Weekvlog #62: GIJS ZEI MAMA!

Joehoe! Ik heb weer een nieuwe weekvlog voor je! Ik had een afwisselend weekje. Met werken, tijd met mijn gezin en met Tien samen naar het ziekenhuis voor haar controle. Én ik hoorde of een vriendin een zoon of een dochter kijkt. Genoeg leuks weer, dus. Kijk mee!

https://youtu.be/19sFWY-psWg

Sponformatie
* Deze vlog bevat geen gekregen producten of betaalde samenwerking.

17 reacties

Elzak -

Hoe word je tuttiger dan de Libelle of Margriet. Het is simpel: volg 2wmn en het is zo gepiept. Jezusmina wat een geneuzel en getrut.

Karen -

Lieve Willemijn, ik volg je al heel lang maar heb nog nooit gereageerd 🙈. Ik ben zelf KNO-arts (in België) en vind het heel interessant om het eens vanuit “mama’s standpunt” te zien. De impact van oorontstekingen op het ganse gezin is echt niet te onderschatten. Veel succes de komende weken in afwachting van je afspraak, je doet het super! Ik zou je gerust sneller verder willen helpen maar België is nogal ver voor jullie 😉

Willemijn -

Oh dat vind ik leuk en lief om te horen :) Ik heb zelf als logopedist ook wel het een en ander geleerd over deze problematiek, maar dat gaat allemaal over de fysiologische aspecten. Ook over de impact op het welzijn en de ontwikkeling van het kind is natuurlijk wel veel bekend. Maar wat je zegt, de impact op het hele gezin is enorm.

Tess -

Duimpje omhoog voor jou, hoe je dat allemaal managed! Die van mij slaapt wel goed, al sinds de geboorte en zelfs dan ervaar ik het af en toe als zwaar 😉 Dus dat je een keer uit je vel springt is zo gek niet. Je bent ook maar een mens!

Pauline -

Wat een leuke vlog weer. Ook fijn om Martine weer even te zien. Je kunt wel merken dat de bevalling heftig is geweest. Ik hoop dat ze zich weer beter gaat voelen.
Wil jij je NOOIT meer een WAARDELOZE moeder noemen !!!!!!! Met zo weinig slaap breekt het op als je kind een “feestje” in de nacht maakt. Kan me voorstellen dat je dan een keer uit je slof vliegt.
Je doet het geweldig Willemijn !!!

Willemijn -

Lief!!

Denice -

Heerlijke vlog weer! Bedankt dat we weer een kijkje mochten nemen in je leven :) En Heerlijk om Martine weer even te zien! Kiling it, girls! (Women 😉 )

Denice -

Even een break tijdens het kijken van de vlog bij de uitspraak ”Ik voel me echt zo’n waardeloze moeder vanochtend.” Kijk jij je eigen vlogs wel eens terug lieve Willemijn? Zoveel respect voor jou als moeder! Mijns inziens doe je het geweldig! Het breekt m’n hart een beetje dat jij jezelf een waardeloze moeder kan noemen, nooit meer doen! Ik ga verder kijken 😉

Willemijn -

Aaah! <3

femketje -

ik kan ook echt niet tegen clutter op kasten en tafels XD heel herkenbaar!

Nynke -

E-NIG! 😀

Lenneke -

Diepe buiging voor hoe jij het allemaal doet. Ik heb alleen een hond en een blog en het lukt mij al niet eens om elke week iets online te zetten. :’)

Amelie -

Sinds ik kinderen heb, douche ik alleen nog maar ‘s avonds, in de ochtend is daar echt geen tijd voor!!

Sabine -

Een gezellig begin van de week met jouw vlog weer! Grappig dat jullie ook zo druk zijn momenteel, hier ook onwijs veel aanvragen de laatste tijd. Ben benieuwd of het in januari helemaal in gaat kakken…. fijne week!

Loes -

Wat een drukke week weer, ik vind het zo knap hoe je zo productief bent! En ahh wat bijzonder dat Gijs voor het eerst mama zei.

Kelly -

Wat is het toch heerlijk om met jou mee te kijken. Hele leuke week !

Marije -

Wat een leuke week! Respect hoe je het allemaal doet.

Reageer ook