2Keep a Diary: MINI SHOPLOG + EEN NIEUWE AUTO

Wiehoee, 2Keep a Diary liefhebbers kunnen eindelijk weer een dansje doen! Ik dacht, het is al zo lang geleden. Deze week even geen vlog maar een diary. Bomvol foto’s van mijn week. Deze week was leuk, vermoeiend, gezellig en zwaar. Kijk maar mee!

Maandag

Ik begin de week al vroeg. Om 5.00 uur is Gijs wakker. We kroelen nog even in bed maar daarna gaan we toch maar naar beneden want ik wil niet dat Jelle ook wakker wordt.

Om 7.00 uur is Jelle ook wakker en ontbijten we met zijn vieren. De spuitjes die je zit liggen zijn trouwens antibiotica kuren. Afgelopen week runde ik een halve apotheek hier thuis haha!

Nog even samen spelen en daarna brengt Djurre de jongens naar de crèche.

Ik ga gelijk aan het werk en stoom lekker door. Mét warme chocolademelk.

Work work work! Ik ben moe.  De jongens slapen beide niet geweldig de laatste weken. Gaap!

Outfit of the day: Dr. Martens, grijze skinny van Zara en een lichtblauw overhemd van H&M.

‘s Middags ga ik naar Tien. Ik moet zeggen, ik mis d’r vreselijk. Normaal zagen we elkaar standaard 2 keer per week, soms vaker. Ik probeer nu in elk geval 1 keer per week langs te komen want anders krijg ik echt afkickverschijnselen haha! En ik kom natuurlijk niet met lege handen, kinderbueno’s for the win! We kletsen gezellig bij (op dit moment gaat 90% nog over kinderen haha!).

Om 18.00 uur ben ik weer thuis en ondertussen heeft Djurre gekookt en de kinderen opgehaald van de crèche. Heerlijk! ‘Janje’ is Jelles lievelingseten trouwens.

Nog een verhaaltje voor het slapen gaan en daarna lekker tukken. Ik duik er ook vrijwel gelijk in om hopelijk nog wat uurtjes te pakken voor ze weer spoken. 😉

Dinsdag

Goedemorgen Gijsje!

Vandaag zijn we beide vrij dus besluiten we naar de stad te gaan.

Ik kom er eigenlijk nooit meer, de Primark. Maar vandaag wel want ik had gehoord dat ze de leukste kersttruien voor kinderen verkopen.

We lunchen wat en daarna lopen we nog een rondje. En dan moet je natuurlijk even naar binnen bij de pepernotenwinkel om vervolgens weer veel te veel pepernoten te kopen. 😉

Als we weer thuis zijn gaan de jongens beide naar bed en kruip ik achter mijn laptop om te werken.

Dit was trouwens de score van de Primark.

Daarnaast komt er een Zara pakketje binnen. Love it!

Jelle kan zich inmiddels supergoed vermaken met Duplo. Hij bouwt de grootste, torens, treinen en auto’s met zijn blokjes en begint nu ook huizen te maken. Zo leuk!

Boekje lezen!

‘s Avonds eten we risotto. Hier vind je het recept.

Djurre vertrekt om 20.00 uur want die werkt de komende nachten. Me-time! Ik ga lekker aan de slag in mijn nieuwe Purpuz planner en maak een mindmap met dromen en doelen voor komend jaar.

Om 21.00 uur duik ik met een lekkere warme kruik mijn nest in. Hmmm!

Woensdag

Kijk nou! Deze leuke broekjes! Ik kocht ze voor Gijs.

En voor Jelle kocht ik bij dezelfde webshop deze truien. Echt zo dol op dit soort vondsten. De webshop heb ik in deze Instagram foto gelinkt, mocht je ook even willen kijken.

Na een ochtend gewerkt te hebben is het ‘s middags tijd voor me-time! Ik heb een pedicure en massage geboekt.

De rest van de dag maakte ik om de een of andere reden geen foto’s meer. Ik piepte ‘s middags nog even langs bij Tien, at samen met mijn moeder, Djurre en de jongens en ‘s avonds skypte ik met een vriendin die ik al veel te lang niet gesproken had.

Donderdag

De nacht was weer niet al te best, maar desalniettemin beginnen we de dag maar gewoon zo vrolijk mogelijk. Pap maken, de vaatwasser uitruimen, thee zetten en ontbijten maar.

‘Papa is thuis!’ Djurre komt om 9.00 uur thuis uit zijn nachtdienst.

Terwijl hij ontbijt, voordat ‘ie gaat slapen, laat ik Saar een stuk uit. Lekker even samen wandelen, een keertje zonder kinderwagen. Volgens mij vonden we het allebei heerlijk, haha!

