2WMN in 2018

Hallo lieve 2WMN lezeressen, hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? We hopen natuurlijk van wel! Wij hebben lekker rustig aan gedaan. En dan breekt nu na die gezellige decembermaand toch echt de saaie januarimaand aan. Hoewel, saai? Wij hebben genoeg dromen en plannen dit jaar!

En trouwens, onze lieve Gijs is eind januari jarig dus hoe kan dat nu een saaie maand zijn? Wij hebben nog een feestje tegoed! Daarnaast viert Martine in januari ook dat ze al 12 jaar samen is met haar hubby! Wow, twaalf jaar…wat gaat de tijd hard.

Het jaar 2018, wat voor jaar gaat dat worden? Wat hebben we persoonlijk op de planning staan en wat willen we met 2WMN?

Persoonlijk

Martine: Dit jaar staat voor mij in het teken van moederschap. Het omarmen van mijn rol als moeder, het omarmen van Jorriks rol als vader, kortom: het ouderschap. Ik gok zo dat de levenslessen me om de oren zullen vliegen dit jaar met zo’n lief knulletje er bij. Dat zal voor ons een hele andere draai aan ons leven geven. Een baby vereist immers rust, reinheid en regelmaat en ik moet zeggen…die drie woorden bevallen me wel. Ik ben zelf ook toe aan rust, reinheid en regelmaat. Na jaren nooit zo op de klok te leven, lijkt het me ook wel duidelijkheid scheppen om dat nu wel te gaan doen.

Weet je wat ik ook zo’n gek idee vind? Dat onze mini-me eind dit jaar gewoon 1 jaar gaat worden. Zo gek! Wie weet kan hij dan wel kleine stapjes zetten en/of zegt hij misschien al papa en mama. Daar kan ik me nu nog helemaal niks bij voorstellen.

Daarnaast zijn Jorrik en ik dit jaar 1 jaar getrouwd, ook een leuke dag om naar uit te kijken! Wat is het snel gegaan en wat lijkt het me zalig om bijvoorbeeld als we 5 jaar getrouwd zijn nog eens terug te gaan naar Las Vegas.

Verder willen we graag verder gaan met ons huis verbouwen. Zo willen we graag een nieuwe badkamer en keuken. Die twee staan in ieder geval voor nu op ons wensenlijstje.

Ik heb nog geen vakanties gepland voor dit jaar, maar het lijkt me wel heel leuk om op vakantie te gaan. Zo zijn mijn neef en zijn vrouw (Nathalie) dit jaar 5 jaar getrouwd en hebben we destijds gezegd dat we met zijn allen dan terug zouden gaan naar het plaatsje Cortona. Ik word al blij als ik aan die heerlijke Italiaanse koffie en rode wijn met een goed stuk vlees denk. Grappig ook, want wie had 5 jaar geleden gedacht dat onze gezinnetjes er nu zo uit zouden zien? Nathalie heeft een meisje, ik een jongetje en een hond en ook de andere gezinnen die mee waren zien er anders uit qua samenstelling.

Ook lijkt het me heerlijk om dit jaar voor het eerst een week(end) weg te gaan met zijn drieën als gezinnetje. Of met zijn vieren moet ik eigenlijk zeggen als we Noa meetellen. Bijvoorbeeld naar Ameland of een mooie plek in Duitsland in een leuk huisje.

En wie weet start ik na de zomer weer met mijn opleiding tot Psychosynthese Therapeut. Ik zeg wie weet, omdat dit vooral een financiële kwestie is. We hebben een duur jaar achter de rug namelijk. Ook gaan we natuurlijk verbouwen en we hebben een kindje gekregen en deze opleiding is niet goedkoop. Dus dat zal ik tegen die tijd even moeten bekijken, maar ik wil me hoe dan ook wel bezig blijven houden met persoonlijke ontwikkeling dus een leuke cursus volgen (aan de Psychosynthese Academie) staat zeker op mijn lijstje dit jaar.

Dat is wel weer even genoeg zo voor 2018, ik heb er zin in!

Willemijn: Zeg je 2018, dan zeg ik ONS NIEUWE HUIS! Over een paar weken is het zo ver en krijgen we de sleutel. En hoewel we er al 1,5 jaar naartoe leven, begint het dan eigenlijk pas écht. Klussen, verhuizen, stylen… Ik heb er zo ontzettend veel zin in! Het is een gigantisch project wat betreft voorbereiding en ook straks zal het véél tijd in beslag nemen om ons huis naar wens te maken. Ik kan niet wachten!

Verder staan er een paar mooie mijlpalen op de kalender. Allereerst Gijs’ eerste verjaardag. Mijn kleine ventje. Het lijkt nog maar zo pas geleden dat hij geboren werd en nu is ‘ie alweer 1! Maar ondanks dat vind ik het geweldig! Ik vond Jelle’s tweede levensjaar zó leuk. Ik kijk er naar uit dit weer allemaal mee te mogen maken. Daarnaast zijn Djurre en ik dit jaar 5 jaar getrouwd. Dat vind ik ook wel een dingetje! Dus dat gaan we eens lekker vieren.

