BABYKAMER ROOMTOUR!

Afgelopen vrijdag kon je al zien hoe ik samen met hulp van familie en vrienden de babykamer in orde ging maken. Zoals ik had beloofd zou er ook nog een definitieve video komen met wat meer informatie over alle leuke spulletjes in onze babykamer. Ik klets natuurlijk weer een eind weg en laat onder andere zien wat er in de commode zit.

https://youtu.be/uPMmLL48P_s

Hieronder heb ik alle informatie nog een keer op een rijtje gezet waar ik op social media heel veel vragen over kreeg toen ik sneak peeks deelde van de babykamer.  Als ik iets heb gekregen, staat dit aangegeven.

Muren en vloer

Donkergrijze muur: Antraciet (Praxis)
– Lichtgrijze muur: Fluweelgrijs (Praxis)
– Donkergrijze laminaatvloer en plinten: Bauhaus

Accessoires en andere spullen

– De muurstickers en maan wandlamp heb ik gekregen van de webshop Lieffeling. Zeker een aanrader als je mooie spulletjes zoekt voor een baby- of kinderkamer of een mooi kraamcadeau. Ik keek mijn ogen uit!
– De opbergzak heb ik gekregen van de webshop Skandinavien en heb je al voorbij zien komen op mijn Instagram. Ze verkopen hier ook leuke woonaccessoires.
– De spullen van Koeka heb ik gekregen. Ik heb gekozen voor de kleur Taupe. Lekker neutraal en past vrijwel overal bij!
– De poster is een cadeautje. Ik kreeg deze lieve poster van mijn medestudenten van de Psychosynthese Academie. Als het goed is komt deze bij Winkeltje van Anne vandaan.
– Het babymatras in het ledikantje heb ik gekregen van Eve Sleep.

Verder heb je alles al voorbij zien komen in deze twee video’s:

2Vlog: BABYKAMER IN ORDE MAKEN!
BABYCADEAUTJES!

Mocht ik met mijn zwangerschapsbrein nog iets zijn vergeten te benoemen of ben je ergens nieuwsgierig naar, vraag het gerust! Ik ga weer verder zwijmelen op ons heerlijke babykamertje!

11 reacties

Anca -

Hi lieve Martine,
Mooi geworden! Een plek vol warmte. Wens je veel liefde en kracht. Liefs, Anca

Lisa -

Aaaah, fijn om de lamp hier dan toch in actie te zien! Hij is echt prachtig 😀 Ik ben een volwassen vrouw maar zou hem bijna nog kopen 😛
Ik vond dat de webshop inderdaad veel mooie ‘magische’ lampen had en de stickers zijn echt een toevoeging. Wel een beetje prijzig maar je kunt er jaren plezier van hebben. Oh, én, superservice die je krijgt! En nee, ik ben niet gesponsord 😉

Sanns -

Gelukt…, de datum die je zo graag wilde. 1-11!
Gefeliciteerd, lekker genieten

Charel -

Wat een geweldig lief kamertje!

Evelien -

Superleuk kamertje. Mooie frisse kleuren en vind de beer en het lampje erg leuk. En heb die herders hondenknuffel ook gehad, haha! Heb altijd Mechelse herders gehad en daar zag je nooit knuffels van. Wel van Duitsers, dus ‘deze leek er ook wel op’. Leuk dat je nog wat knuffels bewaard hebt. Kan je kleine man er weer mee spelen. Complimenten, hier ga je een hoop fijne, knusse, warme, aandoenlijke, soms minder fijne (het hoort er allemaal bij) uurtjes beleven maar stuk voor stuk zijn die momenten goud waard.

Nynke -

Wat een ontzettend mooie kamer heb je gemaakt. Die lamp met de stickers, geweldig!
En de babykamer is natuurlijk pas compleet met baby, dus laat die kleine man maar snel komen! Succes met de allerlaatste loodjes

Loes -

Wauw, wat een mooi kamertje! Vind die muur met beer en lamp echt prachtig. Zo’n mooie toevoeging.

Jorinde -

Ah, wat ontzettend leuk en lief! Ik vind die donkergrijze muur echt een heel mooi effect hebben!

Amelie -

Mooie commode en bedje maar wel donker en somber qua muur en aankleding voor een babykamer maar goed ik hou van licht! Hoop dat je niet te veel in maat 50 hebt gekocht want jullie krijgen vast geen kleine baby! De meeste baby’s die niet te vroeg geboren zijn, kunnen met 52,53 cm al wel maat 56 aan. Ik heb nog nooit 50 gekocht zelfs voor mijn boys.

femketje -

ik vind het er allemaal zo cute uit zien 😀 love die ingelijste poster!

Kelly -

Die beer en die lamp vind ik echt prachtig! Ontzettend mooi!

Reageer ook