Mommy Make-up Routine van Willemijn

Nadat ik heel veel vragen kreeg over of ik mijn huidige make-uproutine wilde laten zien, dacht ik: let’s do this! Het voelde bijna als teruggaan in de tijd. Maar wat was het leuk om te doen! Vandaag laat ik mijn huidige make-uproutine zien en ik noemde de video mijn ‘Mommy Make-up Routine’ want tja, dat zegt eigenlijk alles. πŸ˜‰ Enjoy!

https://youtu.be/7yhy9YrY7ps

34 reacties

Pauline -

Ik ben zelf ook een enorme fan van Chanel Le Volume mascara,
maar ik gebruik ook de Chanel BeautΓ© des Cils en mijn wimpers zijn echt verbeterd.

Stephanie -

πŸ’„ Heel leuk om te zien. En die toilettas is echt heel mooi!

Lien De Feyter -

πŸ’„πŸ’„πŸ’„

Martine -

πŸ’„

Annemiek -

πŸ’„

Anouk -

πŸ’„

Cynthia -

πŸ’„ oeps vergeten deze erbij te zetten

Cynthia -

Ja hier nog iemand van het LLG tijdperk. Heerlijk om te zien weer zo’n ouderwets leuke make up video. Gaan jullie ooit nog eens een shopsessie met lezers doen? Dan meld ik mij bij deze aan πŸ˜‰

Nadia -

πŸ’„

Judit -

πŸ’„ Mijn zoon was 3 toen ie zelf ook make-up op wilde! Zaten samen te β€œsmeren”. Ben benieuwd of Jelle dat ook gaat doen.

Hester -

Hier ook een LLG’er! Zo fijn weer een make-up video! Kunnen jullie niet wat vaker beauty verwerken in de blog? Niet elke week ofzo, maar een paar keer per jaar. Beauty is immers ook wel een lifestyle onderdeel van veel vrouwen. Ik ben eigenlijk super benieuwd naar jullie stash op dit moment! Dat lijkt me als oud LLG’er heel leuk om te kunnen vergelijken en bijv. of jullie nieuwe favorieten hebben vergeleken met de all time favorites video van LLG. Want Wil ik ben benieuwd: geen brow gel creme van Mac meer? :)

HaydΓ©e -

πŸ’„ Hilarisch hoe Jelle reageert als je je make-up doet! πŸ˜€

Syl -

πŸ’„Leuk om een paar favorieten te zien in je routine.
Nars sheer glow is bij mij inmiddels ook al 3 jaar favoriet. Zit nu aan het derde flesje. 4e heb ik al op voorraad. Zelfde verhaal voor de Chanel Le Volume mascara.
Ik merk dat ik wel extra nadenk voordat ik iets nieuws van make-up koop. En doordat ik elke dag vroeg moet opstaan voor mijn werk hou ik het vaak simpel

Suus -

πŸ’„ Begrijp je disclaimer voor de naam vam deze video. Want moeder ben je altijd, dus dan kun je alles wat je doet betitelen als ‘mommy nogwat’. Van huishouden tot werk tot hobbies. Ik ben geen moeder en vind zo’n snelle make-up routine ook ideaal, dat is niet exclusief voor moeders. Maar zo’n titel schrikt me dan toch een beetje af, alsof ik het anders zou moeten doen omdat ik niet het “excuus” heb van moeder zijn ofzo.

Carla -

Mijn dochter is zes. Vanaf toen ze een maar of drie was kreeg ik weet meer tijd, en ja.. still lovin’ it πŸ’„

Ilvy -

πŸ’„πŸ’„πŸ’„

Bertine -

Leuk om te zien! Denk niet per se dat het ligt aan het hebben van kinderen. Ik merk dat nu ik 25 ben mijn interesse voor verschillende make-up er ook niet echt meer is. Waar ik er eerst uitgebreid voor ging zitten, doe ik het nu snel staand voor de spiegel. Gewoon van alles 1 product dat goed werkt, scheelt een hoop tijd en stress haha

Maaike -

πŸ’„ ook ik heb twee jongetjes gekregen binnen twee jaar. Zo grappig om te zien dat je prioriteiten dan echt veranderen. Ik ging nooit zonder full face make-up naar buiten, maar nu wel 9 van de 10 keer zonder cuz ain’t nobody got time for that

Marjolein -

πŸ’„

Denise -

Jaaaaa πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„ Ik make-up ook niet meer zo uitgebreid (ben nog geen moeder) maar merk gewoon dat de interesse veel minder is dan β€˜toen’ en ik nu een paar hele fijne producten veel prettiger vind dan de keuzestress van toen met heel veel producten haha! Wel een hele leuke video weer om te kijken (beauty filmpjes blijven stiekem af en toe ook nog leuk!πŸ˜‰) Fijne dag vandaag!

Ivy -

πŸ’„ wenkbrauwpotlood en mascara oogpotlood tightlinen. De eyeliner en oogschaduw is gesneuveld sinds het moederschap.

Shelly -

πŸ’„

Esther -

Een erg mooie natuurlijke look! πŸ’„

Liset - Beautydagboek -

Heel leuk dat je het realistisch hebt gehouden! Ik zit inmiddels ook al jaren niet meer aan mijn make-uptafel, maar gewoon aan een tafel in de woonkamer waar de kids ook zijn. Je moet ze toch in de gaten houden ;). Maar dat werkt ook prima gelukkig. Ik heb er een goede lamp en mijn make-uptas staat er ook gewoon. Lekker makkelijk!

femketje -

Ik heb nu al te weinig tijd om iets van makeup te gebruiken ‘s ochtends, laat staan als ik kinderen zou hebben ^^” vind je mommy look wel erg mooi! β™‘

femketje -

Oh en… πŸ’„πŸ’„πŸ’„ofcourse!

Isaben -

Zeker nog uit het LLG-tijdperk! πŸ™‹πŸ’„ Betrap mezelf er soms nog op dat als ik mijn vaste rijtje blogs af ga, ik op die site terechtkom. Old habits die hard πŸ˜‚ Leuke video dit en zo fijn dat ik jullie nog steeds kan volgen!

H. -

πŸ’„πŸ’„

Door -

πŸ’„Mijn dochter is inmiddels 7 jaar, dus inderdaad: je krijgt wel weer meer tijd voor jezelf hoor :) Gelukkig maar! De laatste jaren probeer ik mijn make-up ook weer netjes te doen ‘s ochtends, zonder getrek aan mijn benen en grijpende handjes in de kast (en de poeders) is dat een stuk relaxter!

B -

πŸ’„ idem hier kids van 7&8 jaar. Kids kleden zich aan en ik doe Mn make-up, fijn hoor. Ook ik heb maar beperkte stash hoor. Tevens is de make-up trend laatste jaren natuurlijk ook natureller geworden zeg maar dus dat scheelt ook. Leuk om weer eens zon video te zien.

Ingrid -

πŸ’„

Sabine -

πŸ’„ leuke video weer!

Jet -

πŸ’„ ik had niet zoveel laden vol, maar ook bij mij is het nodige verdwenen. Ik heb nog wel al mijn Sigma-kwasten.

Jannah -

πŸ’„πŸ’„

Reageer ook