Weekvlog #60: OP PAD MET TIEN, HUISUPDATE & PEUTERDRIFTBUIEN

Yay, wat was dit gezellig zeg! Afgelopen week gingen Tien als vanouds even gezellig samen op pad, zónder baby’s! En natuurlijk vertelt ze even hoe het met haar en Maik gaat. Daarnaast werd ik deze week op de proef gesteld door peuterdriftbuien, was ik een paar keer bij ons nieuwe huis en zat ik er toch ook wel een beetje doorheen. Want men, ik vind het toch wel erg pittig de laatste tijd met die twee boefjes van mij. Kijk gezellig mee!

Oh en het potje afreageren in de auto moet je uiteraard even in perspectief zien natuurlijk. We houden nu eenmaal niet van romantiseren en moeders onder elkaar moeten soms even ventileren hoe zwaar het allemaal is, om er vervolgens weer voor 100% voor onze (b)engeltjes te zijn. 😉

https://youtu.be/BPMKjSt4dDs

Sponformatie
* De producten van Skip Hop en Kind Magazine zijn gekregen.

23 reacties

Ellesdee -

Fan-tas-tisch!! #autolachscene #herkenbaar #momlife

Ivon -

Wat fijn Martine weer even in beeld te hebben! Ze ziet er beter uit weer;D
En ik snap dat je er af en toe doorheen zit, ik zit t soms ook met werk/studie/verbouwing/sporten en heb nog niet eens kinderen haha. Zou niet weten hoe ik die er nog bij zou moeten handelen ;D

Rosita -

Wat een leuke vlog weer! Ik vind je helemaal niet saai, kan me persoonlijk wel met jou en je leven identificeren😛 haha mom life.. Ik vroeg me af of het misschien een leuk idee is om een artikel te schrijven over jouw visie over spenen voor baby’s/peuters, vooral ook met jou logopedie achtergrond. Mijn dochter heeft er ook 1 dus absoluut geen oordeel maar ben gewoon benieuwd hoe jij daar tegenover staat!

Denice -

Rond 5:10 vraag je jezelf af of wij kijkers jou niet ‘saai’ vinden, in de shots die hierop volgen is voor mij juist duidelijk te zien waarom er zoveel volgers zijn: je laat alle aspecten van het leven zien, zonder pinterest perfect nep te zijn, maar gewoon als jezelf omdat dat (meer dan) leuk genoeg is :)

Anna -

Ga zo door, dit is het echte leven. Dat waardeer ik zeer! En ja ziek zwak misselijk, was bij mijn kinderen (en wij als ouders) ook. Gek werd ik ervan. Totdat de huisarts zei: wacht maar, als ze beide 2 zijn wordt het echt oke. Ik geloofde er geen zak van maar nu beide ouder en nadat de jongste 2 was geworden eigenlijk nooit meer ziek, en wij dus ook niet! Suces met de tropen jaren, en maak dingen in de vlog aub niet mooier dan dat ze zijn, daarom kijk ik zo graag!

Ivy -

Ik vind het leuk hoor, zo’n huiselijk vlogje! En inderdaad, tis wel bikkelen met kinderen! Mijn moeder zei toen wij praatten over een kinderwens: de dieptes zijn dieper, maar de hoogtes zijn hoger en zo ervaar ik het ook. Hier bijna drie jaar en het aantal nachten doorgeslapen zijn volgens mij op twee handen te tellen. Maar ik geef niet op! Eens moet het toch lukken, toch? TOCH?!?

Barbara -

Die pasta ziet er zoooo lekker uit! Zou je het recept willen delen?😊

PatriciaKleijn -

bah weer ziek meid wordt je toch ook niet goed van en fijn om martine weer in de vlog te zien 😀 heerlijk jullie samen weer lol te zien hebben!

Shannon -

Ik vind jullie vlogs zo leuk om te kijken altijd! Zo heeeerlijk nuchter gewoon! Best een verademing tegenwoordig tussen al die perfecte leventjes op social media 😀

X

Nynke -

Leuke vlog weer! Ik vind je vlogs elke week juist erg leuk, vooral omdat ze zo herkenbaar zijn. Niks aan veranderen wat mij betreft :)
Wat zijn jij en Djurre een leuk stel! Heerlijk om zo lekker op te ruimen en te ‘ontspullen’. Heb ik de afgelopen jaren elk jaar een keer gedaan en het voelt altijd zo goed.
Heb zo zitten lachen om jou en Martine in de auto. Geweldig! En super om haar zo vrolijk te zien.
Hoop dat jij je ondertussen ook weer beter voelt…

Kelly -

Heerlijk die vlogs van jullie! Jullie zijn zo lekker jullie zelf en dat is geweldig om naar te kijken!

