Weekvlog #61: DE KEUKEN UITZOEKEN + HEEL WEINIG SLAAP

Man man man, dit was me een weekje wel hoor! Het was één grote ziekenboeg hier thuis en met amper 4 uur slaap per nacht waren we niet zo veel waard. Wat was dit zwaar zeg! Maar we deden ook leuke dingen, hadden lol én zochten de keuken uit. Kijk je mee?

https://youtu.be/QYVhoq3Cmqo

20 reacties

Amber -

Wat erg. Hier drie kleine dochters, zijn ook allemaal afwisselend aan de beurt :(
Maare… Vloggs vind ik echt veeeeel leuker dan een geschreven stuk!!

Nynke -

Zo ontzettend zielig, zieke kinderen. En vooral oorpijn, vreselijk! Ook ik ben erg enthousiast over de trommelvliesbuisje.
Bij mijn jongste waren ze echt een uitkomst. Hij had veel minder vaak oorpijn én ging ineens veel beter praten.
Hopelijk is komende week wat rustiger voor jullie. Ben trouwens ook zo benieuwd straks naar jullie nieuwe ingerichte huis. Je zoekt prachtige dingen uit!

Lianne -

Aahhh ja zieke kindjes zijn zooo sneu! En zo herkenbaar wat betreft de huisarts, ik zat er ook om de haverklap met eeuwigdurende verkoudheid en hoesten etc. Tot de huisarts op een gegeven moment tegen me zei: is hij nou nog steeds verkouden?? Verwijzing naar de kinderarts gekregen en uiteindelijk geopereerd, maar zoonlief is er zo enorm van opgeknapt! Hou vol, het kan nog een lange weg zijn, maar het komt goed!

Alex -

Oooh, beterschap!! Ik herken het wel een beetje van de kinderen van mijn gastgezin in Frankrijk. Ik was daar aupair en op zich hoefde ik ‘s nachts niet uit bed maar je staat wel op als je de kinderen hoort…en ook over dag is het dan soms zo moeilijk. Vooral omdat het zielig is voor de kinderen :(

Mirella -

Oh lieve Willemijn, zo zo herkenbaar. Wat ellende als je hummels ziek zijn. Maar ook dat gaat weer voorbij heeft iemand mij ooit geleerd. Fijn dat Jelle weer wat op knapt. Hoorde ik nou Djurre Kikker en een bijzondere dag voorlezen? Zo’n leuk boek! Hier in huis een favoriet. Hopelijk hebben jullie komende week wat meer rust. X

Cjees -

Ik heb een keer de (combi)oven opgewarmd met de steriliseerbak van de flessen en spenen er nog in. Al.Les.Gesmolten. Kon om 17.55 nog in draf naar het kruidvat voor nieuwe spullen…
Sterkte met alles daar, weerstand bouwt zich op in de eerste jaren en dat is afzien, ook voor papa’s en mama’s want je krijgt zelf ook al die virussen mee. En niet slapen is terreur. Hier ook een orenkind. Na een (lange!) winter met oorontsteking op oorontsteking knapte hij enorm op van buisjes. Kleine ingreep, groot genot. En zoals boven ook aangegeven goed voor taalontwikkeling. Sterkte!

M. -

Jowww..Kaas met mosterd..kaas met sandwichspread…pindakaas met banaan..chocoladepasta met pindakaas…heerlijk!!

Anke -

Leef met je mee hoor, hier 1 keer oorontsteking gehad bij ons mannetje en dat was echt horror… vooral dat ontroostbare huilen :( verder vooral heeeeeel vaak gewone verkoudheden maar daardoor ook slecht slapen en helaas went dat dus echt niet! Je raakt meer gewend aan de zombie-modus 😉 maar gelukkig zal het idd vanzelf overgaan. Tot die tijd kijk ik lekker jouw vlogs en is het gedeelde smart :) beterschap!

femketje -

oh ik heb ook wel eens iets mee gebakken in de oven :’) beterschap met de jongens!

