2Wear: Dr. Martens

Hallo daar, spuit elf heeft ook Dr. Martens in haar bezit. Willemijn liet laatst al zien in een artikel hoe zij haar Dr. Martens combineert. Na dat artikel en verschillende Instagrammers die deze boots superleuk combineerden, was ik om. Hebben!

Het artikel van Willemijn gemist? Hier kun je het terug lezen. Maar laat ik eerst beginnen met mijn make-up. Het voelt alsof ik weer voor LiveLifeGorgeous aan het bloggen ben!

Veel tijd voor mijn make-up heb ik op dit moment niet en ik merkte sowieso dat ik de laatste tijd niet meer zo’n zin had om hele ingewikkelde ooglooks te maken zoals voorheen. Ik vind het nog wel leuk om tijd te besteden aan een mooie ooglook, maar meer als ik bijvoorbeeld uit eten zou gaan of voor bepaalde video’s. Ik vind op dit moment vooral de basis belangrijk, een glanzende highlighter voor die befaamde glow en een mooie lipstick. Dat laatste maakt wat mij betreft vaak de hele look.

Als basis gebruik ik tegenwoordig vaak de Tarte Shape Tape concealer in de kleur Light voor mijn hele gezicht. Het is dus een concealer, maar dat product is zo gepigmenteerd dat het met gemak door kan gaan voor een foundation en concealer in een. Tijdsbesparing! Daarna poeder ik het af met de Sisley Phyto Loose Face Powder in de kleur 03 Rose Orient.

Als blush besloot ik eens een andere te gebruiken en te graaien in mijn stash. Dat was lang geleden! Ik viste MAC Harmony er uit, een bruine kleur met rozige ondertoon. De highlighter die ik de laatste tijd vaak gebruik is BECCA Champagne Pop, die blijft zo mooi!

De ooglook is dus totaal niet bijzonder. Ik gebruik als basis alleen de Paint Pot MAC Groundwork. Dan maak ik mijn wimpers voller met De Dior Lash Maximizer en sluit af met mijn geliefde Le Volume de Chanel Mascara waarvan ik er al veel versleten heb in de loop der jaren. Dat blijft toch een grote favoriet!

Mijn wenkbrauwen vul ik iedere keer weer in met een andere poeder. Ik mix verschillende lichte en donkere bruin- en roodtinten uit mijn Tartelette paletten of ik gebruik het Modern Renaissance Palette van Anastasia.

En dan de lipstick. Ik bestelde als een gek de kleur Christmas Cookie van Jeffree Star  toen deze weer op voorraad was. Ik viste achter het net toen zijn kerstcollectie uit kwam en wilde deze Velour Liquid Lipstick heel graag hebben. Gelukkig was deze weer vrij snel op voorraad. De lipstick heeft wat weg van MAC Kinda Sexy, één van Willemijns favorieten. Het is een ontzettend mooie nude kleur met een roze perzik ondertoon. Ik denk dat deze bij heel veel dames mooi staat en matcht altijd wel met de rest van je make-up. Ik ben dol op nude kleuren met een bruine-, roze- of perzik ondertoon. In deze weekvlog kun je de kleur op beeld zien.

Ondertussen dwaal ik weer helemaal af in de make-upwereld, maar het ging om de outfit natuurlijk. Ik vind het heerlijk dat je Dr. Martens zo makkelijk kunt combineren. Ik heb de Pascal in maat 38. Normaal heb ik maat 37 maar het is wel heel handig om ze een maat groter te bestellen merk ik. Ik twijfelde tussen de zwarte of de donkerblauwe kleur. Nu heb ik vrij veel donkerblauw en groen in mijn kledingkast en ik vond het weer eens wat anders. Ik ben heel blij met deze donkerblauwe versie en heel stiekem zou ik ook nog wel de zwarte willen hebben. Het is gewoon zo makkelijk onder een outfit te combineren. Ze zijn daarnaast lekker warm en lopen heerlijk.

Ik moest ze wel eerst even inlopen en kreeg veel tips om inlegkruisjes aan de achterkant te plakken. In het begin zijn ze namelijk nogal stroef. Gelukkig was dat bij mij achteraf niet nodig, maar ik vond het wel een goede tip.

