Weekvlog #57: ALLEEN MET TWEE ONDER DE TWEE 👶

In de vlog van deze week heb ik wat mama-struggles. Met twee onder de twee die beide tanden/kiezen kregen, Djurre die lange dagen van huis was en tot overmaat van ramp ook nog een werkdag die in de soep liep. Maar zoals altijd heb ik de week weer overleefd en zaten er ook zeker fijne momenten tussen. Zo begint Gijs zich overal aan op te trekken en ik ging bakken met Jelle. Kijk mee!

https://youtu.be/8eQOwRbSxwg

Sponformatie
* De roadtrip van Srprs.me is een samenwerking

22 reacties

Felicia -

Even een vraagje kwart over 7 de jongens op bed worden ze dan niet in de nacht wakker ? Leuk vlog

Elle -

Leuke vlog! Mag ik vragen waar je oudroze blouse van is met die print? Hij is zo leuk!

Willemijn -

Madness 😀

Nathalie -

Ooooo poffert! Zelfs als een trots Frysk famke. Vers uit de poffertpan of gewoon de volgende dag. Lekker om ‘m dan nog even in de magnetron te doen dan wordt ie ook weer zacht en warm natuurlijk van.

Nynke -

Oh, I veel you met dat alleen zijn! Maar gelukkig oma’s aan de top, haha.
Ik heb overigens een egaal grijze skinny van Esprit (EDC). Jegging fit heet-ie volgens mij. Bevalt hier goed :)

Ivon -

Nooit leuk als je vriendje weg is he…
En moeders, komen altijd op het beste moment om te helpen!

Jetty -

Grijze broek: Esprit (edc) in Drachten…. net gekocht 😬

Anita Kosters -

Wat een leuke vlog!
Bewonderenswaardig hoe je alle ballen in de lucht houd!
Je verdiend een standbeeld :)
Ik smolt weg bij dat koppie van Jelle hoe gebiologeerd hij naar die mixer staart…schitterend!
En als ik je een tip mag geven wat betreft een grijze stretch skinny jeans: kijk eens bij Bonprix.
Die heeft sowieso hele fijne broeken. Oók grijze skinny jeans ‘zonder vlekken of scheuren of strepen';)

M. -

Waar zouden we zijn zonder onze lieve mama’s/oma’s…tropenjaren… al heb je er nu niet zoveel aan, het wordt naarmate ze ouder worden echt beter! Niet meer elke maand ziek en weinig tot geen gebroken nachten meer.

Nynke -

Knap hoor, hoe je het allemaal doet. Het is echt pittig met twee kleintjes die je ‘s nachts zo lekker wakker kunnen houden. Been there….. en daarom hoop ik je een hart onder de riem te kunnen steken…. Het gaat echt beter worden!!!
Leuk om te zien dat je ook zo geniet van de momenten dat het allemaal goed gaat of als één van de jongens weer iets nieuws kan.
Hopelijk krijg je de komende nachten wat meer slaap, zo niet…succes!!

D. -

Wat iedereen al zegt: wat knap dat je het zo goed doet als Djurre zoveel weg is!
De vlog was trouwens wel super leuk om te kijken. Lekker veel huis-tuin-keuken en momentjes met je kids! Dat vind ik het leukst om te zien! :-) (y)

femketje -

lijkt me inderdaad vrij zwaar om langere tijd alleen te zijn met 2 van die kleintjes 😮

Mariska -

Poffert is zoo lekker! Ik heb het eens gegeten bij een Grunningse oma. Zij serveerde het met spek (vlees) en stroop. Te lekker! En dan de spek ook nog in een plasje van boter. Klinkt vies, maar zo lekker!

Loes -

Hele gezellige vlog, ook al was het even zwaar met twee tandenkrijgende kindjes.. En Jelle die heel de tijd ‘goed zo’ zegt, te schattig!

Lindsey Beljaars -

Knap hoor!!! Wel een super leuke vlog om te zien!

Jeanet -

Superleuke beelden en I feel you!!! met de gebroken nachten en pittige dagen alleen met 2 onder de 2! Gijs wordt nu ook echt een handenbindertje zie ik wel. Maar wat leuk ook om te zien! En ook dat Jelle al zoveel kan en zichzelf zo goed kan vermaken in de tuin. Heel grappig om te zien dat Jelle ook rondjes draait als hij danst, dat doen onze jongens ook haha! En zo spannend met Martine nu!!! Fijne week, zet m op weer!

Willemijn -

Ja klopt Gijs wordt echt ‘meer werk’ nu. Hij spookt dingen uit en begint ook echt om aandacht te vragen (anders huilen geblazen), het wordt wel pittiger nu! Enne respect ook voor jou, met je chemo’s er bij! Powermama!

Amy -

Ik vind het knap hoor, dat je op zo weinig uurtjes zo actief bent en veel alleen doet als Djurre er niet is. Leuk, zo’n sprs.me tripje, benieuwd waar de reis naartoe gaat! Ik heb trouwens een effen grijze broek van Tommy Hilfiger, maar weet niet of ze daar nu nog zoiets in het assortiment hebben.

Anne -

Oh poffert is zo lekker. Wij eten het altijd als het net uit oven komt en nog warm is. en dan eten we het met jam of stroop erop. Dan is het echt super lekker!

Floss -

Hoi Willemijn, een tip voor een effen grijze skinny jeans: Kijk eens bij Supertrash. Daar heb ik een grijze jeans van en die zit nog steeds in het assortiment. Veel succes!

Marije -

Knap hoor hoe je het allemaal in je eentje doet als Jurre er niet is.

Benieuwd waar jullie road trip heen gaat!

Linda -

Succes Willemijn! Fijn dat je moeder even kwam helpen. Even doorbikkelen middagdutjes doen als de jongens slapen misschien om wat bij te komen? Je doet het super goed!

Reageer ook