Op de commode van Gijs (+ testmoeders gezocht!)

Ook al wonen we hier nog maar een paar maanden, toch heb ik onlangs de commode van Gijs een kleine restyling gegeven. Vandaag laat ik jullie zien wat er op en rondom de commode van Gijs staat. En ja, je ziet het goed! Op de commode staan luiers van niemand minder dan Zwitsal! Het allernieuwste product van Zwitsal. Ook hier vertel ik je in dit artikel meer over en lees je hoe je de luiers kunt testen.

Toen ik zwanger was van Jelle was ik helemaal in de mood om oude meubeltjes op te knappen. Ik ben nog altijd super blij met het resultaat. Maar de tweede keer, zwanger van Gijs, wilde ik graag een wat strakkere uitstraling. Ik vond online de meubels van het merk Kidsmill en raakte opslag verliefd op het ledikant en de commode van dit merk. De commode is dus van Kidsmill en hij komt uit de serie ‘Sixties’.

kidsmill commode

dierenkoppen fiona walker

Boven de commode handen twee prachtige dierenkoppen van het merk Fiona Walker. Ik vind ze zo tof! Ze zijn eigenlijk bedoeld voor Jelle’s kamer in ons nieuwe huis, maar tot die tijd mogen ze even pronken op Gijs’ zijn kamer want die kon nog wel wat aankleding gebruiken. 😉 Ik heb deze prachtige koppen gekregen van de webshop Jut & Juul.

Op de commode ligt, wel zo essentieel, een verschoningskussen. De hoes is van Cotton Baby. Daarnaast ligt er op de commode zelf niet zo veel, alleen de essentials. Gijs is namelijk nog al beweeglijk. Hoe minder er op de commode staat, hoe minder hij er dus af kan maaien. Het komt regelmatig voor dat hij met besmeurde billen als een kurkentrekker over de commode gaat en ik dus alles onder de, tja, poep, heb zitten. Kid you not. Maar sinds die dierenkoppen boven hem hangen, blijft hij iets (met de nadruk op ‘iets’) beter liggen. Dus dat is misschien wel een tip (naast die van hem iets in zijn handen geven), als je ook zo’n draaitol hebt op de commode. Haha!

zwitsal luiers

De essentials op de commode wat mij betreft zijn: luiers, billendoekjes en zinkzalf. Momenteel staan hier de luiers van Zwitsal op de commode. En nee, dat klopt, die hadden ze tot voor kort nog niet. Maar nu dus wel! Super leuk, want dat ontbrak nog in het assortiment. De luiers zijn dermatologisch getest en ideaal voor het tere billenhuidje van je baby. Ze zijn lekker zacht en blijven lang droog. Ik vind ze ook bij zowel Jelle als Gijs goed passen en ik heb tot nu toe nog geen incidentjes met vieze broeken of luieruitslag gehad. Hoera!  En dan nu het leukste (wat mij betreft): de luiers zijn niet geparfumeerd, maar wel bevat iedere verpakking speciaal voor de liefhebbers een apart geurbuiltje met de vertrouwde Zwitsal geur! Dit geurbuiltje kun je tussen de luiers in de commode bewaren. Of je legt hem tussen de kleding (of die van jezelf 😉 ), zodat alles lekker naar Zwitsal ruikt. Geniaal bedacht! De luiers van Zwitsal zijn te verkrijgen bij Albert Heijn, ah.nl, Etos en bol.com.

Het mandje is trouwens een kraamcadeau geweest, dus ik weet helaas niet waar die van is. Ik had eerder een schattig stoffen mandje met konijntjes, maar ik wilde zijn kamer wat stoerder aankleden. Hij is tenslotte al bijna 9 maanden! 😉

Naast de commode staat een mand waar ik wat voorraad in heb zitten, zoals luiers en billendoekjes.

Tot slot nog even een kijkje in de commode. En die is een stuk, euh, minder opgeruimd. 😉 Maar hey, just being real! Ik durf te wedden dat het bij veel van jullie achter de kastdeurtjes ook niet altijd even netjes is, haha! Ik heb een mandje met verzorgingsproducten, dan een bakje met heel veel sokken en rechts staat een mandje met dingen zoals paracetamol, watten, een thermometer en alcohol.

Ik heb laatst trouwens even uitgerekend hoeveel luiers ik per dag verschoon.Met beide jongens nog in de luiers verschoon ik zo’n 12 luiers per dag! En als je gemiddeld 5 minuten per luier bezig bent, komt dat neer op een uur per dag luiers verschonen. Wow, dat is echt veel! Maar eigenlijk vind ik het wel weer een gezellig één-op-één momentje. Kietelen, liedjes zingen, gekke bekken trekken, ik maak altijd van elke luier een klein feestje.

zwitsal luiers

Bestand 12-10-17 13 00 32

Test met mij de nieuwe Zwitsal luiers!

