Mijn favoriete make-up merken

Ooit begonnen we als beautybloggers. Heel wat jaren schreven we iedere dag (!) over make-up en verzorgingsproducten. En ondanks dat LiveLifeGorgeous gestopt is, is onze liefde voor mooie en fijne producten nog niet verdwenen. Ik ben dol op make-up (en het kopen ervan 😉 ). En omdat we merken dat jullie op zijn tijd ook best een beauty artikel kunnen waarderen, vandaag een ode aan een paar van mijn favoriete beautyproducten en make-up merken.

Op nummer één wat betreft favoriete merken staat op dit moment toch wel NARS. De liefde begon ooit in Londen, waar we onze eerste producten van NARS kochten. Één van die producten gebruik ik nu, 5 jaar later, nog steeds: NARS Luster. Een prachtige blush/bronzer. Inmiddels heb ik één doosje versleten en inmiddels ben ik bezig met mijn tweede doosje. Luster is echt de perfecte combinatie tussen blush en bronzer. Love it!

Ook van de NARS Audacious Lipstick in de kleur Raquel ben ik inmiddels bezig met mijn tweede verpakking. Zó veel draag ik hem dus. Dit is toch wel mijn meest favoriete lipstick van dit moment.

En tot slot, misschien nog wel mijn grootste NARS favoriet, de NARS Sheer Glow Foundation in de kleur Gobi. Ik kocht hem met Martine in New York in 2014. Inmiddels ben ik bezig met mijn vierde flesje. Een echte favoriet kun je dus wel stellen. Geen enkele andere foundation geeft zo’n natuurlijk effect, voldoende dekking en match zo goed qua kleur bij mijn huid als deze. NARS mag ‘m echt nooit uit het assortiment halen!

nars make-up

Wat betreft mijn wimpers gebruik ik al ruim 4 jaar alleen nog maar Le Volume de Chanel. Can’t live without! Van alle honderden mascara’s die we getest hebben in ons beautyblog-tijdper was dit Chanelletje veruit de beste wat ons betreft.

Sinds kort combineer ik hem met de Maximizer van Dior. Dit is een primer die je onder je mascara aanbrengt. Dit maakt mijn wimpers nog voller en langer. Een gouden combinatie!

En last but not least: nog meer lipsticks! Ik ben dol op lipstick en als ik make-up draag, dan hoort daar sowieso een lipstick bij. NARS Raquel is wel mijn ultieme favoriet, maar ook Kinda Sexy van MAC vind ik heel mooi. Net iets donkerder en warmer dan NARS Raquel. Mijn twee nieuwste aanwinsten zijn Pink Tease van Tom Ford en Liv It Up van Charlotte Tilbury. Nog niet echt favorieten te noemen want ik heb ze nog niet gebruikt, maar ik weet zeker dat ik er blij mee ga zijn want hallo, zijn het geen pareltjes?! Daarom moesten ze er gewoon even bij. 😉

Mijn Miss Dior was trouwens op dus ik kocht ik, tegelijk met mijn twee nieuwe lipsticks, een nieuwe. Precies op het moment dat ik de foto’s voor dit artikel maakte kwam ‘ie binnen, dus ik dacht: ‘Leuk, die moet er bij!’ Maar toen ik alles weer opruimde en wat van mijn geliefde Miss Dior opdeed, kwam ik er achter dat het parfum vernieuwd is. Zó jammer! De geur is lekker hoor, daar niet van, maar de oude variant was echt mijn signature parfum. Ik baal echt enorm…

Wisten jullie trouwens al dat NARS sinds kort ook in Nederland te koop is? Mijn geluk kan niet op! Eindelijk! NARS is namelijk sinds een tijdje te koop bij de Bijenkorf. Net als Tom Ford, MAC en Charlotte Tilbury trouwens. Echt, ik HOU van de beautyafdeling van de Bijenkorf. Helaas zit hier in Groningen geen Bijenkorf meer, maar als Martine en ik in Amsterdam zijn voor werk (of om naar Sue te gaan 😉 ), dan moeten we als het kan altijd even naar de Bijenkorf om over de beautyafdeling te lopen. We voelen ons dan nog altijd als een klein kind in een snoepwinkel. Al die mooie counters met nog veel Le Volume de Chanel… SMUL!

Daarnaast kun je er touch-ups krijgen van hele goede make-upartists (onze favoriete counter hiervoor is MAC), worden er events en workshops georganiseerd en kun je nu zelfs behandelingen krijgen in een van hun treatment rooms. Klik hier voor een overzicht van alle events.