Ook wij hebben nog geen vakanties gepland, maar ik hoop dit jaar toch echt weer een keer op zonvakantie te gaan. De laatste keer was in juli 2015! Het liefst ga ik naar Tenerife, zodat ik mijn vriendinnetje Elianne kan bezoeken. Dit staat al heel lang op de planning. En dit zou ik dan willen combineren met 1 of 2 weken relaxen op dit heerlijke eiland. Dat lijkt me wel wat!

In maart staat er trouwens een heel leuk uitje met Tien op de planning. We gaan naar Blof! We hebben super decadent een VIP arrangement geboekt, inclusief diner vooraf. Zo leuk!

Verder hoop ik echt dat Djurre en ik dit jaar meer tijd voor elkaar kunnen maken. Sinds we ouders zijn schiet dit er behoorlijk bij in en ik mis tijd samen met hem. Dus ik heb met mezelf afgesproken dat je jongens dit jaar sowieso 2 keer uit logeren moeten. Als stok achter de deur. 😉

Genoeg leuke dingen op de planning dus! Zo benieuwd wat 2018 ons weer allemaal brengen gaat…

Zakelijk

Op zakelijk gebied zijn er twee grote dromen die we willen verwezenlijken. Hier zijn we al minstens een half jaar mee bezig. We gaan er voor om deze dromen komend najaar uit te laten komen en daar hebben we ontzettend veel zin in. We vinden het erg lastig om onze mond te houden, zeker omdat we er veel vragen over krijgen, maar helaas kunnen we er nog niets over zeggen. Het geeft ons in ieder geval veel energie en plezier!

Daarnaast, nu we beiden een gezinnetje hebben waar ook onze aandacht nodig is, willen we nog strakker en meer gestructureerd te werk gaan. We willen niet meer ‘s avonds en in het weekend achter onze laptops zitten, dat doen we namelijk al jaren. En zeker nu we kinderen hebben, komt dat nog vaker voor omdat ze dan slapen. Het is zo verleidelijk om nog even snel wat te doen of mailtjes te beantwoorden, zo blijf je bezig en is de balans snel zoek. We zijn er zelf ook nog en vergeet de mannen niet, haha! De lijn tussen ons privéleven en werkende leven is al heel dun en daarom willen we alles beter plannen, zodat we ook aan het eind van de werkdag letterlijk en figuurlijk de deur achter ons dicht kunnen trekken.

Letterlijk ja, want we willen een kantoorruimte inrichten. Een plekje voor onszelf! Thuis werken is leuk en handig, maar het lijkt ons veel fijner om binnen die huizen een echte plek te hebben om te werken in plaats van aan de keukentafel. Voorheen hadden we nooit plek in onze huizen om zo’n kantoorruimte in te richten. Of nou ja, een mooie plek want het oog wil ook wat en de sfeer moet fijn zijn. Nu we beiden een ander (en nieuwer) huis hebben is dat wel mogelijk.

We willen een mooie kamer speciaal voor 2WMN waar we lekker kunnen filmen, pakketjes kunnen stallen, een kleine voorraadkast met liters thee en oneindig veel Kinderbueno’s, ruimte voor een dansje als we even gek moeten doen, een kast met attributen en apparatuur en noem maar op. Dat staat al jaren op ons wensenlijstje. We need space! 

Verder blijven we natuurlijk kijken hoe we onze content kunnen blijven vernieuwen en hoe we 2WMN fris en leuk kunnen houden maar ook ons YouTubekanaal. Dat doe je als blogger eigenlijk altijd wel, evalueren en meegroeien is belangrijk. We vinden het leuk om steeds meer onze creatieve kant te ontdekken en deze in te zetten. Ook willen we interessante cursussen volgen om 2WMN te laten groeien en onszelf uit te dagen.

Voor ons zijn in ieder geval drie kernwoorden voor 2018 zelfstandigheid, vertrouwen en onafhankelijkheid. We gaan onszelf nog meer pushen, nog meer leuke samenwerkingen opzetten en er vol in duiken. Woehoe, here we come!

21 reacties

Debora -

Wauuww.. Jullie zijn zo’n ontzettend positief stel waar ik zo ontzettend veel positieve energie van krijg. Iedere week weer, na die leuke vlogs van jullie mooie gezinnetjes. Ik zou zeggen: Keep going en make it a year to remember!!

