Weekvlog #68: PEUTER SLUIT ZICHZELF OP IN HUIS

Ik had zo’n leuke week! Ik werkte lekker met Tien, ik bezocht ons huis (DE BADKAMER ZIT ER IN, aaaah!), had heerlijke momenten met mijn mannen en was een weekendje in Brabant met mijn schoonfamilie. Oh ik ging ook nog naar de bioscoop, at de lekkerste curry en knuffelde met Maik. De vlog zit dan ook propvol met momenten uit mijn week. Ik hoop dat jullie ‘m weer leuk vinden!

https://youtu.be/i2jZqYzR4J4

13 reacties

Ramona -

Wat een prachtig huis krijgen jullie! Die ramen <3!!

Patricia -

jaha, zo mooi is het in Brabant :-) in de duinen is het elk seizoen wel fijn om te zijn. Je vriendin is prachtig zwanger, blijf me verbazen over de vrijpostigheid van mensen tov zwangere dames, weird, kan het mezelf ook nog wel herinneren. De operatie is goed gegaan en ja, het effect ervan heb je meteen, fijn voor jullie

Marjanne -

Leuke vlog weer! Je hebt het misschien al eens gezegd, maar wil je vertellen waar je de zwarte kranen hebt gekocht? Of weten andere lezeressen het misschien? Ik vind ze prachtig!

Diana -

Beterschap Jelle ♡

Marina -

Misschien toch tijd om een sleutel ergens buiten te verstoppen 😉

José -

Tip om buitensluiten te voorkomen: zodra je de deur van het slot haalt om naar buiten te gaan stop je de sleutel er aan de buitenkant van de deur in. Doe dit ook wanneer je iets in de kliko gooit of iets pakt uit de auto.

Heleen Schrijvershof -

Heb ik mezelf ook aangewend inderdaad. Als ze wat ouders worden doen ze het misschien niet meer per ongeluk, maar voor de lol haha

Loes -

Oeiii dat lijkt me inderdaad schrikken als de deur zo voor je neus dicht gegooid wordt haha, gelukkig hebben jullie het op kunnen lossen! En ik duim voor Jelle vandaag, dat is vast heel spannend!

Liset - Beautydagboek -

Heel fijn dat jullie weer samen kunnen werken, is ook een stuk gezelliger! En dat is even schrikken zeg, je zoontje die je buitensluit. Gelukkig is het goed gekomen :). Jullie huis wordt al mooi! Ben heel benieuwd als het straks af is.

Ivy -

Een gezellige vlog weer! Ik zag dat je de blauwe bessen niet halveert, maar tot vrij late leeftijd wordt dat ivm verstikkingsgevaar toch wel aangeraden. Sterkte met de ingreep!

Jorinde -

Wat een week! Maar, jullie badkamer! Zo mooi! Die zwarte kranen maken het absoluut tot een pareltje. Sterkte met Jelle en zijn operatie!

Anna -

Wat weer een leuke vlog! Sterkte met de operatie van Jelle en beterschap voor hem!

Kelly -

Heerlijke vlog om naar te kijken. Jullie maken wel wat mee zeg haha, jeetje. De badkamer vind ik echt ontzettend tof.

Reageer ook