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van dit moment?

21 reacties

anne -

Miss Dior original moet je hebben! Dat is de oude.

Isabel -

Van Miss Dior zijn verschillende versies (stuk of vijf dacht ik). Ik denk dat je de verkeerde hebt besteld.

Annelore -

Dit is de beste advertorial everrrr

Laura -

Hele mooie producten allemaal! Ik heb niks van Nars eigenlijk! Mac lipsticks zijn wel favoriet bij me!

Ellen -

Miss Dior is ook mijn favoriet! Ik las dat miss Dior voortaan miss Dior original heet, sn miss Dior cherie heet voortaan miss Dior. Misschien heb je de verkeerde gekocht?

Lindsey Beljaars -

Ah wat een prachtige producten allemaal. Ik ben ook echt dol op NARS!!

Lilian -

Leuk artikel!! Miss Dior Chérie was mijn signature geur, maar die is er helaas helemaal niet meer… Zoooo jammer! Eeuwig zonde! En dat ze dan nu ook nog eens de geur van de ‘gewone’ Miss Dior hebben veranderd :(

Syl -

Ja de Nars sheer glow is geweldig! Ik gebruik nu mijn tweede flesje in de kleur Sante Fee. Eind deze maand ga ik weer een nieuw flesje halen.
Pillow talk…en secret Selma van Charlotte Tilbury zijn mijn favoriete lipsticks. Plus unicorn blood van Jeffree Star.

Ivon -

Wat een mooie producten! Ik ben me laatst ook weer te buiten gegaan bij de Bijenkorf haha ..
Maar wordt er iedere dag blij van als ik die mooie high end producten gebruik, dus dan is het het waar wat mij betreft 😉

Britt -

Mooie foto’s zeg! Dat was het eerste dat me meteen opviel, heel mooi! Mijn favoriete producten zijn momenteel Kenzo – Amour, een heerlijke parfum, en de Benefit Ka-Brow wenkbrauwgel!

Dana -

Mooie merken! Nars is altijd prachtig :)

Anna -

Wat heerlijk al die luxe make-up! Ik heb zelf helemaal niks van deze merken haha, wie weet in de toekomst!

Barbara -

Ja zo jammer van miss Dior, ik heb precies hetzelfde, de oude was mijn lievelingsluchtje en de nieuwe ruikt best lekker maar had liever de oude weer gehad.

Haydée -

Zeer mooie producten! Oh, jammer dat die Miss Dior vernieuwd is. Ik was ook ondersteboven van de oude geur.

femketje -

Die nars blush ♡

Daphne -

ja heerlijk weer een beauty-artikel!

Loes -

Hele mooie merken en producten! Mijn favoriete merk is Urban Decay, vooral de oogschaduwpalettes vind ik zo ontzettend mooi.

Jorinde -

Mooie producten! Ik kan ook urenlang rondkijken bij de Bijenkorf. Helemaal sinds hun make-over. Al vind ik Hudson’s Bay nu ook wel erg fijn. De Chanel mascara is ook mijn favoriet!

Birgit -

Is het parfum vernieuwd? Zo jammer! Ik vind hem namelijk ook heerlijk. Ik kocht hem voor mijn trouwdag : ik kreeg de tip om speciaal voor deze dag iets nieuw te kiezen zodat deze geur je voor de rest van je leven herinnert aan deze speciale dag. Dan zal ik maar heeeeel erg zuinig zijn op mijn flesje :(
Heerlijk dat je eindelijk ook in Nederland vlot aan Nars-producten geraakt. Ik ga jullie artikel over de lipsticks er nog eens bijnemen en kijken welke ik ga bestellen!! Made my day :)
PS. misschien kan je de link naar dat artikel nog toevoegen?

Ingrid -

Oooh dat zou zonde zijn als ie op is. Ik zou informeren bij een parfumerie. Nu zijn er waarschijnlijk nog voldoende flesjes te koop met de oude, originele geur!

#geenspijt

Liset -

Mooie favorieten! Ik ben als lipstickliefhebber enorm benieuwd naar de nieuwe Tom Ford en Charlotte Tilbury lipsticks. Zijn ze allebei mat? Mijn favoriete lipstick is op dit moment de MAC Viva Glam III, die pak ik er iedere herfst er weer bij. Een hele mooie, matte burgundyrode lipstick. Love it!

Reageer ook