Willemijns favorieten van november

Iedere maand is het vaste prik: we delen onze favorieten van november. Deze keer, vanwege Tien’s bevallingsverlof, geen video maar een geschreven artikel. Met mijn persoonlijke favorieten van afgelopen maand en de prachtige foto’s van Mariska.

Madness overhemd

De laatste fashion favoriet deze maand is dit leuke overhemdje. Hij is van het merk Madness. Ik heb er van jullie ook heel veel complimentjes over gekregen, zo leuk! Voor de Groningers, ik kocht het bij Open32 in de Herestraat.

panter print jas

De jas heb ik gekregen van de Bijenkorf

Pepe Jeans jas

Wat heb ik veel vragen gekregen over deze jas! En dat snap ik helemaal, want hij is inderdaad zo leuk! Het is een faux fur jas met panterprint, van het merk Pepe Jeans. Ik scoorde hem tijdens de sale van de Bijenkorf een tijdje geleden en ik ben er superblij mee.

Dr. Martens schoenen

Nooit gedacht dat dit favoriet zou worden, maar zo zie je maar hoe onvoorspelbaar het leven is. 😉 Wat vind ik ze tof! En wat zijn ze lekker warm en lopen ze goed. Ik had het wel even gehad met witte sneakers en zocht een stoer paar laarzen. En toen ik de laatste tijd steeds vaker Dr. Martens zag op poppen begon ik de charme er van in te zien. Ik kocht ze en was op slag verliefd. Ik had ze trouwens eerst bij de eigen webshop van Dr. Martens besteld, maar dat is niet echt een aanrader. Het pakket komt uit de UK dus als je het terug moet sturen (zoals ik, omdat de maat niet goed was), moet je nog bijna €10 betalen aan verzendkosten. Beter kun je ze daarom in de schoenenwinkel kopen, dan kun je ze ten minste ook passen. Of je koopt ze bij de Bijenkorf bijvoorbeeld, waar je gratis kunt retourneren. Dat is handiger dan bij de eigen webshop van Dr. Martens dus.

Lush Twilight & Lush Sleepy

Door naar de beautyfavorieten! Lush Twilight is back! Martine en ik deden een vette happy dance toen we een hele grote fles Lush Twilight opgestuurd kregen. Ook kregen we een potje Sleepy bodyconditioner in dezelfde geur. Echt goddelijk kan ik je vertellen. Elke avond als ik ga slapen smeer ik nu eerst mijn handen in met Sleepy.

E-reader

De laatste favoriet is een e-reader. Ik mocht er eentje proberen voor een leuke samenwerking, maar daarna moest ik hem weer inleveren. Dus nu ben ik op zoek naar een fijne e-reader om te komen. (Tips zijn welkom! Niet al te duur, hoeft niet heel fancy te zijn, maar wel een beetje vlot en makkelijk in gebruik 😉 ) Ik ben heel erg enthousiast geworden over lezen op een e-reader. Je zeult geen boeken meer mee en hoeft diezelfde boeken ook nergens in een boekenkast te zetten. Op één dunne en lichte e-reader kun je tientallen boeken meenemen. Ideaal!

Wat waren jouw favorieten afgelopen maand?

31 reacties

Debbie -

Ik heb de Kobo glo! Echt ideaal! Niet te duur, verlichting erin. Hoesje erom heen en je bent klaar. Sowieso is kobo een heel fijn merk

Natasja -

Die dr Martens zijn zo prachtig! Eerst snapte ik nooit wat mensen er in zagen, maar de laatste tijd ben ik ook erg verliefd geworden op dit model schoenen!
En ff whoooaaaa! Je hebt me nu bijna overtuigd om een E-reader de kopen! Ik lees alleen misschien te weinig. Hoewel ik – nu de kerstboom staat – wel veel zin heb om te lezen!

Mare -

Die blouse…..echt mooi! Ik ga meteen op zoek naar het merk.

Merel -

Qua ereader raad ik je een Kobo aan. Ook ideaal dat die werken met dat abonnement van Bol, mocht je dat fijn vinden. Ik heb zelf de Kobo Glo refurbished, werkt super en is niet heel duur.

Romina -

ik heb een Kindle, m’n 2e al. zalig dat je hem kan laten syncen tussen je telefoon en de Kindle zelf. m’n eerste had het na 10 jaar begeven. hij doet het nog hoor, maar kreeg zwarte vlekjes op het scherm. Nu heb ik een paperwhite, zalig lezen in het donker.