Joop -

Ik vind het heel relativerend dat ook bij anderen het eten op de muur plakt terwijl peuter (bij ons nog dreumes) op de achtergrond een breakdown heeft ;). Het leven van een mama is niet echt romantisch soms.

Anke -

Hier nog iemand die wel op je vlogs zit te wachten :) ik heb heel hard meegelachen met de auto-scene van jou en Martine, zo aanstekelijk! Het is ook een beetje gedeelde smart is halve smart als het gaat om de zwaardere moedermomenten… en het is heeeerlijk ontspannend om te zien dat jij ook gewoon doperwtjes kookt, ook al klinkt dat misschien gek. Ga zo door en hopelijk ben je nu even van de virussen verlost!

Sanne -

Ik vind jullie vlogs juist heel leuk om te zien, ook als je niet hele bijzondere dingen doet. Overigens vind ik jullie levens echt niet saai overkomen hoor, genoeg uitstapjes hier en daar en ook gewoon realistisch voor mensen die werken en een jong gezin hebben. Persoonlijk vind ik het fijn om juist ook die mindere kanten te zijn, bijvoorbeeld de wallen tot je knieën of de baalmomentjes, dat laat me zien dat het leven van anderen ook niet perfect is.

Nanda -

Leuke vlog hoor!
Heel leuk om Martine weer te zien! Als vanouds jullie twee. Zo leuk.
En dat stukje in de auto haha! Geweldig.♡

Nynke -

Erg leuk! Vooral de dynamiek met Djurre op zolder en de dynamiek met Martine in de auto. 😀
Het is juist de ‘wij-doen-ook-maar-wat’-sfeer die zo leuk en herkenbaar is! Er hoeft wat mij betreft niks anders.

Momo -

JAAA, zo leuk om jullie weer samen te zien lachen. Heerlijk jullie nuchterheid, eerlijkheid en zelfspot. En niet te kritisch op jezelf en de vlogs he ;), ook al is jullie leven nog niet “herkenbaar” voor mij (studeren, werken, single in grote stad haha) ik vind het heerlijk om jullie te volgen en op afstand mee te genieten en mee te leven. Juist dat jullie tonen dat het soms minder gaat, dat je tot je oksels in een spuitpoepluier zit of met zieke kinderen maakt het voor mij iig waardevol om jullie te volgen. Niet alleen vind ik het oprechter overkomen dan dat alles altijd helemaal goed gaat, het geeft mij ook een eerlijker beeld van bijv het moederschap. Dit is nou eenmaal het echte leven, met hoge hoogtepunten, dieptepunten en soms gewoon dagen dat het mweh is. Liefs!

Loes -

Wat super fijn om je met Martine te zien lachen, zo leuk! Ik vind je vlogs sowieso heel leuk hoor, je hoeft ze absoluut niet spannender te maken.

Femke -

Ik kijk elke week weer uit naar de vlog! Dus ga gewoon zo door, wat mij betreft :)

D. -

Ik zit op je vlogs te wachten en vind ze zeker leuk genoeg! Zo huis tuin baby momentjes zijn gewoon het herkenbaarst, dus echt heel fijn om te kijken, no worries! Ik vind het heerlijk dat je nu elke week vlogt!

Roos -

Ik vind jouw vlogs helemaal super zoals ze zijn dus je hoeft ze helemaal niet op te leuken. Het stukje in de auto is hilarisch, is toch begrijpelijk dat je dat zo af en toe nodig hebt. Beterschap voor jou en de bubs. Fijn om Martine even te zien :-)

Nynke -

Haha, ik snap het gesprek in de auto helemaal hoor, haha. Denk eigenlijk elke vader/moeder wel!
Leuk om Martine weer te zien, gaat het weer beter met je? Je ziet er iig goed uit! Na 3,5 week was ik echt een verlepte vaatdoek, haha.

femketje -

jaaaa zo leuk om Martine weer eens te zien 😀

Reageer ook