Weekvlog #59: ZO BESLUITELOOS…

Afgelopen week stond mijn out of office melding aan en vertoefde ik vijf heerlijke dagen in de Drentse natuur met mijn drie mannnen. Wat was het er fijn! Daarnaast ging ik op kraambezoek bij mijn nichtje en zette Gijs zijn eerste stapjes aan de bank. Zo leuk!

https://youtu.be/ukzt8qAOM2Q

In de video vertel ik over het Book for Paper Lovers. Mocht je het ook leuk vinden, gebruik dan de kortingscode Flowx2WMN in de webshop van Flow. Je betaalt dan namelijk geen verzendkosten!

En mocht je nieuwsgierig zijn naar de website van Natuurhuisje.nl waarover ik in de video vertelde, klik dan hier! Als je zoekt op de huisjes in het plaatsje ‘Wapserveen’ vind je ook het huisje waar wij zaten. Maar er staan nog veel meer huisjes op, ook in het buitenland. Echt heel tof!

Deze video bevat een betaalde samenwerking met Flow Magazine. Het verblijf in het huisje heb ik gekregen van Natuurhuisje.nl.

16 reacties

Denice -

Wat een fijne vlog weer! Drenthe is geweldig, ik doe er elke zomervakantie recreatiewerk en het heeft zo’n rust over zich, die hele provincie (en de mensen) voelen alsof ze een paar tientaljaren zijn blijven hangen in de tijd op een goede manier, minder bezig met telefoons en media, ik vind ze relaxter alsin minder gehaast en erg vriendelijk. Geweldige provincie! Wij willen hier stiekem wonen als we oud zijn :) Zelf kom ik uit de buurt van Amsterdam en woon nu in Zeist dus het platteland is heerlijk rustig als je het mij vraagt!
Geweldig overigens dat je Dr Martens hebt gekocht! Matte Pascals? Erg tof! Juist omdat je het ‘niet bij jezelf vind passen’ (quote) Ik snap wat je bedoelt, en vind het dan juist gaaf dat je ze gewoon hebt gekocht. Ik vind jou echt een powermoeder! Jullie allebei overigens als ik Martine haar artikel van laatst lees.

Naomi -

Hoi,

Leuke vlog weer! Waar is je jas van, hij is zooo leukk😍

Anke -

Superleuke vlog weer! Zo knap hoe je zo vrolijk en opgewekt blijft, en toch ook eerlijk 😉 ik moest even hardop lachen om het droge commentaar van Djurre in de auto toen het ging over die luiers!

femketje -

heel herkenbaar van die bijrijdersstoel!

Tess -

Heee spotte ik jullie nou bij de Wilde Hof in mijn woonplaats? Woon er amper 2 straten vandaan! Waren de pannenkoeken lekker? 😉 ik kom er echt nooit namelijk haha

Maaike -

Ahhh ja Dr. Martens, gouden koop! Mijn oudste paar heb ik al 17 jaar en die doen het nog steeds goed. In die tijd gekocht voor 108 gulden (jaja, zo oud ben ik alweer). Ik zit ook tussen twee maten in. Mocht je maat 37 net ietsje te groot voelen, doe er een extra zooltje in en het probleem is opgelost.

Loes -

Wow, wat een tof huisje! Heel leuk. En misschien was het wel een teken van je lichaam dat je even wat rust nodig had, dat je ziek werd? Je sjouwt heel wat af iedere week weer!

Amber -

Vraagje; welke mascara heb je op in deze video??

Willemijn -

Ik combineer de Dior Maximizer met Chanel Le Volume :-)

Amber -

Ik las het ineens in je vorige artikel! Bedankt!!

Lindsey Beljaars -

Wat een leuk huisje zeg! Heel tof!

Jorinde -

Wat een leuk huisje! En wat een leuk en ontspannend idee om zo lekker in de natuur te zitten. Ga ik onthouden!

Ellen -

Hey Willemijn,

Wat leuk in Wapserveen! Had Sieb en Mia even gebeld, je kunt er ook eerder aan tafel er valt vaak van alles te regelen. ( t zijn m’n schoonouders ;-)).

Wie weet tot snel in de Olde Fabriek!

Groet,
Ellen

Kelly -

Wat een heerlijk huisje! Geweldig!

marije -

Wat een super leuk huisje zeg! Thx voor de tip, ga ik zeker onthouden.

Linda -

Willemijn wat ben je toch een leuke meid! Zo lekker vrolijk ondanks alles! Dat huisje zag er prachtig uit, goeie tip! Fijne week!

Reageer ook