2Clean: MIJN KLEDINGKAST OPRUIMEN (2018)

Een van mijn doelen voor 2018 is dat ik met minder spullen wil leven. Als we straks verhuizen naar ons nieuwe huis wil ik alle kasten uitgezocht hebben en zonder ‘extra ballast’ ons nieuwe huis inrichten. Vandaag ruim ik samen met jullie mijn complete kledingkast op. Doe je mee?

https://youtu.be/eMLb1CIpYWw

26 reacties

Gerda -

Hahah, leuk stukje en succes nog met opruimen!

Ricardo -

Leuke vlog! Ga zo door!

Margriet -

Heerlijk he opruimen! Mag ik vragen waar je zwart/witte bloesje vandaan komt?

Denice -

Alles oke daar? Totaal geen haast met een nieuw artikel, just checking :3

Janine -

Leuk om te zien! Ik zie wel dat je sommige kleding met vlekken weggooit, die deels wit zijn (gestreept). Zitten de vlekken in het witte deel? Ik heb dit zelf ook wel eens en dan stip ik het heel voorzichtig aan met bleek met een wattenstaafje!
Het zal ongetwijfeld niet heel goed voor je kleding zijn, maar anders zou ik het toch weg doen.. werkt perfect hier!

Roëlla -

Wat heb je toch een leuke stijl! Daar ben ik überhaupt al jaloers op haha, het hebben van een stijl 😉 Als ik dit zo zie kan mijn kast zeker wel wat kleur gebruiken, maar eerst maar eens een goede opruimsessie!

Joy -

In je filmpje gooi je een shirtje weg omdat je de tomaten vlekken er niet uit krijgt. Gouden tip; hang het in de zon en tomatenvlekken verdwijnen. Misschien nu een beetje lastig zonder zon, haha. Maar het werkt echt!!

Cindy -

Tomatensausvlekken krijg je schoon door het item nat in de felle zon op te laten drogen. Net zo lang nat houden tot de vlek weg is. Zou zonde zijn als je een kledingstuk weg doet terwijl het schoon te krijgen is!

Eva -

Leuke video, omdat hij eens wat langer is en ik vind dat je een hele leuke kledingstijl hebt! Die groene losse broek had je eens gecombineerd met een wit bloesje/shirtje en stond je heel goed vond ik!
Ik start ook meteen met mijn kast nu ☺️

Myrthe -

Je hebt me geïnspireerd! Ben gelijk aan de slag gegaan en heb een hele stapel kleren die naar de kringloop kunnen. Fijn om weer een opgeruimde kast te hebben. Benieuwd wat jullie volgende blog in deze serie is!

Merel -

Heerlijk dit soort video’s. Krijg er helemaal zin in om zelf ook mijn kast op te ruimen.

Amelie -

Wat grappig dat jij nette rokken opvouwt en simpele shirtjes wel laat hangen op een hangertje, dat doe ik net andersom want ik hou niet van kreukels in kleren. Ik strijk ook alles voordat ik het in de kast hang dan is het klaar om te dragen. Mijn jurken zijn gezien mijn lengte te lang om naast mijn truitjes te hangen, die hangen in een andere kast dus. Verder hebben wij op zolder een kast voor bijvoorbeeld zomerjassen die je nu niet draagt. Maar misschien hebben jullie ruimte gebrek 😉

marrie -

Als je de lades via Marie Kondo stijl opruimt, staat je kleding rechtop en zie je meteen wat je hebt en het neemt minder ruimte in. Er zijn diverse filmpjes op YouTube hierover. Je lades zijn heel geschikt hiervoor.

Ilona -

Willemijn, waarom verkoop je je kleding niet via United Wardrobe oid? Ik denk dat je er een hoop volgens heel erg blij mee kunt maken!

Lisanne -

Leuk om te zien! Mijn man is nu bezig om een inbouwkledingkast te maken op onze slaapkamer. Voordat ik mijn kleding daarin hang/leg wil ik mijn kleding ook eerst allemaal uitgezocht hebben.

Hester -

Oh heerlijk, ik houd ook zo van een opgeruimde kast! Poeh ik moest wel even slikken toen je die gestreepte blazer en die okergele blazer weg deed want die staan je allebei zo mooi. Maar het is vaak zo dat je het dan toch niet mist als je het weg doet. Grappig om op basis van de insta & outfit foto’s al wel te kunnen voorspellen wat je ging houden haha.

Ik dacht dat je die baby blauwe Vanilia rok al weg ging doen in je vorige video! Maar Wil, ik bedenk me nu terwijl ik dit typ.. je zegt bij een aantal dingen “ik geef het nog een kans” of “ik geef mezelf nog een half jaar”. Is het dan niet een idee dat je een soort outfit challenge gaat doen? Dat je die items echt probeert nog een keer te dragen, misschien op een andere manier stylen dan je deed toen je het gekocht had en dat je daar dan een blogje van maakt voor 2wmn? Want dit is denk ik een probleem dat veel lezeressen hebben in hun kast! Items die ze nog wel heel mooi vinden maar eigenlijk niet zo goed weten wat ze er mee aan moeten. Kan inspirerend werken!

Willemijn -

Ha, leuk idee!!! Ik ga er even over nadenken!

Kristy -

Oh wat heerlijk. Dit motiveert mij echt om ook weer eens schoon schip te gaan maken in mijn kledingkast. Leuke rubriek!

Loes -

Ik heb toevallig vorig weekend mijn kast uitgeruimd, dat was ook echt hoog nodig! We hebben een beetje dezelfde strategie: alles uit de kast en item voor item keuren.

D. -

Heel leuk om te zien :-) Je staat trouwens beeldig met je outfit!

D. -

Grappig trouwens! Hieronder staat ‘lees ook: kledingkast tour’. Filmpje uit 2014! Grappig om te zien hoe jij, je stijl en je kastinhoud is veranderd!

Marleen -

Heel herkenbaar, onvoorstelbaar hoeveel spullen je stiekem verzameld! Ik heb ook eens in de zoveel tijd opruim drift, zakken vol naar de kringloop 🤣
Nu heb ik het goede voornemen een heel jaar niets nieuws te kopen!

Emmelie -

Oooh dat okergele jasje die je weg doet staat je zo mooi 😮

en wat heb je een leuke stijl :)

Marina -

Was het net zelf van plan en ga straks aan de gang! Bedankt voor de inspiratie. Werkt heel aanstekelijk, dus kom maar door met die 2clean video’s!

femketje -

dit herinnert me er aan dat ik ook echt mijn kast eens moet uitmesten 😮

Lien -

Krijg ook zin om mijn eigen kast op te ruimen.
Wat ik doe is dat ik het gestreken en wel in de kast hang. Klaar om direct aan te trekken dat helpt mij om niet iets terug te hangen omdat het nog gestreken moet worden ( daar heb ik niet altijd zin in😜)

Reageer ook