BABY CADEAUTJES!

Ik heb ondertussen zoveel mooie spullen gekregen voor onze kleine man, tijd om jullie daar een deel van te laten zien. Vanwege de verhuizing kon ik niet alles laten zien, maar met de tijd ga je zeker meer voorbij zien komen op mijn Instagram. Hij is nu al verwend!

https://youtu.be/VY_ik03Bfd0

 

9 reacties

Ivon -

Wat een mooie spulletjes!! En ik voel me echt heel erg zwanger-noobie, want ik denk echt wát is een hydrofiele doek hahaha, maar als je zwanger bent zal het vast heel handig zijn ;D

Marijke -

Wat een leuke spullen heb je gekregen. Wat onwijs lief zeg! Is jouw haar ook ‘voller’ geworden tijdens je zwangerschap? Dat is iets wat ik heel vaak hoor, dat het haar gedurende zwangerschap voller wordt en daarna alles weer uitvalt. Ben daar erg benieuwd naar.

Martine -

Ja bij mij is mijn haar ook voller geworden, er zit nu veel sneller volume in en wordt ook minder snel vet. Dat ga ik straks wel missen!

Tineke -

Ik ben 12 weken zwanger en moet nu alles hebben wat je hebt laten zien hahahahahaa

Martine -

Haha snap het helemaal! Te leuk allemaal!

Danielle -

Wat een super mooie spullen allemaal! Die walvisjes zijn zo leuk.

Loes -

Wat veel leuke items! Ik houd heel erg van dit stijltje, lekker wit met een leuk printje, of juist een kleur met een witte print. Vind trouwens dat wolkje ook ontzettend schattig! En die gebreide trappelzak, wat knap!

Kelly -

Oh wat een leuke spulletjes! Krijg spontaan weer zin om te shoppen voor mijn neefje.

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien!

Reageer ook