En dan tot slot een hele leuke oproep! Je hebt er in dit artikel al wat over kunnen lezen, de nieuwe baby van Zwital: Zwitsal luiers! Speciaal voor een grote review zoek ik testmoeders, die samen met mij de luiers van Zwitsal willen testen en hun ervaringen willen delen op social media. Lijkt het je leuk? Klik dan hier om je aan te melden!

21 reacties

Maria van Dijk -

Hallo, graag zou ik me alsnog aan willen melden. Het is te laat, i know! Maar heb twee zoontjes, een van 10 weken en een van 1,5 dus val wel binnen de criteria;).

Groetjes, Maria

Willemijn -

Het kan nog hoor! Er was een storing in de website, maar je kunt je nu weer aanmelden! :-)

nanoe -

HUH?
Jelle is toch al 1 jaar ??
Mijn kinderen waren vanaf 8-9 maanden al uit de luiers hoor !
Moet er niet aan denken iedere keer dat verschonen!!!!!!

Ingrid -

6 luiers per kind per dag? Pfoe dat is wel heel veel. Da’s gemiddeld 4u per luier, maar daar valt de nacht vanaf… dus zou je om de 3u verschonen? Waarom? Kijk een poepbroek begrijp ik. Maar een plasluier kan toch wel wat langer omblijven? Ikzelf verschoon(de) veeeeeeel minder. De luiers zijn tegenwoordig zó goed dat de huid echt droogblijft. Waarom zou je het milieu (en je portemonnee) onnodig belasten?

Think again 😉

Willemijn -

Die van mij poepen gerust 3x/4x per dag. En altijd net nadat je een volle plasluier verschoond hebt, meh hahaha! Zo kom ik gemakkelijk op 6 uit.

Ingrid -

Aaah…je hebt gewoon frisse jongens 😃.

Bernadette -

Ik dacht steeds maar; wat is hier zo bijzonder aan? Zwitsal heeft toch allang luiers? Maar dat is helemaal niet zo, maar dus wel echt een hele logische stap haha! Zou luiers verschonen nu een pretje worden? 😉

anne -

Oooh ik hou zo van de geur van Zwitsal. Onze commode ziet er ook altijd zo netjes uit! (totdat je de laatjes open trekt) al hebben wij niet van die mooie dieren erboven hangen. Misschien toch een eenhoorn boven hangen, ziet er zo leuk uit!

Ingrid -

Ik wou me (voor het eerst) aanmelden, maar hij doet het niet! :-( M’n instagram account wordt niet gekoppeld en je kan het formulier überhaupt niet verzenden. Wordt dit nog opgelost?

Willemijn -

Oh jee wat vervelend! Je bent niet de enige zie ik! Ik ga er achteraan!

Denice -

Jaaa Zwitsal! <3 Ik gebruik zelf de shampoo en het luchtje, haha. I <3 Zwitsal! Mag je het ook op jezelf testen en je op die manier opgeven? Of is dat niet de bedoeling :) haha

Renske -

Hst gaat om de luiers 😅😄

Denice -

Ahahaha thanks voor de opheldering! Hahaha ik kom niet meer bij

ABC123 -

En testvaders? Mijn man kan heel leuk schrijven :-)

Willemijn -

Haaa, ja! Zeker welkom 😉

huisjeboompje.beesje -

zwitsal! heeerlijk dat geurtje altijd. wilde me net aanmelden maar je moet perse een facebook account hebben. Jammer :(!!

Alice -

Leuke commode, zo ordelijk is de mijne niet! Die Zwitsal pampers had ik al van gehoord maar nog geen reviews over gelezen. Ik ga ze zeker eens proberen als ik ze in de winkel zie!

Melissa -

Oh zo leuk! Ga zeker een pak halen om te proberen! Had graag mee willen doen, maar helaas gaat dit alleen via Facebook.

Leonie -

Altijd leuk een samenwerking met Zwitsal! ❤ ik vond Gijs zijn commode mooi strak! Ziet er tot uit! Ok heb me aangemeld voor de bloginsiders 🤞🍀

Talitha -

Ik vind die dierenkoppen echt geweldig! Staan hier (door jou ;-)) hoog op mijn verlanglijstje haha. Ik probeer me aan te melden om de luiers te testen, maar om de een of andere reden laad hij niet verder bij het koppelen van mijn Facebook of Instagram. Ga het vanavond nog maar eens weer proberen want ik ben wel heel benieuwd!

Femke -

Bij mij doet ‘ie het ook niet…. super jammer!

Reageer ook