Me time! Mijn verzorgingsroutine in de winter

Het is weer tijd voor een nieuwe video! Vandaag laat ik mijn ultieme me time avondje zien, inclusief mijn verzorgingsroutine voor mijn droge winterhuid. 

https://youtu.be/YRztkXFHuZY

Deze video is in samenwerking met Sebamed. Ze hebben onlangs twee nieuwe bodylotions gelanceerd: relief lotion en repair lotion. De lotions geven verlichting bij jeuk, bieden intensieve hydratatie en gaan uitdroging van de huid tegen. Ze zijn geschikt voor iedereen en perfect voor de winterhuid die wat extra voeding en verzorging kan bieden. Ik heb de lotions zelf geprobeerd en mijn droge winterhanden zijn er dol op! Sinds ik mijn handen er elke avond mee insmeer zijn mijn droge handen verdwenen.

De lotions zijn verkrijgbaar bij Etos. De variant met 5% Urea kost €7,99 en de variant met 10% Urea is €8,49. Klik hier voor meer informatie.

Pas jij je verzorgingsroutine aan in de winter?

9 reacties

Judith -

Grappig detail, na het badderen ed liggen er negen bonbons op het schaaltje. Willemijn eet er één, maar aan het einde van het filmpje liggen er weer negen bonbons op het schaaltje.

Willemijn -

Hahahah super scherp!

marrie -

Welk serum voor je gezicht gebruik je?

Linda -

Waaaa die bonbons!!

Eva -

Suf natuurlijk om te zeggen bij een ad voor een ander product, maar je pyjama en je sloffen! Waar zijn die van?!?

Willemijn -

Oysho! Getipt door een lezeres en echt, super leuk merk!

femketje -

Die lotions lijken mij wel wat voor mijn onderbenen, die worden altijd zo droog!

PatriciaKleijn -

Fijne video hoor, ik zou ook eens wat meer tijd aan verzorging moeten besteden…

Eveline Fleur -

Oh ik ben wel erg benieuwd! Ik ga vanavond gelijk even naar de video kijken. Mijn benen kunnen wel extra hydratatie gebruiken.. 😉

Reageer ook