Weekvlog #70: HOE IS HET NU NA OPERATIE?

Leuk dat je op het punt staat om weer een nieuwe weekvlog te bekijken! Hij zit bomvol vrolijke momenten want het was een heerlijk weekje. Lekker gewerkt, vrolijke mannetjes (het grootste deel van de tijd 😉 ), mooi weer en gezellig gewinkeld met mijn moeder. Oh en ik heb er ook een kleine shoplog in gepiept. 😉 Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/KYzYzZMm31k

23 reacties

Mandy -

Zag ik het goed dat je nagellak van Sally Hansen was? Ik heb hetzelfde probleem met die nagellak gehad! Had ‘m echt twee keer gebruikt en toen lieten ook alle haartjes los :-( Zonde!

Carmen -

Hahaha dat van die bloemen, en dan Jelle ernaast met SO FAST op z’n trui en dan Gijs met die blaadjes. Heerlijke vlog weer!

Dafne -

Wow Willemijn, wat een mooie gele trui heb je op zaterdag aan en wat een mooie kleur rode lipstick tijdens het filmen met Martine. Mag ik vragen waar beiden van zijn?

Kim -

Ohhhh dat stukje dat Jelle verteld over zn oortjes. Hoe cute!!!!

Nienke -

Wat een heerlijke vlog weer! Ik vind je 2 kindjes zo schattig! Super gaaf om te zien hoe leuk je met ze omgaat! Waarschijnlijk gaat het niet altijd zoals je het zou willen, maar ik vind dat je het heel goed doet. Ik ben trots op je (ook op Martine), maar het belangrijkste: jullie kunnen trots zijn op julliezelf! Dat wilde ik graag even kwijt. :)

Wat betreft de muur op de kamer van Gijs: ik zou voor de hele muur groen gaan. Dat vind ik iets stoerder dan half om half. Maar ieder zijn ding. :)

Tamara -

‘Bordeaux’ van Essie is een donkerrode kleur die goed blijft zitten!

Denice -

Wat een leuke vlog weer! Bedankt dat we weer een kijkje mogen nemen in jouw leven :) Ik heb zelf een diep donkerrood/bruin lakje van Essie, die is echt heel erg goed (shearling darling heet-ie geloof ik), maar die van essence blijft ook prima zitten met een laagje topcoat eroverheen.

Kelly -

Ik heb weer zitten genieten van jullie gezelligheid! En wat kan Jelle toch heerlijk kletsen!

Ivy -

Gezellige vlog! Fijn dat de buisjes zo goed hielpen. Groot gelijk om kind even in bed te nemen: slapen heel belangrijk! Hier met bijna drie jaar helemaal in eigen bed en zelfs uitslapen tot half acht en dat na 2,5 jaar slaapellende. Er is hoop ;).

Em -

Ik vroeg me af waarom Jelle niet eerder buisjes heeft gekregen als hij al zo lang last had van zijn oren? Was hij nog te jong om de buisjes te laten plaatsen?

Suus -

Lackjes van Essie en Sally Hansen vind ik erg fijn. Maar kon je niet gewoon die uitstekende haartjes afknippen?

Linda -

Echt weer genieten, zo’n gezellige vlog! Kleur nagellak: rouge noir van Chanel!

Maria -

Leuke blog weer :) wicked van Essie lijkt er erg veel op. Ook een van mijn favoriete kleuren.

Anke -

Zo leuk om weer te zien! Wat super dat de operatie goed is gegaan, als de kiezen door zijn zal dat vast echt gaan schelen voor de nachten :) superschattig al die shots met de 2 ventjes… maakt me zo benieuwd naar wat ik nu in mijn buik heb, jongetje of meisje! En of ik dan straks ook 2 ventjes heb of 1 van elk geslacht :)

Saskia -

Wow, Martine heeft echt een dubbele onderkin gekregen.

Anouk -

Wow dit is serieus je reactie? Als dit een dubbele onderkin is, dat weet ik niet wat voor onderkin ik heb. Damn… Bizar!

marrie -

Wat een hatelijke kut opmerking.

Irene -

Zo leuk om af en toe jullie vlogs te kijken! Je hebt echt een enorm schattig gezinnetje. Nagellaktip van mij zijn de lakjes van de HEMA, de kleur Cool Off Umber is voor mij de perfecte bordeaux kleur. Vind de kwaliteit echt top voor de prijs, fijner dan sommige Essie lakjes die ik heb! Hopelijk zit er een goed kleurtje voor je bij :) Fijne week!

Jasmijn -

Wat leuk dat Jelle zo veel kletst :) hele gezellige vlog!

Cees -

Wicked van Essie voor op je nagels! Eigenlijk alles van Essie, mooie kleuren en het dekt prima in één laagje (ideaal voor drukke moeders 😉 . Angora Cardie van Essie is ook mooi, meer nude-achtig/oudroze.

femketje -

wat fijn dat het stukken beter gaat nu de buisjes geplaatst zijn :)

Rosalie -

Misschien een geruststelling voor Martine. Bij mijn kind merkte ik amper dat de tandjes doorkwamen. Ik moet je zelfs eerlijk bekennen dat ik pas redelijk laat door had dat al haar kiezen door waren gekomen haha. Totaal niks aan haar gemerkt.

Madebyuna -

Ohh ik smelt echt van het geklets van Jelle! Wat een schatje, lijkt me zo gezellig 😀

Reageer ook