Weekvlog #56: WEER VALS ALARM & 10 JAAR SAMEN

Sjonge jonge, kleine Guus maakt het wel spannend hoor. Hij tergt Tien met flinke voorweeën waardoor het dinsdag éven zo ver leek te zijn. Wat vond ik dat spannend! Verder was het afgelopen week de week van mijn trouwdag, heb ik lekker geshopt en had ik fijne mama-dagen. Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/NNTlFs3sBoc

Sponformatie
* De pindakaas heb ik gekregen van Mister Kitchens

13 reacties

PatriciaKleijn -

leuk, gefeliciteerd nog. bij ons was gister (de 24ste) de dag dat we 13 jaar samen zijn 😀

Suzanne -

Erg leuk om te zien!

femketje -

aaaah zo spannend 😀 ik zit ook steeds af te wachten XD

Lisa -

Haha sorry dat je niet kon dineren, dat was onze bruiloft.

Willemijn -

Neee joh, haha, wat grappig!! Gefeliciteerd! Hebben jullie een leuke avond gehad?

Lisa -

Haha heel grappig! Ja zeker! Hebben de hele dag daar gehad van ceremonie tot aan het feest :)

Laura & Marija -

Wat een leuke vlog weer! En wat maakt Martine het spannend… we houden de social in de gaten hoor!

Haydée -

Wat een spannende periode! Ik kan me inbeelden dat het zenuwslopend is, haha! Proficiat ook met je 10 jaar samen. Dit vond ik zelf ook een heel bijzondere mijlpaal. Geniet ervan! En volgend jaar beter met de reservatie. 😉

Marjolein -

Hai
Wat een leuke vlog!
Over de kleur van de muur van je nieuwe huis.. Wat dacht je van een mooie zandkleur? Heel neutraal past bij zwart/staal en andere kleuren.
Of met een bedrijf of stylist (geen flexa want wordt het vast heartwood ;)… ) een kleurenconsult als samenwerking en dat filmen. Bij interior junkie kwam er toen iemand van farrow and ball.. Ik zou het echt leuk vinden om te zien hoe zoiets gaat en wat iemand dan zegt over lichtinval, combinaties etc.

Ik zou zelf trouwens geen bouwmarkt verf meer kopen maar kwalitatief goede verf. Zie je echt verschil!

Lenneke / freelennse -

Bizar hoe Jelle op Djurre lijkt! En ben heel benieuwd wanneer de kleine van Martine komt. Hoop dat alles goed gaat het maar ook nu.

Liset -

Ah, die verrekte voorweeen! Die kunnen behoorlijk echt aanvoelen. Nog even wachten dus :). En wat een gave bestelling van Oysho. Ik wil die pantoffels nu ook!

Loes -

Zo spannend, zo’n vals alarm! Ben zo benieuwd! En wat grappig om te zien dat Djurre vroeger zo blond was joh, daar lijkt Jelle zo te zien inderdaad heel erg op. Wat is Jelle trouwens een slim jongetje, heel lief!

Kelly -

Die kleine man maakt het echt heel spannend! Ben heel benieuwd wanneer hij zich aan doet. Dat in dat restaurant had mij ook kunnen overkomen haha. Heel bewust met een bepaalde datum bezig zijn en dan ook daar vanuit gaan. Humor!

Reageer ook