Plog: Naar Lush & Magic Sue!

Vandaag hebben we een heerlijke en gezellige plog voor jullie! We zijn jullie namelijk nog een verslag verschuldigd over ons bezoekje aan Lush en Sue. Afgelopen zaterdag zijn we namelijk samen naar Amsterdam geweest om te snuffelen aan de nieuwe Lush producten en onze haren weer mooi te laten maken door Sue.

We vertrekken om 9.00 uur vanuit Groningen. Ik rij en Tien fotografeert.

Afgelopen weekend heb ik stoofperentaart gebakken (morgen komt het recept online) en ik had een stukje voor Tien meegenomen. Ze vond ‘m heerlijk. Joepie!

Om 11.00 uur komen we aan bij Lush. We hebben een afspraak met een medewerker en de PR-manager van Lush voor een rondleiding door de winkel en de Halloween/Kerstcollectie.

Sinds maart heeft Lush Kalverstraat een nieuwe winkel. We waren er voor de eerste keer en wauw, wat een prachtige winkel! Zo veel lekkere, mooie hoekjes en zó veel producten. Mocht je er nog niet geweest zijn, zeker even langswippen als je eens in Amsterdam bent.

Zie je de zachtoranje peren-zeep in het midden? Die is dus echt GODDELIJK!

Bruisballen testen!

Dit seizoen heeft Lush een super tof product gelanceerd. De ‘Naked’ lijn. Dit zijn de populairste showergels, maar dan zonder verpakking. Het product is precies hetzelfde, maar er zijn twee ingrediënten toegevoegd zodat het vast is geworden en dus geen verpakking meer nodig heeft. Super leuk én goed bedacht!

Mijn handen worden heerijk ingesopt met de Naked variant van Twilight en daarna verzorgd met een fijne bodyconditioner uit de Naked lijn. Zo lekker!

Aan het eind maken we nog een rondje door de winkel en zoeken wat lekkere producten uit. Super lief! Jullie horen er binnenkort vast nog wel wat over. 😉

We made it! We zijn bij Sue (en Tien is dus nog niet bevallen). Ons haar is nodig toe aan de magic van Sue.

Ze gaat gelijk aan de slag. Martine krijgt een koperkleur en ik ga wat lichter.

Folies all over! Ondertussen eten we koekjes die we hadden meegenomen.

En na bijna 5 uur in de stoel zijn we klaar! Onze haren zijn gekleurd, geknipt, gewassen, gedroogd en gekruld. Ik voel me altijd zo glam als Sue klaar is. Wat is ze toch goed in d’r vak.

Tot slot nog even wat foto’s voor op social media.

Wauw, LOVE de kleur van Tien! Zo mooi fel in de punten!

En dit is mijn haar geworden. Minder rood, wat natuurlijker en een stukje lichter dan wat ik voorheen had. Ik ben er heel blij mee!

En dan is het weer tijd om naar de auto te waggelen. Halverwege is Tien toch wel moe en hebben we honger. We kijken naar links en zien een veel te toeristische pastabar op de Damrak. ‘Zullen we?’, keken we elkaar aan. En het was nog goed te nassen ook! Prima. 😉

Tegen de tijd dat we naar huis rijden was het 20.00 uur en al donker. Geen foto’s meer van onze terugreis dus. Wat een fijne dag was dit! Waarschijnlijk ons laatste uitje voordat kleine Guus zich aandient. Enne, volgende keer weer een kappersvlog hoor! We weten dat jullie daar grote fans van zijn, maar deze keer zat onze videoplanning zo vol dat er even geen ruimte voor was. Tot de volgende keer!

22 reacties

Marieke -

Wauw, jullie haar is echt prachtig!

Selda -

Wat een gezellige plog! Willemijn je moet zeker die creme/witte trui van Zara halen waar BLONDE op staat, ik vind het echt wat voor jou!!

Selda -

Wat een leuke en gezellige plog. Willemijn je moet zeker die creme/witte trui van Zara hebben waar BLONDE op staat, ik vind hem echt iets voor jou!

Amelie -

Poeh dat je daar hoogzwanger nog zin in hebt zo’n hele dag weg en lang stilzitten bij de kapper! Ik kon alleen maar zitten op de bank met mijn dikke buik en alle klachten die ik had de laatste weken! Bofkont dat jij dat allemaal niet hebt dus!

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien! Wat zit jullie haar toch weer prachtig!

Mevrouw Marloes -

Aaaah, die Lush! Ik zou zoooo graag een bad willen, zodat ik al die producten zou kunnen gebruiken! En wat is jullie haar weer mooi zeg.

Kelly -

Wat zijn jullie plogs toch altijd zo gezellig! Heerlijk!

Ivon -

Ah ik wil zeker binnenkort even langs de Lush gaan ja! Wat een mooie dingetjes zie ik liggen

Denice -

Mooi geworden dames! Amsterdam is altijd een feestje :) Heb tot mijn 22e in een dorpje naast Amsterdam gewoont maar woon nu alweer een tijdje in het prachtige Zeist! Ik ga overigens voor de DERDE (!) keer deze week jouw tomatensoep met Chorizo maken Willemijn! Het is een groot succes hier en we heben veel visite deze week want mijn vriend is jarig. Eergisteren was er een vriend over de vloer die kok is en die mooi met jouw recept aan de haal gaat nu! In other words; dankjewel voor je heerlijke recept :) Het brengt een hoop gezelligheid met zich mee én hij is heerlijk!

anna -

Wauw wat is jullie haar weer prachtig geworden! Heerlijk zo’n dagje Amsterdam.

Tessa -

Ha wat tof die naked lijn! En wauw wat is Sue toch een kleurentovenaar, zo mooi!

Britt -

Ik ben heel benieuwd naar de Lush producten!

Britt -

Mooi kapsel hebben jullie allebei weer toegekregen!

Loes -

Volgens mij hebben jullie het altijd ontzettend naar je zin bij Sue! Begrijpelijk, want ze lijkt me heel gezellig en doet prachtige dingen met jullie haar. Leuk weer een keer zo’n plog!

Heleen -

Wat een fantastische foto bovenaan!

En van beide vind ik het haar echt heel mooi geworden!

D. -

Ook hier een plog-fan! Leuke dag hadden jullie!

Amy -

Wat maakt Sue jullie haren toch altijd prachtig, beide coupes zijn echt heel mooi! Leuk ook, zo’n dagje Amsterdam. Vooral die Lush store, wat hebben ze veel moois!

Manon -

jeetje wat een heerlijk dagje was dat zo te zien, die taart lijkt me erg lekker maar ook de lush producten, ik kan niet wachten tot we straks ook een bad hebben..

Alice -

Prachtig jullie haar en volgens mij ben jij lekker bezig met het NBFM-programma Willemijn!

Bernadette -

Wauw mooi, dat felle bij Martine! Zou me niks verbazen als de kleine straks gewoon echt Guus heet 😂.

Romy -

Yay, een plog! Altijd leuk! Wat zit jullie haar mooi! Dat is een lange zit bij de kapper zeker meer dan waard :) Echt leuk dat jullie er meteen een gezellig dagje Amsterdam van hebben gemaakt, inclusief pastabar en al! Ik moet ook nodig eens naar de Lush gaan. Volgens mij zijn er de afgelopen tijd zoveel leuke producten bijgekomen.

Marije -

Leuk om weer een plog te zien en helemaal van een dagje Amsterdam. Wat maakt Sue jullie haar toch altijd weer mooi!

Reageer ook