft echt zijn geld niet waard en ze zijn toch best wel duur.

Willemijn -

Nooo echt? :( Super jammer, wel fijn dat je ‘t zegt! Dan zoek ik verder naar iets anders.

Alice -

Ja, dit herken ik. Ik heb de WC rol-houder. Ik vervang de rol ook heel voorzichtig omdat ik bang ben anders de hele houder uit de muur trekken. Toch ben ik nog steeds verliefd op het design en heb ik geen spijt. Maar met kinderen kan ik me voorstellen dat het een ander verhaal is.

Mariska -

Oh je bureau, super leuk en mooi in dat hout. Heb gelijk even gekeken op de site omdat ik graag dingen van steigerhout wil in m’n nieuwe huis :) En zwarte kranen staan ook wel heel mooi trouwens!

Bernadette -

Wauw! Ziet er goed uit allemaal!

Voor echt mooi en uniek behang kun je ook eens op Etsy kijken. Het is wel prijzig maar vaak echt enorm mooi!

Romy -

Jullie badkamer ziet er nu al heel mooi uit en gave items staan er op je wishlist. Ik vind dat linkerbehang met de tijger en toekan zo leuk voor Gijs’ kamer!

Ellen -

Ja dat van die bureaustoel zat ik me ook af te vragen! Een goede stoel is belangrijk voor je rug. Niet dat deze stoel niet mooi is hoor ;). Ziet er heel gaaf uit allemaal! Ik zou ook voor het linkerbehang kiezen. Kleuren daarvan zijn veel mooier.

Marijke -

Prachtige badkamer en mooie plannen!
Alleen, heb je niet een goede bureaustoel nodig om ergonomisch te kunnen werken? Van zo’n niet-verstelbare stoel & bureau zou ik echt een verrotte rug krijgen. Hopelijk jij niet! Succes met alle ontwikkelingen :)

Renate -

Mooie spullen allemaal! Ik zou juist voor het linker behang gaan. Vind de rechter juist druk en wat flets.

Reageer ook