2WMN’s Favorites (januari ’18)

We namen eindelijk weer samen een 2WMN’s Favorites video op. En wat was het weer gezellig en hebben we gelachen. Gelul, gekkigheid en gezelligheid. Geniet er van!

https://youtu.be/xtJRFRGYW2U

 

Willemijn

Fashion

  • Silvercreek vest

Entertainment

  • Midnattssol/Midnight Sun
  • Broadchurch
  • Papadag
  • Huisvrouwen Bestaan Niet

 

Martine

Kinderen

Beauty

  • Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Christmas Cookie

Fashion

  • Dr. Martens

Entertainment

  • Girl Boss
  • Riverdale
  • Een Huis Vol

9 reacties

MamaKim -

Heerlijke video weer! Ik vond de film Huisvrouwen bestaan niet echt fantastisch. Ik moest even inkomen (zelfde heb ik bij de Luizenmoeder) maar toen lag ik ook helemaal dubbel.
Die draagzak die Martine draagt zou ik ook zeker willen gebruiken, heb in het eerste jaar een draagdoek gebruikt die je zelf moet knopen en dat is toch best onhandig als je hem even snel hop-hop in de draagzak wil doen. Kleine miskoop geweest achteraf! Vind die krengen wel echt superprijzig, heel jammer!

Diana -

Qua series heb ik aardig dezelfde smaak als Willemijn. Heb die series ook al gezien. La Mante is ook een aanrader! Net als The Killing trouwens.

Syl -

Jaaa ik heb Christmas cookie ook. Tof kleurtje. Bij mij lijkt hij alleen lichter.

Ivy -

Geen cover, maar ik heb een wollen draagjas! Tweedehandsje van 50 euro via Marktplaats. Ik vind als voordeel dat het wat winddichter is. Broadchurch kon ik, moeder van zoontje en nog een beetje hormonaal wrak, echt niet kijken! Papadag moet ik nog aan beginnen, maar de Luizenmoeder volg ik wel! Hilarisch en ik hou mijn hart vast wanneer mijn oudste naar de basisschool moet! Geen serietips maar ik ben helemaal fan van Storytell. Voor tientje per maand onbeperkt luisterboeken luisteren.

Liset - Beautydagboek -

Oh wat zijn jullie toch een leuk en gezellig duo! Dat intro is geweldig ;). Ik ben inmiddels ook weer aan de Dr. Martens. Droeg ze als 15-jarige al, maar daarna natuurlijk heel lang niet en nu heb ik sinds twee jaar weer zulke gekocht. Ik heb matzwarte met bont van binnen, lage in het lakzwart en mijn nieuwe aanwinst zijn hoge, donkerbruine met een matte afwerking. Helemaal blij!

Nynke -

Van Boadchurch zijn ook al een 2e en 3e seizoen, ook leuk om te kijken!

femketje -

super gezellige video weer! ik vond zelf girl boss niet zo super leuk, heb ‘m na 5 afleveringen niet meer verder gekeken :’) geen idee wat het was dat ik er niet leuk aan vond, had er denk ik andere verwachtingen van :) de luizenmoeder lijkt me dan wel weer super grappig!

Henriëtte -

Herkenbaar. Ik vond Girl Boss ook niet heel tof, het hoofdpersonage was een beetje ‘naargeestig’?

Het is niet erg dat ze lak heeft aan de regels en dat ze vernieuwende dingen doet met haar bedrijf. Maar in de serie liegt ze, ze bedriegt, ze steelt spullen.. niet echt mijn type ‘heldin’.

Diana -

Midzomernacht!
Leuk weer een favorieten video:) da gegiechel haha tof duo jullie

Reageer ook