Men I Like Tag

Een tijdje terug vulde Martine de door ons zelf bedachte Men I Like tag in. Nu kan ik natuurlijk niet achterblijven en daarom deel ik vandaag mijn antwoorden op de tag. Op welk type man val ik? Voor welke flirttechniek val ik? En met wie zou ik het bed nog wel eens willen delen?

Foto door Mariska de Groot

Op wat voor type man val je?

Ik val eigenlijk wel op verschillende type mannen, als het gaat om uiterlijk. Zo heb ik ooit eens iets gehad met een Surinaamse jongen, is Djurre natuurlijk blank met lichte ogen en donker haar en kan ik ook net zo goed een man met bruin of rood haar aantrekkelijk vinden. Maar één gemene deler is dat het stoere jongens zijn, maar wel met iets schattigs in hun blik.

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je van je stoel glijdt?

Ik ben toch wel erg vatbaar voor vleierij… 😉 Haha! Maar ook ietwat verlegen en schattige blikken word ik week van.

Wat is wat jou betreft de lekkerste man van Nederland?

Michiel Huisman vind ik een ontzettende knappe kerel. Maar ook Frederik Brom vind ik aantrekkelijk (op zijn lengte na, haha!). En ja, ook op Sunnery James zou ik kunnen vallen. En Martine antwoordde op deze vraag Barry Atsma en ik kan haar niet anders dan gelijk vinden. Man, man, wat een knappe koppen hebben wij in Nederland. 😉

En de hottie van Hollywood?

Oeh, moeilijk. Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal staan toch wel ergens bovenaan. En de Brad Pitt van 10 jaar geleden mocht er ook wel zijn… Is het duidelijk dat ik niet zo goed ben in kiezen? 😉

Met welke flirt-techniek windt hij jou om zijn vinger?

Love flirten! Subtiel dan. Want zodra het er te dik bovenop ligt, ben ik weg. Weet je wat het vroegaaaah altijd goed bij me deed? Me een SMS (of hyves berichtje :P) sturen vlak nadat je elkaar nog in de discotheek of op een feestje had gezien, maar niet veel had gesproken. Haha!

Met wie wil jij nog eens een beschuitje eten? * wink *

Hmmm, nah, ik hoef eigenlijk met niemand anders in bed te liggen dan met mijn eigen man! Sorry gezapig, geen smeuïgheid vanaf deze kant. Ik ben helemaal happy met wie ik nu ben. Maar oke, stel, ik zou nog vrijgezel zijn… Dan… Even denken. Nee, ieh, GEEN IDEE! SORRY.

Een baard: hot or not?

Hot! Niet zo’n lange, maar zo’n eentje van 1 of 2 weken. Jep, love it!

Waar knap jij ontzettend op af?

Bot zijn. Bah, daar heb ik zo’n hekel aan. Of niet gastvrij. Ik vind het toch wel belangrijk dat iemand net als ik houd van gezelligheid, samen eten en borrelen met vrienden. En kleine puntjes zijn dingen zoals voetbalfanaat zijn, er altijd slonzig bijlopen en lui zijn. Hahaha, wat klink ik kritisch nu!

Haar als Tarzan of de coupe van Wentworth Miller (dat lekkere ding van Prison Break)?

Moeilijk deze! Maar nee, echt lang haar zoals Tarzan vind ik heelmaal niets. Dus dan gaan we voor Wentworth Miller.

Met welke inspirerende man zou jij wel eens aan tafel willen zitten?

Obama! For sure. Ik ben zo benieuwd hoe hij tegen de huidige president van Amerika aan kijkt (ook al zal hij dat natuurlijk nooit vertellen) en hoe hij zijn eigen presidentschap ervaren heeft.

Mocht je de tag over willen nemen op je eigen blog, doe dat dan zeker en laat ons even weten wat jij ingevuld hebt! Hoe zou jij de vragen beantwoorden?

15 reacties

Dana -

Leuk om te lezen! Ik was al benieuwd naar jouw antwoorden. Zelf heb ik hem ook ingevuld maar nog niet online gezet :)

Ivon -

Oh Michiel Huisman is ook mijn guilty pleasure man hoor haha !

Jessica -

Frederik inderdaad een hele knappe man op zijn lengte na haha..

Rosalie -

Haha. Ja Jake Gyllenhaal moet er eigenlijk wel op staan 😉 Ik vind Brad Pitt post Angelina ook weer erg appetijtelijk hoor. 😊 En op de een of andere manier ben ik ook altijd gecharmeerd door Ryan Philippe en Christian Bale.

floor -

gewelding tag dit

Ik val juiste op gladschoren mannen want ik vind een baard prikken!

Kim -

Wat een leuke tag is dit zeg! Die ga ik eens onthouden en oeh Michiel Huisman yum.

Heleen -

Michiel en Frederink😍 haha

Manon -

Jaa baarden, ik ben er ook fan van hoor, maakt die mannen gelijk een stuk mannelijker haha <3

Lindsey Beljaars -

Wat een super leuke TAG is dit zeg!!

Loes -

Zo’n grappige tag! Michiel Huisman is ook echt een van mijn favorieten, hij is zo leuk!

marrie -

Het lijkt me leuk als jullie mannen een Woman I like tag invullen….

Michelle -

Dat beschuitje; zooo herkenbaar. Na 6 jaar moet ik zó niet denken aan een andere man in m’n bed. Brr. Haha. Ik haat hoe degelijk dat klinkt! Ik vind ‘t juist een afknapper als iemand niet van voetbal houdt – want hoe moet dat dan op zondagavond met Studio Sport – en Ryan Reynolds staat hier ook bovenaan ‘t lijstje hoor. Man man man wat is die goed gelukt!

Kelly -

Ik zou bij de vraag over het beschuitje precies hetzelfde probleem hebben haha.

femketje -

Geweldige tag is dit 😄

Romy -

Ja, Frederik Bom…ik vind hem ook zó leuk! Leuk om te horen dat jij eigenlijk op zoveel verschillende typen mannen kunt vallen. En wat betreft Tarzan geef ik je helemaal gelijk. Ik val ook niet op één type man, maar één ding hebben de mannen op wie ik val gemeen: ze hebben vooral geen lang haar 😉

Reageer ook