What’s in my Bag? MULBERRY CLIFTON

Al ruim een half jaar heb ik de Mulberry Clifton in de kleur Porcelain Blue in mijn bezit. Destijds had ik niet gedacht dat ik nog eens een Mulberry zou kopen, gezien de restyling. Maar toch waren we gezwicht. En nog steeds ben ik er heel blij mee. Dit is wat er in zit!

https://youtu.be/hMgj4En2-SA

 

6 reacties

Marijke van de Mheen -

Mooie kleur blauw! Vind je het niet zonde je sleutels in het tasje opbergen i.v.m krassen? Daar is een tas voor bedoelt maar toch…🙈

Syl -

Prachtige kleur voor een tas. (Een van mijn favoriete nagellak heeft die kleur)
Formaat is prima… maar ik zit nog in de fase van grote tassen meesleuren. (Cowboysbag)

Ivy -

Echt te klein voor mij, haha. Ik sleep dagelijks mijn hutkoffer mee. Er zit in ieder geval mijn portemonnee in, een mapje met alle kortingspasjes, mijn bullet journal (daar staat alles in, boodschappenlijstjes, agenda, todo, kan niet zonder!) en vaak ook nog mijn Dopper. Daarmee is ie nog niet zwaar, maar heb ik wel altijd ruimte voor eventuele boodschapjes enzo.

Jorinde -

Ahh, wat een leuke video! Het tasje vind ik ook erg mooi! Was ook erg benieuwd hoe de nieuwe lijnen eruit zouden komen te zien, maar de liefde wordt er niet minder op. <3

Loes -

Wat leuk om Martine even te zien! Ik snap dat het een vooraf opgenomen video is, maar toch vind ik het leuk. Leuke video ook, ik houd van what’s in my bag video’s! Hele mooie tas ook. Ik heb mede door jullie de Lily gekocht! En nu wil ik deze ook hahah.

femketje -

loooove dat tasje <3

Reageer ook