Ik draag een spijkerbroek van Distrikt (te koop bij de Sting) en een shirt en jasje van het merk YAYA Women. Deze kocht ik bij het winkeltje YAYA in Breda. Een erg leuk winkeltje met mooie merken! Het enige nadeel vind ik dat ondanks een goede deodorant je jezelf snel ruikt bij dit jasje. Vreemd, want het shirt en het jasje waren behoorlijk aan de prijs en dan zou je toch iets anders verwachten. Het ligt ook niet aan mijn deodorant, want ik ruik mezelf nooit.

De spijkerbroek van Distrikt zit alleen wel iets losser dan normaal valt me op, blijkbaar toch iets afgevallen maar dat zal er na de borstvoeding wel weer bij komen haha!

Hebben jullie ook wel eens zo’n bui dat je het liefst als je kleding weg zou doen en even weer opnieuw zou willen beginnen? Ik heb dat de laatste tijd. Ik ben alles ‘zat’ en zou het liefst weer op 0 beginnen. Ik heb het vooral met mijn spijkerbroeken. Ik haat spijkerbroeken kopen, maar ik denk dat ik binnenkort wel weer eens de stad in moet.

Ik kreeg ook de vraag of ik weer naar de kapper geweest was maar nee! Deze kleur is nog van begin oktober en ik gebruik verder ook geen speciale kleurshampoo. Tja…we noemen haar niet voor niets Magic Sue hè! 😉 We mogen binnenkort weer, woehoe!

Ik ben verliefd geworden op mijn Dr. Martens. Ik kan niet wachten om ze een keer onder een jurk aan te trekken. Het lijkt me bijvoorbeeld ook leuk staan bij deze jurk van Tommy Hilfiger en nog een lang denim jasje er over heen bijvoorbeeld. Ik ga verder experimenteren!

Heb jij Dr. Martens of vind je ze helemaal niets? Hoe combineer jij ze en draag je ze ook in de zomer?

27 reacties

Charlotte -

Ik heb nu de Pascal schoenen in donkergroen. Kan wel merken dat de rechterschoen vaak gepast is in de winkel, want die zit wel goed. De linkerschoen zit nog wel een beetje stug :p

Ilona Wielinga -

Ze staan je echt supertof! Maar wat jij ook al zegt, Docs kunnen echt overal bij. Ik heb zelf look a likes, aangezien de echte voor mij momenteel gewoon nog te duur zijn. Maar ik hoop volgend jaar ook op de enige echte docs rond te mogen lopen :)

Yta -

Na Willemijn haar post met outfits ben ik ze toch maar gaan passen. Ik had al 5 paar schoenen weer teruggestuurd, niks zat lekker! Ik was bang dat ze in mijn maat 41 erg groot zouden zijn. Maar ik was gelijk om toen ik ze aan had! En wat lopen ze lekker! Enige nadeel vind ik dat ze best zwaar zijn. Na een dag doe ik ze daardoor toch ook graag weer uit.

Ester -

Jep, al ruim twee jaar helemaal fan van m’n zwarte Dr Martens. En ik draag ze werkelijk bij álles. Spijkerbroek, harembroek, rokje of jurkje, ik vind ze overal tof bij! :) looking good!

Diana -

Ik heb de zwarte pascals gekocht na willemijns artikel.. ze lopen heerlijk!! Heb ze meer dan 12 uur per dag aan en ik kan er uren mee lopen ♡ deze blauwe zijn ook gaaf!

Martine -

Leuke combi!
Ik had in m’n pubertijd lange laarzen van Dr Martens. Spijt dat ik ze heb weggedaan, ze liepen heerlijk!

Mare -

Idd staan prachtig en had ook wel verwacht dat je zou kopen. Waar ik dan alleen wel heel verbaasd over ben is dat je vrij neutrale dr. Martens hebt aangeschaft. Ik dacht….Martine gaat echt voor een opvallende variant met bloemen of rood…maar dat komt misschien nog?

Heleen -

Aan de ene kant vind ik Dr Martens wel mooi, maar aan de andere kant vind ik ze toch best wel groot ogen als je begrijpt wat ik bedoel 😉 dat houdt me een beetje tegen om ze aan te schaffen

Mare -

Denk dat Martine en Willemijn die als ik het goed heb zeker geen schoenmaat >38 hebben hier last van hebben. Ik dacht dat Martine mt 36/37 heeft en Willemijn misschien 37/38?

