Weekvlog #58: JELLE IS JARIG + UPDATE OVER MARTINE

Leuk dat je weer kijkt naar een propvolle weekvlog. In de vlog update ik jullie over Martine, met wie het helaas na de bevalling niet heel lekker gaat. :( Ik paste deze week dan ook eventjes op de lieve Maik. Verder werd mijn eigen eerste baby twee jaar en vierden we zijn verjaardag. Genoeg leuks om te laten zien dus!

https://youtu.be/mg8L5yAxoWM

Sponformatie
* De producten van, Essenza, het IKEA keukentje, Les Reves D’Anais en Trixie zijn gekregen

18 reacties

Caroline -

Wat een drukke dagen weer voor je! Welke blush heb je op in de look met rood/wit gestreepte shirtje? Staat echt prachtig!

Meake -

Wat een super leuke vlog weer! Ik kijk iedere week en ik denk vele met mij er weer naar uit tot hij online komt! Ik had een vraagje over de bokkepootjes taart want oooooh wat zag die er goed uit….. Ik ben in december jarig en zou hem dan graag zelf willen maken. Heb jij een bepaald recept gebruikt en zo ja, wil jij die delen??

Ivon -

Wat lief dat je Martine ook zeker nu helpt, hoop dat het snel wat beter met haar gaat!

Sanne -

Poeh respect voor hoe jij alle ballen in de lucht houdt. Ik kan soms amper voor mezelf zorgen haha. Rot dat het met Martine nog niet zo goed gaat. Hopelijk gaat het snel beter <3

Esther -

Wat een geweldige vlog! Heerlijk! Zo leuk en fijn om te zien hoe lief jij en Martine altijd voor elkaar zijn, wat een prachtige vriendschap!

Anita Kosters -

Haha..heerlijk genoten van jouw gevecht met de bokkepootjestaart.
Jurre ‘s gezicht ook om dat hoekje van de keukendeur: “Wat ben jij aan ‘t doen??!!” Schitterend!
Maar ondanks alle inspanningen en de ietsiepietsie mislukte botercreme : Wat is ‘tie goed gelúhúkt!!! Pláátje!

Enne…ik vond je haar zo leuk zitten tijdens het bakken, vast voor het praktische : zo’n noncha-opzij-knot, maar ik zég: vaker doen! Leuk!

Anke -

Wauw Willemijn, wat ben jij een suuuuuperlieve vriendin! Ik denk dat Martine daar heel erg blij mee is nu (andersom en in andere periodes natuurlijk ook maar nu misschien wel extra). Je bent zo attent en zorgzaam naar haar toe, echt heeeel waardevol! En superfijn inderdaad dat je ook laat zien dat er minder leuke dagen of momenten zijn, heel herkenbaar met hier een dreumes van bijna 2… ik vind de vlogs denk ik de leukste content op jullie site!

Jeanet -

Ha, wat een heerlijke vlog weer :)! Ik moet altijd zo om je lachen haha :), “het lijkt net alsof er een mol op die taart gepoept heeft”…! Herkenbaar hoor, die gebroken nachten door spokende jongens, hier ook vanaf 4:30 weer present :(… Maar wat een geweldige mannetjes zijn het toch! En jeetje, Jelle alweer 2 jaar, bizar, en ik blijf het zeggen: wat praat hij goed zeg!! Ben alweer benieuwd naar de volgende vlog :)! En Martine, zet hem op, hopelijk voel je je snel weer wat beter en kan je echt volop genieten van je mooie nieuwe gezinnetje!

Jeanet -

Oh en wat betreft het “stift-incident” (uiteraard ook heel herkenbaar… ) : iemand gaf me laatst de tip om Water Wow te proberen. Dat is kleuren met een stift gevuld met water, als de tekening weer droog is kan hij weer opnieuw gebruikt worden. Heb het nog niet uitgeprobeerd, maar wou hem je niet onthouden ;).

Sarah -

Mijn god wat zeg jij vaak “jongens”. 😮

femketje -

ik vind je taart wel echt goed gelukt eigenlijk 😮 veel beter dan ik zou kunnen haha!

Susan -

Die taart! Komt er een recept? :) En wat fijn dat je ook gewoon eerlijk bent over drukte, vermoeidheid, ‘verlepte looks’ etc, ben ik tenminste niet de enige 😉

Loes -

Drukke week weer gehad! Fijn dat je Martine zo goed kan helpen, hopelijk gaat het snel beter met haar. En wow, heel die taart in elkaar geflanst! Wat knap! Hij ziet er heerlijk uit.

Nynke -

OmG, die taart… *kwijl*
Wat rot dat het nng niet zo goed gaat met Martine.. Hopelijk knap ze snel weer een beetje op!

Liset -

Oh wat vervelend dat Martine zich niet goed voelt. Wel heel fijn dat je haar zo goed helpt, dat kan ze vast goed waarderen. Heel veel sterkte/beterschap voor haar. In ieder geval super dat het goed gaat met Maik! En wauw, die pyjama van Essenza, prachtig is hij! Waar kun je deze kopen?

Lindsey Beljaars -

Wat fijn dat je zo goed helpt! X

Amelie -

Poeh je haalt jezelf wel weer een hoop werk op de hals met die taarten zelf maken! Ik bestel ze voor de kids gewoon bij de HEMA. Als ik extra werk kan vermijden doe ik het! 😉

Denise -

Wat goed dat Martine je meteen heeft ingelicht over hoe ze zich voelt en dat je haar helpt met Maik!
xx

Reageer ook