Another Blogging Tag

We krijgen met enige regelmaat vragen over bloggen. Het leek me wel leuk om hier wat over te schrijven. Ik vond de ‘Another Blogging Tag’ vol met originele en leuke vragen. Zou ik onze blog voor €50.000 verkopen bijvoorbeeld? Lees verder voor het antwoord!

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Het lijkt mij wel leuk om nog wat creatievere artikelen te schrijven. Make-overs op interieurgebied en gestylde foodartikelen (bijvoorbeeld over een borreltafel). Ook zou ik mijn fotografieskills wel eens willen verbeteren. Daarnaast sluipen er bij mij vaak typfouten in. Ik ben zo’n iemand die vier keer haar eigen tekst kan lezen en dan nog steeds niet de fouten er uitpikt. Haha!

Doe je alles voor je blog alleen?

Nope! Ik doe het samen met Martine natuurlijk! 😉 Maar dan nog doen we niet alles alleen. Zo hebben we een team wat voor ons de sales doet en doet een fotograaf voor ons een deel van de fotografie. Daarnaast hebben we een accountant voor onze administratie.

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Oeh, moeilijke vraag! Een 8.

Verdien je geld met bloggen?

Jep. Martine en ik halen er beide een salaris uit.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Ik vind het soms wel lastig om om te gaan met ongevraagde adviezen of haatreacties. Daarnaast vind ik het soms ook wel stressvol om de onzekerheden van het hebben van een eigen bedrijf te hebben. Maar de nadelen vallen voor mij volledig weg bij alle leuek dingen en voordelen.

Hoe vaak wordt je blog maandelijks bekeken?

Ruim 1 miljoen keer. Wooow! Tof he?

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Ik blijf hangen op blogs wanneer ze mooie foto’s hebben of interessante content. Ik lees niet heel veel blogs moet ik zeggen, ik kan de laatste tijd niet echt meer blogs vinden die ik echt leuk vind om trouw te volgen. Misschien hebben jullie nog tips op het vlak van moederschap en interieur?

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?

Ja! Heel veel mensen! Mijn netwerk met mensen die ik dankzij bloggen ontmoet heb is ontzettend groot. PR bureaus, reclamebureaus en misschien bij elkaar opgeteld wel zo’n 75 bloggers? Een paar van die mensen zijn: Vera Camilla, Sue (onze kapper), foodbloggers Nina & Elise, Pauline, Brenda, Tess van het merk Trixie en de medewerkers van ons mediabureau.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Luvvv persoonlijk bloggen! Ik ben zo blij dat we de overstap gemaakt hebben van LLG naar 2WMN. Ik ben natuurlijk wel selectief in wat ik deel en deel niet alles, maar wel heel veel. Dingen die ik bijvoorbeeld niet deel zijn dingen over mijn seksleven, details over mijn (schoon)familie en bepaalde dingen over mijn kinderen en relatie.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

Ik denk het wel! Martine en ik zijn nog steeds heel blij met 2WMN en kunnen ons ei er in kwijt. We vinden het de laatste tijd ook heel leuk om bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe concepten en dat zorgt wel voor nog meer lol moet ik zeggen.

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

NEVER!!!!

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Mijn Macbook Pro, Nikon spiegelreflexcamera, iPhone X, een microfoon en mijn vlogcamera van Canon (G7X Mark II). En internet niet te vergeten. 😉

Deze tag vond ik hier

22 reacties

Eveline Fleur -

Wat een leuke tag en gezellige foto dames! Ik ben zelf ook een beetje op zoek naar een mooie balans qua artikelen, maar ik probeer mijn lifestyle artikelen met persoonlijke af te wisselen. :) Hoe dan ook is het iets wat ik ook altijd zal blijven doen. Ik vind het veel te leuk!

Ivon -

Leuke tag! Ben benieuwd wat jullie de komende jaren allemaal nog gaan doen met jullie blog :-)

Denise -

“Dingen die ik bijvoorbeeld niet deel zijn dingen over mijn seksleven”…
ik kan me dit artikel nog zo goed herinneren, hahaha: https://2wmn.nl/2014/10/10x-dingen-de-je-niet-te-horen-kreeg-bij-seksuele-voorlichting/

Moest hier even om lachen 😀

Eva -

Leuk om te lezen dat jullie weer bezig zijn met nieuwe concepten!

