Weekvlog #72: DENK JE LEUK PANNENKOEKEN TE GAAN ETEN…

Leuk dat je 2WMN weer opgezocht hebt om de nieuwe weekvlog te bekijken! Wat een weekje was dit zeg. Je hebt soms van die weken dat het stormt en dit was er zo eentje. Maar hij was ook heel gezellig en zat vol met gezellige momenten. Kijk lekker mee!

https://youtu.be/mT4FrB8oMXc

9 reacties

femketje -

ik ben ook een “rauwe” bananen-eter haha XD

Marleen -

Respect voor jou Willemijn! Met die nachten van jou en dan nog zo vrolijk zijn!

Mies -

Ik geniet altijd zo van jouw vlogs! Als ik slapeloze nachten heb door 1 van mn 2 meisjes (peuter en baby) dan denk ik aan hoe jij de dagen altijd vrolijk doorkomt met nog minder slaap, en dat jij ook nog gewoon leeft, en dan is t allemaal weer een stuk minder erg!

Willemijn -

Liefff!

Anke -

Jouw vlogs zijn altijd zo leuk om te kijken! Pittig weekje met zulke nachten, alles draait gewoon door de volgende dag… herkenbaar hoe je je dan voelt en vind t zo knap dat je nog zo vrolijk kunt blijven vloggen! :)

Jeanet -

Leuke vlog weer :)! Feest van herkenning, lopen met een peuter, die gesneuvelde beker, de pannenkoeken-crisis, het gepraat van Jelle en het handje opeten van Gijs:)! Leuk om zo een kijkje in jullie leven te krijgen ! Dat Hema-shirtje hebben Sam en Luca trouwens ook! Superleuk, heb hem ook nog in blauw en zwart besteld, leuk prijsje ook:). Jelle is volgens mij écht verslaafd aan zijn trekker he ;)! Ben wel benieuwd naar het artikel over de overgang naar een peuterbedje!

Liset - Beautydagboek -

Knap hoor, zo een paar dagen in je eentje voor de jongens zorgen! Dan hakt de vermoeidheid er wel in. Fijn dat je moeder zondags nog even kwam helpen. Het was weer een leuke vlog om naar te kijken!

Loes -

Lekker druk weekje weer! Lijkt me mega frustrerend als je twee jongens hebt met een eigen willetje haha.. Maar volgens mij weet jij het allemaal wel te bolwerken!

AC -

Yay groene bananen :)

Reageer ook