Djurre gaat slapen en ik vertrek met de jongens naar het consultatiebureau voor hun APK-keuring. 😉

Daarna doe ik nog even een rondje door het winkelcentrum voor wat inkomen voor een shoot voor morgen.

En net op het moment dat ik in de auto wil stappen, is Gijs in slaap gevallen. Ik besluit daarom met Jelle gezellig te gaan lunchen, zodat Gijs even kan slapen. En dat was zo gezellig!

Eenmaal weer thuis stop ik Jelle in bed en schiet ik even wat foto’s voor een artikel. Gijs helpt me er bij. 😉

‘s Avonds bereid ik een shoot voor de volgende dag voor. Morgen heb ik namelijk een hele volle dag voor de boeg.

Vrijdag

Wat.een.nacht. Ik heb twee uur geslapen. Kid you not. Deze concealer heb ik wel nodig dus. Daarna breng ik de jongens naar de crèche.

De race tegen de klok kan beginnen! Ik heb 3 uur de tijd om een driegangen kerstdiner te koken, de tafel te stylen én te fotograferen. Let’s do this!

Om 12.30 uur vertrekken Djurre en ik namelijk naar een afspraak bij een vloerenzaak. We gaan eindelijk de vloer uitzoeken! Het was zo leuk. Natuurlijk heb ik gevlogd voor in een volgende verhuisvlog, dus snel meer!

Daarna hebben we nog een afspraak bij een garage om een proefrit te maken voor een nieuwe auto. Hij bevalt en we kopen hem. Wiehoee! Over een week halen we hem op.

Zaterdag

Van vandaag heb ik alleen deze foto. Djurre had de hele dag een training en was laat thuis. Ik dook daarom al om 19.00 uur in bed met mijn laptop om nog wat te werken. Het was verder een prima dagje, mijn moeder en zus kwamen langs en hielpen me met de jongens. Heel fijn.

Zondag

‘Jelle, wakker worden!’ Gijs is als eerste uit bed en kruipt gelijk naar Jelle’s deur om hem te begroeten. Die twee zijn zo dol op elkaar. Soms kan ik wel huilen van liefde als ik ze samen zie.

Na het ontbijt ga ik boven aan de slag. Opruimen, bedden verschonen en wassen. You know the drill.

Daarna gaan we bij mijn zus langs die jarig is geweest.

Jelle’s outfit of the day. De complete look is van Zara haha!

Als we ‘s middags weer thuis zijn begint het te sneeuwen en Jelle en Gijs zijn zeer onder de indruk. Samen kijken ze naar buiten. Heerlijk plaatje toch?

Kroelen met Jelle!

En dit vat deze dag eigenlijk perfect samen. Een beetje huishouden doen en vooral veel gezelligheid. Ik ben zo dol op mijn gezin! Wat een heerlijke dag was dit.

Ik ben benieuwd naar hoe jouw week is en wat je plannen voor deze week zijn. Bedankt voor het lezen en volgende week weer een weekvlog!

41 reacties

Leonie -

Goed idee! Meer me-time! beautysalon/pedicure/massage altijd goed!
Kom je ook eens kijken bij Sus &zo (ook in Groningen :) )
Leuk trouwens voor de afwisseling eens een diary, alhoewel ik ook graag de weekvlogs zie.
Trouwens, als ik zie en lees hoe jouw nachten soms verlopen en dan weer volop de dag in gaat.. Respect hoor!
X

Elien -

Waauw Willemijn, hoe doe je dat ? 2u slaap en dan nog een hele dag lekker gaan ? Ik heb ook dikwijls een nacht van 5 a 6u slaap in 3 stukken, ik heb een bureaujob, meer zou ik dan niet aankunnen.. Ik haal veel energie uit je ! Groetjes.

Celine -

Leuk dairy weer. Ik vind de afwisseling tussen de vlogs en dairy’s leuk! En het boek Monkie is ook hier favoriet!

Monique -

Ik dacht wat jammer geen vlog, maar dit is toch ook wel super leuk. Dankjewel xxx

Roos -

Ik sluit me aan bij alle lovende reacties. Eigenlijk vind ik bijna alle online content te onpersoonlijk worden. En waarom ik jullie blog en YouTube kanaal blijf bezoeken is vanwege het persoonlijke en de authenticiteit. Met jullie heb ik tenminste echt ‘contact’. Jullie doen niet mee aan hypergevoelig trend volgen om maar zo veel mogelijk abonnees of bezoekers te scoren of aan click bait etc. etc. En dat is de reden waarom ik tegenwoordig bijna niemand meer echt volg behalve jullie.
En ik vind de afwisseling vlog/diary ook echt heel leuk! Zo. mijn veren zijn op. Liefs!

