What’s On My Phone?

Ik heb speciaal een video gemaakt voor de nieuwsgierige aagjes onder ons. In deze video laat ik jullie vandaag namelijk zien welke apps er op mijn telefoon staan en ik licht de apps uit die ik het meest gebruik. En er is nog iets belangrijks dat ik wil delen met jullie!

https://youtu.be/nlPxQbgHEe0

 

Wisten jullie dat weinig mensen de toestelblokkering van hun telefoon, laptop en tablet kennen en gebruiken? Een Touch-ID en wachtwoord zijn helaas niet voldoende als je telefoon bijvoorbeeld wordt gestolen of zoek raakt. Dat is hetzelfde idee als van huis gaan, de deur op slot doen maar wel het raam op een kier laten staan.

Toestelblokkering zorgt er voor dat anderen niet bij je persoonlijke gegevens kunnen zoals foto’s, video’s, informatie die je deelt met familie en vrienden via Whatsapp en allerlei andere apps waar belangrijke informatie in staat die je liever niet deelt met anderen en zeker geen vreemden. Zo zou ik het persoonlijk heel erg vinden als mijn foto’s en gegevens over mijn betaalrekening en bedrijf zouden worden gestolen. Dat kan nare gevolgen hebben.

Via www.boefproof.nl kun je ervoor zorgen dat je telefoon, laptop en/of tablet goed beveiligd zijn. Het is slechts een kwestie van vijf minuten om er voor te zorgen dat persoonlijke en gevoelige informatie niet bij een ander terecht kan komen.

Is jouw telefoon al boefproof?

 Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie.

3 reacties

Ivon -

Oh ik zal die site van boefproof eens bezoeken ja.. ook nooit bij stil gestaan.
Ik gebruik de RTL nieuws app vaak om even nieuws highlights door te scrollen en spotify en pinterest.. Verder ook geen een spelletje meer erop staan nee haha.
Dat was laatst tijdens een lange vlucht wel vervelend ;D

Manon -

Jeetje wat ben ik blij dat jullie boefproef nog even benoemen, ik hoor dat dus altijd op de radio als ik in de auto zit en vergeet het compleet als ik weer uitstap. Nu kan ik het gelijk doen, thanks! :)

Martine -

Goed om te lezen!

Reageer ook