Loes -

Poeh, wat een pittige week. Dat je nog kan functioneren met zo weinig slaap verbaast me, respect!

Suzanne -

Team Djurre! Als tosti is kaas en jam nog lekkerder #tip

Susan -

Ahh je klaagt helemaal niet veel! Natuurlijk is moeder zijn leuk, maar dat betekent niet dat je al die zooi die er soms bij komt kijken (zieke kids, gebroken nachten) óók maar altijd leuk moet vinden toch? Dat staat helemaal los van houden van je kinderen of hoe je overall naar het moederschap kijkt.

Enneh wat betreft kleuren op de muur: gewoon kiezen en doen. Als het zat bent zit er in een paar uur een nieuw kleurtje op de muur! :)

Didi -

Bij mijn zoon zijn vandaag voor de tweede keer buisje geplaatst. Heerlijk weer een jaartje zonder ontstekingen en ook belangrijk: hij hoort weer normaal. Hopelijk gaat zijn taalontwikkeling nu ook weer vooruit.
Overigens heb ik zelf vroeger 9x buisjes gehad waardoor er nu zoveel littekenweefsel op mijn trommelvliezen zit dat ik lage tonen bijna niet meer hoor. Zou het bij mijn kinderen niet zo vaak doen.

Elise -

Ik hoop dat Jelle snel buisjes krijgt joh! Dat heeft hier zoveel geholpen! (Nu na anderhalf jaar zijn ze er uitgevallen en moeten er nieuwe in)
Succes weer deze week! 💪

Fabienne -

Hey… Ff een tipje… Als je nou zo twijfelt over de kleuren in je huis… Waarom wacht je daar gewoon niet even mee? Je weet nog helemaal niet hoe je huis “voelt”… Je moet het eerst even “aantrekken” om te weten hoe het zit. Kies een lichte basiskleur.. Bv die lichte grijstint en kies je contrastkleur pas als je meubels er in staan, je vloer er in ligt, je er woont… Dan pas weet je hoe het licht is in huis.. Hoe de zon valt… Van te voren bedenken bedenken hoe iets zal staan, zondere enige verdere referentie is supermoeilijk! (aldus mevrouw de interieurstylist ;))… En gelukkig gaat het weer iets beter met Jelle… Pff, ik herken die periode maar al te goed… Gaat over… Maar ja… Voor nu is het ruk haha! Beterschap!

Lindsey Beljaars -

Pfoeeee, heftig! Wel weer echt een gezellige vlog om naar te kijken!

Tess -

Echt zo sneu om te zien dat je zoon zo ziek is van zijn oren… heel herkenbaar. Mijn zoon (2) heeft in januari 2017 buisjes gekregen na een jaar vol ellende en iets van 8 AB kuren. Zelfs de KNO arts vond het niet om aan te zien en zette ons op de spoedlijst. En echt, sindsdien nog één keer oorontsteking met een AB kuur gehad in april en daarna GEEN oorontstekingen meer *klopt af nu* 🤗 wat een verademing, ook voor zo’n klein mannetje.. hij wordt natuurlijk af en aan nog steeds zwaar verkouden maar zijn buisjes zitten nog steeds goed en zijn lijfje lost het nu makkelijker zelf op! Ieder kind is natuurlijk anders maar ik wou je het toch meegeven: onze ervaring is heel positief!

Willemijn -

Zo goed om hier al die positieve ervaringen met buisjes te lezen, dank je wel! Ook aan alle anderen die hier iets commenten over buisjes!

Renate -

Heftig zeg! Heb je al eens aan een osteopaat gedacht voor Jelle ( en Gijs) ivm met het slechte slapen?

Kelly -

Haha dat bakpapier! Dat gebeurde bij mijn moeder met een deegroller, ging ook net goed haha. Daar hebben we het nu nog over!

Reageer ook