Kappersvlog: HAARTUTORIALS MET SUE + NIEUWE SALON

Na vier maanden gingen we eindelijk weer naar onze kapper Sue. Wat hadden we haar gemist! En onze lokken hadden d’r ook overduidelijk gemist. 😉 SalonB aan de Gravestraat is trouwens helemaal verbouwd en heeft een nieuwe look gegeven. Sue gaf ons een rondleiding, Willemijn viel in slaap en Martine werd verrast met een nieuwe haarkleur. Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/jr-xNtriZkM

11 reacties

Anna -

Ja leuk een video met Sue.
Zou dan ook leuk zijn dat ze iets met kort haar laat zien.
Jullie kapsels zien er weer mooi uit

Roos -

Hahaha zeiden jullie nou Marrakech als in “Marrakeg” of was dat met een knipoog, want je spreekt het natuurlijk uit als “Marrakesj”

T -

Zeiken is natuurlijk ook een vak

Eva -

Yes please, een video met haalbare tutorials zou leuk zijn! Misschien met aanrader voor dik/veel haar en dun/fijn haar? Want ik heb zelf dik haar en vind het moeilijk om in te schatten op Pinterest wat haalbaar is voor mijn haar 😊

Willy -

Alweer geen nieuw artikel online?

Sofia elsenaar -

IK WIL OOOOOK!!!
Volgend jaar april ga ik trouwen, en wat zou ik daarvoor graag een creatie van sue dragen. Mag ik de hele brutale vraag stellen hoeveel jullie meestal kwijt zijn? Of wat jullie laten doen, zodat ik het op hun site kan na rekenen?

Pauline -

Wat een mooie kleur van Martine’s haar.
Jammer dat we weinig van de kleur van Willemijn hebben gezien, maar ze heeft wel een spetterend
kapsel. Schitterend. Graag meer tutorials met Sue !!!

Minka -

Prachtig, wat een vakvrouw. Jullie zien er fantastisch uit dames! :)

Liset - Beautydagboek -

Het is prachtig geworden! Ik vind de haarkleur(en) van Martine heel bijzonder en stiekem zou ik het zo ook wel willen hebben hoor :). Leuke video en jullie mogen zeker nog een video maken met Sue en haar talent voor het stylen van haar.

femketje -

wauw wat een gorgeous kapsel zo van Willemijn 😀 en loooove de kleur van Martine :)

Tineke -

Wat een mooie kapsels, vooral die van Willemijn zou ik een keer willen proberen. Ik zou ook echt eens wat meer tijd aan mijn haar moeten besteden.
Liefs

Reageer ook