Weekvlog 53: WÁT EEN WEEK… 😲

Tijd voor een nieuwe weekvlog! Het was een gemixt weekje, met mama-dagen, een werkdag in Amsterdam, een heerljik weekend en uitzonderlijk veel was want, nou ja, see for yourself. Het was me een weekje wel. Maar ja, dat hoort er bij. Hoe was jullie week? Let me know en een fijne week gewenst!

https://youtu.be/PbW1jNnTl48

16 reacties

Lucy -

Ohh wat erg al die kots overal :( je had het speelgoed in de vaatwasser kunnen zetten. DAt had moeite gescheeld!

Anna -

Hoi Willemijn,
Zou je misschien in een vlog/review kunnen vertellen wat je van de Sleepyhead Grand vindt? Wij gebruiken momenteel nog de Sleepyhead Deluxe voor onze baby, en twijfelen erg over het aanschaffen van de Grand. Wat waren jouw redenen en hoe bevalt het, vind je het het geld waard?
Groetjes!
Anna

Willemijn -

Ik hem ‘m gekocht omdat Gijs beter slaapt in het nestje. Zonder slaapt ‘ie ‘s nachts onrustiger en overdag maar 45min ipv 1,5 uur per keer. Dus dat was de reden dat ik de grotere maat heb gekocht. In die zin vind ik het het wel ‘waard’, maar het blijft echt idoot duur haha! :-)

nanoe -

Hey martine,

Je kunt de deurtjes/frontjes van je keuken heel gemakkelijk vervangen samen met de handgrepen (je gaf aan dat je het aanrechtblad wel oke vond). Dit kan je gemakkelijk zelf doen in 1 dag en bespaart je een hele hoop met geld. Apparatuur zal vast nog wel goed zijn en kun je als je daar behoefte aan hebt met de tijd langzaamaan vervangen.
Misschien een tip? :)

Lisanne -

Wat een heerlijk groot theeglas heb je! Of lijkt dat maar zo? Waar heb je die gekocht?

Knap hoe je ondanks alle zorgen en mindere momenten zo rustig lijkt te blijven!

Willemijn -

Eh ik weet even niet welke je bedoelt, ik gok die grote gladde (laag een breed)? Die zijn van Ikea! Héérlijk zijn ze.

Lisanne -

Ja, die bedoel ik! Eens kijken of ze die nog hebben 😊

Marion -

Ooo wat een geweldige vlog. Volgens mij is deze periode het pittigst met twee ukkies (die van mij zijn 3 en 1,5). Ik vraag me soms ook af hoe ik het geregeld krijg allemaal… wat enorm helpt is dat er gewoon eens iemand tegen je zegt dat je een awesome rockstar supermama bent. Bij mij zijn dat sommige vriendinnen en nu dus ook jij. Belangrijke boodschap van je, en zo mooi en oprecht gebracht. Jij bent een geweldige mama Willemijn, en een geweldige inspiratie ook. En een leuke generale repetitie voor Martine dit… 😉

Janine -

Martine, wat een ontzettend leuk huis!

En Willemijn, heel veel respect voor moeders inderdaad.

Naomi -

Ik heb bijna 3 jaar geleden ook zoiets gehad. Mijn jongste was toen net 2 maandjes maar sliep gelukkig al nachten door van 23.00-8.00/8.30..en mijn 2 meiden en ikzelf hadden buikgriep. Echt om het kwartier hebben we snachts omstebeurt gekotst. Mijn man sliep beneden op de bank en wij met z’n 3en op ons bed. Emmer naast het bed en elk kwartier/halfuur moest ik er weer uit om het emmertje om te spoelen. Ondertussen hopend dat de baby er niet wakker van werd. En sochtends toen hij wakker werd kreeg ie gewoon vrolijk borstvoeding van mij haha! Waar een moederlichaam toe in staat is he? Moest er ineens weer aan denken toen ik jou vlog keek. Echt een helnacht was dat.

Rosanne -

Leuke vlog!

@martine: je kunt de keuken ook over laten spuiten. Dat kan ruim onder de 2000 euro en ben je van dat lelijke geel af 😁

Nynke -

Wat een ellende, al dat gespuug! Knap van je hoe je je door de dag heen hebt gewerkt.
Ik ben erg benieuwd naar dat boek. Het is voor ons niet echt meer van toepassing, omdat mijn jongens al wat ouder zijn en nu ook allebei gewoon (meestal) doorslapen (joepie!), maar het lijkt me wel een interessant boek!
Martine, wat hebben jullie een mooi huis gekocht!! Echt superleuk!

Kim -

Inderdaad respect, wat een werk! Maar niet alleen de moeders he, de vaders ook🙄. En wat een leuk huis heeft Martine!

janet -

Jij vindt jouw kinderen af en toe draken maar ik vond ze heel leuk en vooral rustig bij de kapper 😉
Ik zat naast jouw man, wilde zeggen: hé Willemijn toen ik me realiseerde dat jij mij natuurlijk niet kent, hahaha

Willemijn -

Aaah wat leuk haha! Ja ze gedroegen zich zoooo goed toen, zo schattig.

Loes -

Ik heb ook ontzettend veel respect voor jou en alle andere moeders! Vind het knap hoe je het allemaal bolwerkt hoor. En haha Jelle met zijn ‘heeft de muis gedaan’, zo grappig en wat een slim ventje!

Reageer ook