Annemarie -

Zoek eens oo PocketBook Touch Lux 3
Een heel dunne en lichte e-reader
(Ik heb toevallig nog een leuke kleur kunnen krijgen Ruby Red)
Is dus makkelijk vast te houden
Met licht kost rond de 100,-

Ook ik heb sinds kort dr.Martens donker aubergine kleur, ben er helemaal weg van!

Ivon -

Ohh die jas van de bijenkorf is echt super leuk!! Wat een fijne favorieten!

Iris -

Zelf heb ik de Kobo aura al een paar jaar in gebruik, paar jaar geleden gekocht en heel fijn in gebruik. E-readers van Kobo zijn zeker een aanrader, zelf heb ik hem gekocht bij de BBC en werd heel goed geholpen doordat er veel verschillende aan mij werden laten zien en uitgelegd wat de verschillen waren!

ingrid -

De Kobo is echt een fijne ereader. Vooral het lichtje is top! Nooit meer in het donker liggen staren als je niet kan slapen, maar heerlijk een boek lezen, je ogen zwaar laten worden en weer lekker verder slapen! Ook heel gemakkelijk om boeken op te plaatsen vanaf de laptop!

Deborah -

Ik heb zelf sinds een paar maanden de Kobo aura one, echt een top Ereader, waar je het back light ook aan kan zetten, en die waterdicht is, dus kan je ook lekker in bad lezen! Niet heel goedkoop geloof ik, maar elke euro waard. Dr. Martens ben ik sinds vorig jaar helemaal weg van, heb nu 2 paar en moet af en toe echt tegen mezelf zeggen om eens andere schoenen te dragen haha.. is even inlopen de eerste keren, maar daarna zitten ze heerlijk! :)

nanoe -

ik heb een oude iPad mini gekocht voor 70 euro. helemaal niet duur, hij doet het niet super geweldig goed (niet teveel erop anders word hij sloom en youtube doet het ook niet zo fancy), maar voor e-reader gebruik is hij juist heel goed en snel. je download gewoon een app erop. daarnaast handiger als je hem even tijdelijk voor wat anders nodig hebt. en als je hem als e-reader gebruikt ipv normaal dan gaat de batterij heel lang mee eigenlijk. misschien ook een tip voor jou ?

Britt -

De schoenen heb ik zelf ook sinds een paar jaar, ze zijn ook al een grote favoriet! Het inlopen duurde even, maar pluspunt is ook dat ze overal bij passen!

Britt -

De schoenen heb ik ook al een paar jaar en zijn ook grote favoriet, ik moest ze even inlopen, maar ze zijn geweldig nu! Plus, ze passen overal bij, ook heel fijn!

Mirjam -

Ik heb een e-reader van Kobo en ben zó tevreden! En een extra tip: neem een e-reader met backlight. Dan kan hij licht geven als je hem aanzet, en je kunt ook nog variëren in de felheid van het licht. Echt een aanrader, dan hoef je niet altijd in de buurt van een lamp te zitten!

Pauline -

Hier ben ik het helemaal mee eens. Zou niet zonder mijn Kobo kunnen en vooral dat backlight
is fantastisch en daarbij , als je al lezend in slaap valt schakelt hij automatisch na tien minuten uit.
Heb de Kobo sinds 2013 en nog steeds heel blij ermee.

Ivy -

Ik heb een Sony-dingetje die het uitstekend doet, maar ik zou nu een Kobo kopen, omdat je daarmee voor een tientje per maand boeken kan lezen (a la Spotify en Netflix zeg maar :))

Carina -

Ik heb ook een Sony maar die worden niet meer gemaakt/ verkocht :( zo jammer!

Johanne -

Ja, je blouse en jas staan ook bij mij op de verlanglijst. Zo mooi en ben ineens helemaal fan van het printje. Maar ja, moet even wat meer geld ergens vandaan toveren. Ik hoor trouwens heel veel mensen enthousiast zijn over een Kobo e-reader. Weet even niet precies welke, maar volgens mij hebben ze meerdere varianten die heel goed zijn.

Lindsey Beljaars -

Dat overhemd van Madness vind ik echt super leuk!!

