Weekvlog #69: VERSTANDSKIES TREKKEN

Deze week moest ik er aan geloven. Ik moest naar de tandarts, want ik kon al drie dagen amper eten van de pijn en na wat Googlen wist ik zeker dat mijn verstandskies er uit moest. Verder kwam mijn moeder gezellig een weekend logeren en deed ik de dagelijkse dingen. Kijk mee!

https://youtu.be/nF8oZaiqThI

 

10 reacties

Birgit van Knoppen -

Echt het vervelendste wat er is zo’n verstandkies… Dat eruit halen deed bij mij zo’n verschrikkelijk pijn. Gelukkig heb je een schat van een moeder om je bij te staan!

femketje -

aaahw arm ding met je verstandskies 😮 ik heb ze zelf alle 4 nog maar denk dat er binnenkort ook wel eentje uit zal moeten :’) i’m scared! maar ik heb ook wel eens heimwee naar mijn ouderlijk huis, woon nu alweer 10 jaar ergens anders maar het blijft toch mijn echte thuis daar bij mijn moeder :)

Minka -

Ik snap je volkomen met zo’n schat van een moeder. Super leuke Vlog weer!

Nina -

Leuk weer 😊
Ik snap je heimwee naar je moeder maar al te goed. Ik ben Duitse en mijn ouders wonen 470 km verderop. Vond het altijd al wel jammer, maar zeker sinds ons zoontje in 2016 geboren is heb ik er weer meer moeite mee.. lastig is het he?
Jij bent vast ook heel blij met FaceTime 😉

Janneke -

Mijn opa en oma woonden ook ver weg. Zij bleven vaak bij ons logeren en als kind ging ik ze dan altijd wakker maken. Super goede herinneringen aan! Hopelijk heeft Maik dat later ook :).

Anouk -

In aanvulling op jouw tip van het boek ‘slaap': bij borstvoeding moet ook uitgekeken worden dat de borst geen ‘negatieve slaapassociatie’ wordt. Dus dat het kindje alleen nog maar in slaap valt aan de borst. Dit was bij mij namelijk wel het geval en ben er door de info van Susanne Willekes achtergekomen en heb nu gewoon een doorslaper bij borstvoeding.
(Heb er ook over geschreven op mijn website/blog: http://tipsborstvoeding.nl/borstvoedingdoorslapentip/ )

Anke -

Weer een heeeele leuke vlog! Bij jullie moet ik vaak hardop meelachen :)

Loes -

Leuke vlog weer! Ik heb zelf al mijn verstandskiezen laten trekken en stiekem best spijt dat ik ze niet heb bewaard haha, vind het zo fascinerend hoe groot die wortels zijn! Ik snap je heimwee naar familie wel een beetje, mooi dat je er zo open over bent.

huisjeboompje.beesje -

kheb mee zitten tranen hoor Martine! Mijn familie woont 100 km verderop .. dat wat jij voelt, voel ik ook regelmatig .. mijn baby en Maik verschillen 15 dagen. Was weer een gezellige vlog!! x

Kelly -

Ik ben blij dat ik niet de enige ben die soms heeft heimwee heeft naar haar moeder! Ook al woon ik niet zo heel ver weg van mijn ouders. Het was weer een leuke vlog!

Reageer ook