Suzanne -

Ik had ze als puber al en draag mijn Dr. Martens van 20 jaar oud nu weer. Ze zien er nog top uit, want die dingen verslijten niet. Blij dat ik ze altijd gehouden heb.

chantal -

Ik ben ook ‘om’ tegenwoordig, en heb mijn zinnen gezet op de Vonda met roosjes….

nanoe -

dat je jezelf ruikt in het jasje komt meestal als er gebruik is gemaakt van bonded nylon. daarbij komt het zweet in een soort tussenlaag vast te zitten en iedere keer dat je het aandoet broeien de bacteriën verder door je lichaamswarmte.
Het is heel vervelend en gek genoeg maken veel duurdere merken gebruik van deze stof/techniek.
Wat bij mij helpt is een half dopje dettol (de bruine voor wondjes) bij de was doen (zo dood je alle bacteriën) anders heb je kans dat als je het kledingstuk een uurtje aan hebt de bacteriën lekker verder broeien en je weer die zweetlucht ruikt !

Linda -

Wat een goede uitleg en fijne tip! Ik wil dit wel proberen. Welke Dettol is het precies, ik weet niet zeker of ik de goede vind?! Vlekt het niet, ook niet op lichte was? En de labels met materialen voortaan goed checken, zeker bij de duurdere kleding is het anders heel zonde.

Nanoe -

Ik gebruik dettol die je ook bij de apotheek (kruidvat en jumbo verkopen het ook) kunt kopen. je hebt grote flessen (van 500ml tot 1 liter, maar je hebt ook kleine flesjes van 150 ml.) Het flesje is in ieder geval wit en de vloeistof erin is bruin.

Nee het vlekt niet op kleding bij mij. Meestal doe ik een half to 1 heel dopje (van dat flesje of een scheutje) in de waslade bij het waspoeder compartiment of soms in het wasverzachter compartiment.
Het werkt ook goed bij sportkleding. Meestal gaat sportkleding een beetje stuk (pillen en wordt stug) als je het heet en lang wast, dus was ik het 10 minuten met dettol erin en het voelt en ruikt als schoon.

Haydée -

Ik heb geen Dr. Martens, maar wat ik wél heb is dezelfde Paint Pot! Zalig, die uitweiding over je make-up! 😀

Annick -

Precies mijn gedachte :)

Daphne -

leuk artikel, mogen jullie best weer vaker doen zo tussendoor.

Quinty -

Die Dr. Martens zijn echt super gaaf! Ik heb ze zelf ook bijna gekocht, maar ik vond ze mij niet zo mooi staan. Ik heb namelijk erg dunne benen en daarom vond ik ze erg grof staan.

Manon -

Wat leuk staan ze, ik had als kind ook altijd dr.martens, zou ze nu wel weer willen eigenlijk!

Sandra -

Wat zie je er prachtig uit Martine! En wat is je haar nog mooi!!
Zou je de schoenen ook in de lente kunnen dragen? Ik ben namelijk enorm aan het twijfelen.

Tineke -

Wat zie je er goed uit zeg! Ik vind je jasje erg leuk.
Liefs

Loes -

Wat zie je er goed uit! Ik vind de schoenen je echt heel goed staan. Ik ben ook van plan binnenkort dr. Martens aan te schaffen!

Lindsey Beljaars -

Niet alleen de schoenen staan fantastisch, de hele outfit!!

Renée -

Ik vind ze echt heel stoer! En je haarkleur is ook weer top. Ik ga 12 maart weer naar de kapper en meestal loop jij iets voor op mij, zodat ik jouw Sue foto weer kan laten zien als inspiratie 😉

femketje -

ik vind je schoenen echt awesome 😀 heb zelf nog nooit blauwe schoenen gehad maar denk wel dat ze makkelijk te combineren zijn :)

Kelly -

Ik vind ze geweldig! Zeker omdat je ze op zoveel manieren kan combineren. Maar ik kan op niks anders lopen dan Nikes, van alle anderen schoenen krijg ik enorme last van mijn voeten haha.

Romy -

Wauw, die schoenen staan je echt super! Net als de rest van de outfit en je make-uplook overigens! Een prachtige, hippe mama! :)

Reageer ook