Saskia -

Ik reageer normaliter nooit. 😉 Maar wil toch echt even laten weten dat ik jullie openheid zo waardeer. En kijk met zoveel plezier naar jullie vlogs/lees jullie artikelen. Je hebt het al vaak gehoord. Mooi hoe jullie het echte leven laten zien, ipv alleen maar de picture perfect momenten. TOP! En helemaal eens met de reactie van Lilian :-)

Simone | All Day Jewels -

Wat hebben jou jochies toch altijd leuke kleertjes aan! Daar wil ik je toch wel even een complimentje over geven. En als ik dan toch bezig ben: ik vind het knap hoe je de ballen hoog weet te houden als ze je ‘s nachts wakker houden.

Willemijn -

Zo lief! Dank je!

Kelly -

Heerlijk om weer eens een diary te lezen. Wat zijn die 2 mannetjes toch schattig zo voor het raam.

Cynthia -

Super leuk weer een keer foto’s! Mooi dashboard van de auto, goede keuze dat merk 😉 Ik kijk elke dag naar hetzelfde dashboard haha

Jorinde -

Wat ontzettend leuk om weer een diary te zien! Petje af hoe je dit allemaal managed en nog steeds zo vrolijk blijft. Te gekke jas trouwens (die fluffy)!

Danielle -

Hoe heet die skinnyjeans van de ZARA die je op maandag aanhad? :)

Willemijn -

Oeh geen idee, sorry! Maar ik weet wel dat ‘ie niet duur was, €20 dacht ik.

Eline -

Lieve Willemijn,

wat kan ik toch elke keer weer genieten van je weekvlogs maar ook zeker weer van deze 2Keep a diary!

Zoeve -

Wat een heerlijke diary, vol met prachtige foto’s. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Tien ook wel mis hoor.

Ali -

Vind het zo knap dat je het zo volhoudt allemaal! Ik schaam me diep als ik er aan denk dat ik het al moeilijk vind om de laatste fles om half 10 aan mijn dochter te geven en die slaapt gewoon de hele nacht door tot ik haar wakker maar voor haar eerste fles om half 7.

Susan -

Ha ik zie nu dat Gijs op een knuffel sabbelt, dat doet mijn dochter ook haha. Ook een wit konijn en dan lekker een oor in haar mond als ze moe is… En stinken dat dat konijn doet hahaha

Willemijn -

Hahahah ja bah he! Ik heb er 5! Om de dag gaan ze sowieso in de was. Brrr haha!

Sigrid -

ik vind jouw ‘nachtverhalen’ altijd een enorme troost, als ik door mijn twee fragmentarisch slapende jongetjes weer eens voor dag en dauw beneden naar Kikker zit te kijken… Zware tijden soms he met weinig slaap… je doet ‘t goed!!

Inge -

Aaaah, Monkie! Dat was één van mijn lievelingsboeken vroeger hihi. Ik kwam er laatst achter dat het gewoon een boek is met alleen plaatjes. Mijn vader kon zo leuk verhalen vertellen dat ik dat dus nooit gemerkt had. Wij gaan op berenjacht vond ik vroeger ook altijd zo’n spannend boek. Leuk dat jullie veel lezen met de kids!

Marion -

Ik ben heel benieuwd wat dat voor kruik is! Wij slapen graag in koude slaapkamers dus ik ben elke avond in de weer met warmwaterkruiken…

Melissa -

Dat is de kruik van Zensy. Hele handige elektrische kruik, met 5 min opgeladen en dan heb je een warme kruik!

anna -

Ik vind je diary’s, naast de vlogs, ook altijd enorm leuk! Wat leuk dat jullie naar de Primark gingen, ik had jullie daar zo tegen kunnen komen 😉

Denice -

Heerlijke diary! Lekker gelezen met een kop Jasmijnthee bij de hand terwijl ik net wakker ben en staks moet werken op de BSO :)

Deniced -

Ohh Monkie! Dat was echt mijn favoriete kinderboek toen ik klein was! Al staan er geen letters in, geweldig boek! Zo en nu de rest lezen haha

Anke -

Hartstikke leuk om weer mee te mogen spieken in je week :) zo knap hoe je alles draaiende houdt! Hier ook een dreumes die 5 uur de perfecte tijd vindt om de dag te beginnen, al ongeveer 1,5 jaar lang inmiddels met wat uitlopers naar 6 uur 😉 Ben onlangs gestopt met werken en merk dat dat veel scheelt, misschien begin ik tzt voor mezelf maar ben eigenlijk een beetje bang voor zzp’en… vind het wel inspirerend hoe jij en Martine die stap gemaakt hebben dus wie weet!