Kleine tip m.b.t. de typfouten: verander eens het lettertype/de kleur van de reeds geschreven tekst! Vaak pik je de fouten er niet meer uit omdat je brein het gewend is om deze zinnen in een bepaald lettertype of tekstkleur te lezen. Als je het lettertype en/of de kleur verandert, wordt de kans dat je eventuele typfouten herkent weer groter.

Willemijn -

Oh dit vind ik echt een hele goeie, dit ga ik proberen! Dank je wel!

Mariska -

Ah leuk deze tag, ga hem ook doen denk ik, was sowieso al op zoek naar een leuke. En niks delen over je sexleven? Je hebt toch eens een artikel geschreven die daarover ging?

Sabine -

Leuke tag om eens een kijkje achter de schermen te krijgen van jullie blog. Ik vind het ook leuk om te merken hoeveel nieuwe contacten je krijgt door het bloggen. Echt een aantal goede vriendinnen door gemaakt. Hoop dat jullie nog lang door gaan!

Marijke Van de Mheen -

2wmn.nl is ook de enige blog die ik volg en ook leuk vind. Ik heb een aantal jaar Veracamilla gevolgd en het interesseert mij niet zoveel dat iemand de hele week buiten de deur eet etc. jullie onderwerpen zet mensen aan het denken en daarnaast zijn ze afwisselend. Als er iedere dag geschreven wordt over lipstick en hoe geweldig die eyeliner wel niet is dan wordt het op ten duur gewoon oninteressant. Ik vind het leuk dat jullie een weekvlog maken en dat ik een kijkje mag nemen in jullie privacy. Het niveau van spreken staat mij ook ontzettend aan en jullie zijn ook wijze meiden, dat kan ook niet anders, haha. Jullie zijn tof dames!

Ilona -

Precies dit dus! Helemaal eens :-)

Michelle -

Ja dit bedoelde ik ook! Maar ik wilde geen andere bloggernamen noemen.. Ik ben gewoon niet zo materialistisch ingesteld en dat je merkt dat je méér wilt, wat meer verdieping ofzo, over levenskeuzes in je eind 20er-jaren. De 100e nieuwe lipstick lijkt voor mij gewoon op de 99 daarvoor :’)

Sharleen -

Leuk artikel!
Alleen een klein typfouten. “leuek,” moet denk ik leuke zijn. Staat onder de vraag; Wat vind je nadelen van het bloggen..’

Michelle -

2WMN is één van de weinige blogs die ik nog volg, omdat jullie ook zo lekker persoonlijk zijn. Rachel (de Huismuts) en Sanny vind ik ook leuk om te volgen!

Lindsey Beljaars -

Super leuke tag! Dus misschien neem ik hem wel over voor mijn eigen blog :)

Loes -

Leuke tag dit! Jullie zijn echt bloggers die ik al jarenlang volg, ik kan me nog herinneren dat Martine voor het eerst LLG kwam ondersteunen.

Liset -

Het bloggen brengt inderdaad heel veel sociale contacten met zich mee, extra leuk! Ik zou het ook altijd blijven doen denk ik.

Sanne -

Sorry, maar ik kan het niet laten: ‘Ik ben zo’n iemand die vier keer haar eigen tekst kan lezen en dan nog steeds niet de fouten er uit pikt.’ Het moet zijn ‘zo iemand’ en ‘uitpikt’ 😉

Willemijn -

Hahaha kijk dat bedoel ik nou!

Jana -

Leuk om te lezen! Ik lees jullie blog bijna dagelijks, net zoals Bijzonderkleinwonder en een blog van een vriendin die op wereldreis is.

Larissa -

Super leuke tag! Ik ben erg benieuwd welke leuke plannen jullie hebben bedacht. :)

Tea -

Denk dar je ook zeker meer creativiteit kwijt kan in 2wmn dan llg, ben ook zeer benieuwd naar jullie nieuwe concepten :)

Kelly -

Heel leuk om te lezen ! Ben benieuwd naar jullie nieuwe concepten :)

Marije -

Wat een leuke tag!

Reageer ook