Ik kan niet zonder…

Van spullen word je niet gelukkiger. Er is inmiddels aangetoond dat ervaringen veel meer goeds voor je doen. Dat geloof ik helemaal en toch zijn er spullen waar ik zo gehecht aan ben. Ik kan namelijk niet zonder…

Foto door Mariska – Grotografie

https://www.youtube.com/watch?v=8JugXjalNOw

De GHD Stijltang

Pas als je iets kwijt bent, weet je of je het daadwerkelijk mist. Dat heb ik met deze stijltang van GHD. Ik was ‘m een keer kwijt en baalde enorm. Uiteindelijk bleek de stijltang in een tas te zitten die ik nog uit moest pakken. Toen pas besefte ik me dat ik dit pareltje echt nodig heb om mijn lokken er mooi uit te laten zien. Voor mijn gevoel liep ik een week met een bos stro op mijn kop rond totdat ik mijn geliefde tang weer gevonden had. Jááá, come to mama! Deze tang heb ik nu twee jaar in mijn bezit en ik kan nu dus ook zeggen dat deze stijltang inderdaad op de lange termijn lief voor je lokken lijkt te zijn. Mijn haar wordt er nooit droog van en ik gebruik de tang regelmatig. Ook mijn zus is verliefd op dit ding en gebruikt ‘m maar al te graag als ze bij mij logeert.

Noa’s Running Egg

Het enige nadeel aan mijn nieuwe huis? Mijn tuin is nog niet helemaal afgesloten en daardoor kan ik Noa niet even vijf minuten in de tuin laten spelen met haar Running Egg. Ik ben dol op de Running Egg en Noa ook. Het is het enige speeltje waar ze zichzelf mee kan vermaken, het is alleen jammer dat ze er zoveel herrie mee maakt en ik haar dus niet langer als vijf minuten er mee kan laten spelen. Het is ideaal als ik toch nog even wat langer door moet werken, maar Noa eigenlijk naar buiten moet. Zo kan ik het door de Running Egg nog heel even uitstellen en snel mijn werk afmaken terwijl Noa lekker moe wordt van het spelen.

Mijn telefoon

Wie herkent het niet? Mijn telefoon is versmolten met mijn hand. Een dag zonder dat ding en je lijkt wel wereldvreemd. Laat staan de paniek die je voelt als je dat ding niet kan vinden of kwijt bent geraakt. Ik ben één keer mijn telefoon kwijtgeraakt en dat voelde zo rot. Erg eigenlijk! Maar ja, dat ding is mijn alles: mijn agenda, mijn wekker, mijn werk, mijn contact met vrienden/familie, mijn horloge, mijn tomtom, mijn rekenmachine, mijn mijn mijn… Hoezo afhankelijk?!

Mijn sieraden

Nog zoiets waar ik panisch van word, als ik mijn sieraden even heb afgedaan en ben vergeten om te doen. Dat gebeurt sporadisch maar tijdens mijn zwangerschap kon ik mijn ringen niet altijd meer om door al het vocht wat ik vast hield. Soms was ik dat vergeten en schrok ik me rot als ik naar mijn vingers keek zonder ringen. Help!

Ik heb drie sieraden die ik altijd om heb en die me heel dierbaar zijn: mijn trouwring, mijn sleutelketting gekocht met Willemijn in Milaan en mijn T-wire ring gekocht met mijn zus in New York.

Dyson opzetstuk

En dit huishoudelijke dingetje bewaren we voor het laatst. Helaas heb ik er geen goede foto van en ziet het er niet heel smakelijk uit. Maar ik heb een opzetstuk voor mijn Dyson stofzuiger waar ik heel blij mee ben. Deze is speciaal voor haren op de bank of stoel en is wat mij betreft een lifesaver. Dit opzetstuk werkt ontzettend goed waardoor de bank binnen no time weer haarvrij is. Niets zo vreselijk als minstens een uur je bank stofzuigen om de boel haarvrij te krijgen maar met dit opzetstuk hoeft dat niet meer. Het is om die reden mijn favoriete opzetstuk en ik kan niet zonder dit vernuftige dingetje!

Heb jij spullen waar je echt niet zonder mee kan?

12 reacties

Maris -

Op nummer 1 staat ook zeker mijn telefoon! Maar ook mijn knuffel hartje, om het zo te noemen. Want daar slaap ik altijd mee, ik lig daar dan met mijn wang op en dat is zó lekker zacht! Dat ik het gewoon oprecht niet meer lekker vind om alleen op een kussen te liggen met m’n wang, dan mis ik echt iets en lig ik meteen niet meer lekker. Haha.
En zonder mijn laptop kan ik eigenlijk ook niet meer. Want soms ik dat toch chiller internetten dan op je telefoon!

Tessa -

Oeh ja, de telefoon is toch wel herkenbaar. Toch draag ik nog steeds een horloge en kan ik echt niet meer zonder. Veel makkelijker om even je pols te draaien, dan om je telefoon uit je zak te halen :)

Karin van den Berg -

Ik kan niet zonder parfums.
Een dag zonder parfum kan ik me niet voorstellen, ik heb over de 200 geuren op dit moment.
Parfum is het verlengstuk van mijn gemoedstoestand, het extraatje om mezelf te onderscheiden van de rest.

Janneke -

Heel raar, maar ik kan niet zonder mn pincet van het Kruidvat. Jaren geleden voor een euro gekocht, maar echt geweldig.

Afgelopen zomer was ik um kwijt geraakt bij een date thuis. Ik baalde zo erg.. Pincet voor 18 euro gekocht, maar die was niet zo fijn als mn eigen simpele pincetje..

Uiteindelijk vond ik dat ding vorige week in mn uitgaanstasje! Nou, mn wenkbrauwen zijn weer in vorm :)

Loes -

Leuk artikel! Ik ben een beetje verslaafd aan mijn telefoon, dus daar kan ik zeker niet zonder. En ik kan niet zonder thee!

Lindsey Beljaars -

Leuk artikel! Ik kan ook echt niet zonder mijn telefoon en sieraden!

Liset -

Ik kan ook niet zonder mijn sieraden! Als ik mijn ringen eens vergeet om te doen, dan ‘voel’ ik dat meteen. Gek is dat!

Manon -

ik kan niet zonder telefoon en mijn kat om me heen in huis, zou niet weten wat ik zonder zou moeten :)

femketje -

ik kan ook niet zonder mijn eigen dagelijkse sieraden, voel me zo kaal zonder 😀

Romy -

Lastig om toe te geven, maar mijn telefoon en laptop zou ik ook echt niet zonder kunnen. Die gebruik ik iets vaker dan me lief is soms 😉 Verder zou ik niet kunnen zonder mascara, thee en fiets. Die drie dingen gebruik ik zeker dagelijks wel.

Kelly -

Ik kan niet zonder mijn telefoon, daar ben ik enorm afhankelijk van! En mijn rijbewijs, want zonder kan ik niet weg en dat vind ik een heel naar idee.

Marije -

Ik draag een aantal armbanden die grote emotionele waarde voor mij hebben en die ik nooit af doe eigenlijk.

Daarnaast mijn telefoon, laptop en auto. Maar dat is meer door het gemak

Reageer ook