Jenneke -

Hey Willemijn,

Ik heb jaren een BeBook ereader gehad wat ik een hele fijne vond, maar na een jaar of 4 hield de batterij er mee op. Nu heb ik een Kobo ereader wat ook echt prima bevalt! Het ideale van mijn Kobo vind is dat ik hem kan synchroniseren met bol.com en dus als ik een boek koop het meteen kan lezen zonder eerst te hoevel downloaden, aan mijn computer verbinden etc. Voor een (voormalig, grotendeels & jammergenoeg) boekenjunkie als mijzelf zeker een pro! Daarnaast vind ik dat de Kobo heel intuitief werkt qua besturingssysteem – het is gemakkelijk om er snel mee aan de slag te gaan maar ook de geavanceerdere opties voor het maken van aantekingen en sorteren van boeken (ik ben een keer een uur bezig geweest om die van mijn te sorteren op Genre omdat het een bende werd) op boekenplanken zijn ook echt ideaal. De variant die ik heb is al twee jaar oud en wordt volgensmij niet meer gekocht, maar het was een Kobo Aura (de goedkoopste versie). Maak je geen zorgen over het geheugen, dat kun je eventueel nog uitbreiden met een SD kaartje.

Groetjes,
Jenneke

Manon -

Lush! ook zeker mijn favoriet, en een e-reader ook, jeetje dat ik die nooit eerder heb gekocht, ik heb hem een halfjaar maar in een halfjaar heb ik al meer boeken gelezen als het jaar ervoor. Je kan er ook gewoon veel meer meenemen op vakantie, weegt niks, ‘s nachts kan ik lezen zonder dat mijn nachtlampje aanmoet, ik ben er echt heel blij mee!

Emmelie -

Bebook ereader! simpele bediening en prima leesbaar in fel licht door de einkt. De letters worden niet met licht weergeven dus, zoals een tablet. Nooit last van vermoeide ogen door al dat licht dus.
Simpele maar doeltreffende bediening en houdt heel fijn vast :)
ik ben er al ruim drie jaar zeer gelukkig mee.

LUSH I love it! Perfecte kerstcadeaus elk jaar

Simone -

Mooie items! Je jas en overhemdje staan echt onwijs leuk!

Merel -

Hier ook groot fan van dr. Martens en ereaders. Ik kan je de Kobo Aura H2o aanbevelen, de nieuwe editie. Is ideaal, want stof- en waterdicht, dus je kan hem gewoon afspoelen. Ideaal naast het zwembad/op het strand, maar ook handig bij kleine kinderen denk ik 😉 Mijn neefje heeft er ooit een beker limonade over laten vallen, heb ‘m afgespoeld en niks aan de hand haha

Sandra -

Ik maak nu al 3 jaar gebruik van mijn Kobo aura, super fijn ding. Lekker simpel en met Kobo plus van bol.com altijd genoeg te lezen!

Roëlla -

Ik ben al jaren fan van de kobo. Niet fancy maar idd wel heel praktisch en makkelijk in gebruik + fijn licht om bij te lezen.

Mirjam -

Ik heb al jaren een Kobo, zo fijn formaat. Je stopt hem zo in je handtas. Je kunt lekker in bed lezen zonder dat de ander last heeft van een lamp aan, want de kobo heeft ingebouwd licht. Ook doe je erg lang met de batterij, ook niet geheel onbelangrijk. Voorheen ging er een halve koffer gevuld met boeken mee, nu alleen mijn ereader…ideaal!!!

femketje -

love die jas 😀 zo gaaf!

Renske -

Wauw, stoere Dr. Martens! Ik heb ook weer een paar sinds een jaar en ik vind ze heerlijk zitten en lopen. Ik ben dan ook benieuwd naar je artikel waarin je ze combineert. Wat vindt je man van ze? Mijn man vindt ze verschrikkelijk en onvrouwelijk.

Kijk eens naar een Kobo e-reader. Dat zijn hele fijne.

Groetjes,
Renske

Romy -

Daar zitten mooie favorieten tussen! Die Dr. Martens staan je goed! Naar de Lush-producten maak je mij ook heel nieuwsgierig :)

Frederieke -

Kobo Aura 2: perfecte maat beeldscherm, met achtergrondverlichting, fijne rand om vast te houden (ik wil nooit randloos zoals bij een tablet) en leuke prijs.

Reageer ook