2Chat: MAKE-UP, VERHUIZEN en BABYSTUFF

Tok, tok, tok, hoor ik mijn vader altijd zeggen als ik gezellig aan het kletsen ben met mijn moeder. Daardoor kwam ik op het idee om weer eens een ouderwetse kletsvideo op te nemen van maar liefst drie kwartier. Dit is de laatste video die ik opgenomen heb in mijn oude huis en ik praat jullie bij over onderwerpen zoals make-up, verhuizen en natuurlijk de baby!

https://youtu.be/EpvwPV7ceBU

 

6 reacties

Denice -

8:40, diepgaand vraagje: Heb je het gevoel dat mensen dat van jou verwachten, of verwacht/eis jij dat van jezelf? :)
15:50 Maar gebruiken jullie ze nog vaak? Waren ze het waard? Haha ik herken mezelf wel in wat jij zegt over niet elke dag make-up meer dragen, ik draag alleen nog makeup naar werk eigenlijk en dat is heel goed geweest voor mijn zelfvertrouwen.
Wat een ontzettend fijne video! Lekker gekeken op de bank met de zoveelste kom Chorizosoep van Willemijn’s recept :p staat hier elke week op het menu tegenwoordig haha.

Sanne -

Jaa heel leuk! Ik luister dit terwijl ik aan het strijken ben, heel gezellig :)

Mariska -

Ik zou nog wel uren naar je kunnen luisteren. Zo’n gezellige video! Dat met die plaag klinkt echt als de hel. Arme jullie! Nu heerlijk genieten van jullie eerste koopwoning hopelijk! Je snapt inderdaad niet wat sommige mensen bezielt. Wij wonen nu in een nieuwbouwappartement dat vorig jaar is opgeleverd. Helaas stond in de kleine lettertjes dat ze ook verhuurd mochten worden. Hoorde laatst dat 1 appartement in ons complex door een huurder zo was uitgewoond dat de aannemer tal van dingen moest vervangen, waaronder de kunststofkozijnen! Dan denk je echt hoe zo’n aso ben je als je dit in een jaar voor elkaar krijgt. Je kunt in ons complex ook precies zien wie huurt en koopt. Alsof men geen verantwoordelijkheid voelt voor zijn woning. Erg jammer!

Celine -

Heerlijke kletsvideo! Super leuk en gezellig om dit te kijken met een kopje thee.

Amy -

Ahh wat een leuke video, we want more indeed! 😉 Wat lief hoe je over Willemijn praat als moeder en tof dat je daar zulke specifieke dingetjes uit haalt.

femketje -

we want more van deze video’s 😀 of nouja, ik in ieder geval wel <3

Reageer ook