Lindsey Beljaars -

Aaah zo leuk dit om te lezen!!! Blijf die afwisseling tussen een vlog en een diary echt super leuk vinden!

femketje -

aaahw zo lief dat je kinderbueno mee neemt naar Martine 😀

Tessa -

Zo leuk die fotodag boeken ☺️.
Troost me wel. Wij hebben ook twee kleine jongens en wij slapen ook niet geweldig. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen 😆

Willemijn -

Haha herkenbaar, ik ga heel goed op verhalen van ouders met slechte slapers haha! 😛

Anouk -

Jeetje wat krijg jij toch veel gedaan op een dag. Dat inspireert me om ook meer uit mijn dag te halen!

Elizabeth -

Leuk weer een keer een diary! Al kijk ik ook altijd uit naar jullie vlogs!

Ik mis tien ook haha!

Dan nog een vraag gewoon omdat ik erg nieuwsgierig ben!
Ik kan natuurlijk niet in jullie financieen kijken maar een heel nieuwbouw huis met alles erop en eraan, 2 prachtige zoontjes, jullie huurhuis en dan ook nog zo’n prachtige auto kopen!
Verdiend YouTube/blog echt zo intens veel dat dit gewoon gaat?

Wij hebben beide een goede opleiding en baan en ook best een goed inkomen. Maar voor ons is dit echt niet haalbaar. Of het 1 of het ander.

Dit is echt helemaal niet vervelend bedoeld maar omdat jullie alles bespreken op 2wmn dacht ik ,ik vraag het gewoon! Of heb ik gewoon echt het verkeerde beroep gekozen haha.

Liefs xx

Willemijn -

Hahaha ik snap dat je dit denkt! Toen ik aan het schrijven was dacht ik nog: ‘Mensen zullen wel denken dat we bakken met geld verdienen.’ Maar dat is niet zo, we verdienen gewoon normaal zou ik zeggen, als ik ons vergelijk met vrienden. Het kwam nu allemaal alleen precies lekker uit. Voor ons huis hebben we jarenlang gespaard en ons vorige huisje met winst verkocht, waardoor we alle aankopen voor ons nieuwbouwhuis uit dat potje kunnen doen. En onze huidige auto had een hoge inruilwaarde waardoor we slechts een klein beetje geld bij hoeven te leggen voor de ‘nieuwe’ (want tweedehands) auto. Als we deze twee dingen niet hadden zouden we het nooit kunnen betalen hoor. :-)

Nikkie88 -

Wat sportief dat je hier zo eerlijk antwoord op geeft. Ik vroeg me dit ook af namelijk!

Loes -

Hier was ik stiekem ook wel erg nieuwsgierig naar, wilde al bijna zelf een vlog-carriere beginnen 😉 Thanks en tof je eerlijkheid en openheid hierin ! Veel plezier, jullie werken er hard voor!

Lilian -

Idd tof dat je hier zo open over bent! Had al wel bedacht dat het zoiets moest zijn, maar toch fijn dat je zo duidelijkheid schept. Duidelijkheid die bij anderen soms ver te zoeken is. En daarmee onderscheiden jullie je maar weer eens!

Elizabeth -

Haha oke! Thx voor je uitleg! Ben het met de andere meiden eens. Fijn dat je zo open bent. In een wereld van YouTube en Instagram voel ik mijzelf weleens nouja niet minderwaardig maar gewoon dat ik denk jeetje.. is dit allemaal wel realistisch en heb je soms het idee dat ik/wij dit allemaal niet kan/kunnen.

Heerlijk voor jullie natuurlijk zo’n financiële meevaller! Ik kan altijd erg genieten van iets kopen waar we hard voor gewerkt hebben.

Liefs xx

Willemijn -

Herkenbaar gevoel hoor. Ik voel me af en toe ook wel eens een loser als ik naar al die hippe levens kijk haha!

Hester -

Monkie! Zo’n geweldig boek voor kinderen. Die van mij waren er ook dol op

anna -

wat een superfijne foto’s allemaal, heel vrolijk om hier mee de week te beginnen :) en oooh, die foto bij het consultatiebureau, die lieve kleine teentjes, veel te schattig!

Loes -

Leuk weer een keer een diary! Ik vind het vooral leuk om het af te wisselen, soms een vlog soms een diary. Fijn dat je Martine weer even gezien hebt, lijkt me inderdaad wennen dat jullie elkaar minder zien!

Reageer ook