Eveline Fleur -

Wat een mooie doelen zeg. Ik hoop dat jullie persoonlijke doelen uit mogen komen! Het lijkt me ook erg leuk om naar Ameland te gaan. Ik ben zelf maar naar 1 van de eilanden geweest en dat was Vlieland, ook wel liefkozend fliefdland genoemd hihi. Zo mooi! Ik kan me voorstellen dat een eigen kantoor heel fijn kan zijn. Ik heb het geluk dat ik thuis een kantoor heb dus ik mag niet klagen, maar ik moet hem wel delen met mijn studerende man dus de helft van de kamer is van hem en de andere helft van mij. Als ik in de kamer zit zie ik dus altijd zijn spullen. Lijkt me dus ook fantastisch als dit ooit 1 kamer voor mijzelf kan zijn. <3
Geniet van alle rust en het moederschap en ik hoop dat jullie geheime project alles wordt waar jullie van dromen. <3 Liefs Eveline

Mariska -

Oeh ik ben nu wel erg benieuwd naar jullie project hoor! :)

Floor -

Prachtige doelen! En wow Willemijn dit jaar al 5 jaar getrouwd?! Ik herinner het nog als de dag van gister, de tijd gaat zo snel!

Zoe -

Prachtige doelen van jullie beide. Ik kan ook niet wachten tot er ‘verhuisvlogs’ komen. Heb zelf ook mijn verbouwing en verhuizing gefilmd omdat het zo leuk is om later terug te kijken.

Haydée -

Voor mij staat er binnenkort ook een verhuis gepland! Verder kan ik jullie keuze om een eigen werkplaats in te richten alleen maar toejuichen. Een plaats waar je het werk letterlijk en figuurlijk kan achterlaten zal jullie helpen met de werk/privé-balans te bewaken.

Maris -

Mooie doelen! Komt vast helemaal goed!

Simone | All Day Jewels -

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie artikelen dit jaar en ook naar welke stappen jullie gaan maken. En je maakt me ook heel erg nieuwsgierig naar jullie droom. Gaat ie dit jaar uitkomen?

Danielle -

De beste wensen voor jullie! Ik ben benieuwd naar jullie geheimzinnige zakelijke doelen en hoop dat jullie snel een kantoortje of kamer vinden om te gaan werken. Het is zo heerlijk om ook fysiek het werk af te sluiten door een deur dicht te trekken. Het is voor mij dé reden dat ik niet, of zo min mogelijk, aan de keukentafel wil werken. Dan is er namelijk echt een goede scheiding tussen werk en privé!

Marjoleine -

Wat een mooie doelen! Ben zo benieuwd naar jullie kantoorruimtes en de verdere plannen voor 2018!

Loes -

Ik ben heel benieuwd wat 2018 voor jullie gaat brengen, jullie hebben in ieder geval een aantal mooie mijlpalen om te vieren en een nieuw huis belooft ook veel goeds. Gelukkig nieuwjaar!

Lindsey Beljaars -

Ontzettend leuk om te lezen!! Mooie doelen, hopelijk wordt 2018 een fantastisch jaar!

jose -

Pfjoe! Wel een tikje opgelucht… Toen ik gisteren de aankondiging zag voor de plannen van 2018 was ik even een beetje bang dat jullie ermee op gingen houden. Gelukkig wordt ‘t alleen maar mooier dit jaar! Veel geluk met alles :)

Bianca -

Zit ik helemaal startklaar. Tromgeroffel ik denk leuk kijken wat de doelen zijn…….. Komt er nog niks uit behalve een kantoor voor jullie beiden Haha. Beetje jammer dit voor mij. Ik wilde echt graag lezen wat jullie doelen zijn voor 2018.

marije -

Mooie doelen en plannen voor 2018. Ik weet zeker dat jullie ze waar gaan maken.

Milou -

Wat een mooie doelen! Gaat vast helemaal goed komen. Ben erg benieuwd naar jullie grote plannen op zakelijk gebied :-) En Gijs eind deze maand alweer 1 jaar? Ho even! De tijd gaat zo snel. Zo kan ik over 2 maanden ook al mijn baby2 in armen hebben en dat maakt me wel een beetje benauwd. Er moet nog zoveel gebeuren! Op naar een mooi jaar!

Liset - Beautydagboek -

Prachtig doelen om naar toe te werken! De gezinnetjes en mannen komen op nummer 1, dat is ook erg belangrijk. Hopelijk vinden jullie meer rust in het werk, zodat er echt vrije tijd overblijft voor je relatie en kinderen in het weekend. Nu ben ik wel heel benieuwd wat er dit jaar voor jullie gepland staat. Zo te horen is het groots!

Tea -

Mooie doelen hebben jullie, gaat vast goedkomen! Wil ook wel een oneindige voorraad aan kinderbuenos haha!

femketje -

you go girls 😀

Kelly -

Wauw dat zijn hele mooie doelen! Ik zou zeggen “go for it!”

Romy -

Wat een mooie doelen hebben jullie, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak! Ik hoop dat het voor jullie allebei op persoonlijk vlak een geweldig jaar mag worden met onder andere die fijne vakanties naar Corona en Tenerife. Ook op zakelijk vlak wens ik jullie een topjaar toe. Ik ben heel benieuwd naar de spannende dingen waar jullie mee bezig zijn. En wat een goed idee, die blogkamer! Heerlijk om straks een plekje speciaal voor het bloggen en video’s opnemen te hebben!
Dat 2018 maar een geweldig jaar mag worden!

Reageer ook