Weekvlog #52: MARTINE’S BABYSHOWER

Na een beetje vertraging is ‘ie online! Mijn weekvlog van afgelopen week. En hij is héél leuk deze keer want na een paar weken stiekem samen met Nathalie, Renate en Nienke een babyshower bekokstoofd te hebben, was het eindelijk tijd voor Tien’s (mini)babyshower gisteren. Daarnaast waren er weer fijne werkdagen en leuke mama-dagen, dus genoeg om weer met jullie te delen. Enjoy!

https://youtu.be/ltggGIE-UmQ

27 reacties

Meti -

De tijd maakt echt niet uit hoor, of het nu maandagavond is of middag! Je kan zelfs overwegen om dinsdag pas de weekvlog te uploaden. Dan heb je de hele maandag om ‘m te bewerken :-) of zoals Mascha doet: een weekvlog maken van de week ervoor. Dus als je bijvoorbeeld van 1 – 7 oktober filmt, dat dit pas op de 14e online komt en er altijd een week tussen zit. Succes ermee!

Angela -

Dinsdag is ook prima hoor! Je ziet heel veel blogs die de dag van hun weekplog/-vlog al verschoven hebben, zodat ze ook weekend kunnen vieren.
Dus geniet lekker van je weekend, plan een gewone post in voor maandag, en maak maandag de vlog af zodat ie dinsdag online kan :)
Ik kijk weinig vlogs maar die van jullie wel. Omdat er ook de gewone struggles in voorkomen, zoals huishouden enzo. Heerlijk.

Patricia -

Leuke vlog weer! Ik kijk dus standaard op maandag de vlog, even na 06:00 uur haha tijdens m’n ontbijt 🙈 snap helemaal dat dat niet zo’n fijn tijdstip is. De rest van de dag kijk ik geen vlog meer. Het is al eerder gezegd, maar dinsdag om 06:00 uur vind ik ook prima en dan vloggen van maandag-zondag. Doe je op maandag een artikel :)

Eva -

Fijn dat je ons ook meeneemt in de kleine momentjes met Jelle en Gijs, leuk om te zien!
Ik kijk de weekvlog op maandagavond voor het slapengaan, is echt iets om naar uit te kijken elke keer weer! Maar wanneer je het exact post maakt mij dus niet uit, zolang jullie het maar fijn genoeg blijven vinden om hier nog laaang mee door te gaan 😊

Nynke -

Wat een leuke vlog weer! Ik kijk er altijd graag naar. En het tijdstip? Maakt me echt niets uit. Doe vooral wat fijn werkt voor jou!!

Nienke -

Leuk dat jullie toch een mini babyshower hebben gedaan!
Meestal kijk ik de vlog op maandag als ik uit mijn werk kom en soms ‘s avonds voor het slapen gaan. Dus meestal is dat na 16 uur. Dat zou mijn voorkeur hebben. Maar als het voor je rust beter is om het later te doen, vind ik dat het belangrijkste (uiteraard!). Dus ik hoop dat je kiest wat voor jou fijn is. Misschien is het ook een idee om de vlog op dinsdagochtend te doen en op maandag een artikel als je dat meer rust geeft. Liefs!

Nicky -

Hartstikke leuke vlog weer! Als ik jullie was, zou ik dinsdag gaan aanhouden voor de vlog en op maandag gewoon een artikel plaatsen. Dan kun je op maandag in alle rust de vlog (af)maken. Maar doe vooral wat jullie fijn vinden.

Marijke -

Wat ontzettend leuk en lief van jou Willemijn dat je zoiets voor je bff en collega doet. Ik vind jullie beiden toffe mensen en volg jullie blog het liefst van de bloggen die er zijn.

Alie -

Leuke vlog! Ik vind jullie altijd zo megastipt met uploaden, ontzettend knap! Iedereen zal snappen dat maandagochtend 6 uur voor jullie helemaal niet zo fijn is. We werken allemaal niet graag in het weekend toch :). Ik zou alles voor 17 uur op maandag prima vinden! Ik kijk altijd als ik uit m’n werk kom

Inge -

Mij maakt het tijdstip ook niets uit. Een andere dag zelfs ook niet. Op maandag komen vaak weekoverzichten online en die mogen van mij best verdeeld zijn over de week.
Eigenlijk vind ik jullie werkwijze héél fijn. Altijd vaste tijd en mocht het niet lukken dan is daar altijd iets over te lezen op jullie social media kanalen en dan is t ook duidelijk.

Madebyuna -

De uploadtijd maakt me weinig uit: heb toch alleen sochtends of savonds laat tijd om te kijken. Dus of het nou om 12 uur of 16 uur komt, maakt niet uit. Je kan er ook aan denken om te beginnen met vloggen op een andere dag maar wel te uploaden op maandag..? Van vrijdag op vrijdag en dan Maandag online.. geen idee of dat iets is hoor.

Jana -

Mij maakt het helemaal niet uit wanneer je op maandag upload! Het is jullie blog, dus jullie kiezen! Zelf werk ik ook niet in het weekend, dus verwacht ik dat ook niet van jullie :-)
Jullie blog hoort wel een beetje bij mijn ochtendritueel. Vlak voor ik naar mijn werk vertrek, lees ik rond 7u jullie artikel van de dag terwijl ik van een ontbijtje geniet. Maar een vlog/filmpje laat ik meestal toch tot ‘s avonds liggen omdat ik daar in de ochtend geen tijd voor heb.

Jana -

Of, je zou de vlog gewoon standaard op dinsdag kunnen uploaden? Dan kunnen jullie wel het vaste uur van 6:00 aanhouden voor al jullie posts, maar komt ie een dagje later en heb je wat meer tijd.
Ach, je ziet maar hoe het voor jou uitkomt!

Minka -

Upload lekker wat later joh, maakt mij niets uit. Doe wat voor jullie het meest ontspannen is.
Mooi ook dat Martine had gezegd; “GEEN BABYSHOWER” en jij organiseert wel een baby shower lol! Mooi dat jullie elkaar zo goed kennen dat je wist dat zij dit wél kon waarderen. 😉

Marjolein -

Leuke vlog!
Ff over je vraag… als ik jou was zou ik het weekend lekker weekend houden, de vlog op maandag afmaken en om 15.00 posten ofzo.. mij maakt het niet uit.. en dan nog. Jouw weekend, jouw beslissing, jij moet het volhouden!

Liesbeth -

Leuke vlog weer! 😀 en geen probleem dat ie later online komt hoor.. heel begrijpelijk!

Anne -

Leuke vlog! 12:00 zou prima zijn voor de weekblog. Tof dat je uberhaupt vraagt wat de lezers er van vinden👍🏻

S. -

Misschien een beetje random onder deze vlog, maar ik vind het zo bijzonder om te zien hoe jullie levens nu zijn. Een van de eerste video’s die ik van jullie zag was het Diorgasme en nu heb jij, Willemijn, een heel gezin en jij, Martine bent getrouwd en in verwachting van je eerste kind. Destijds woonde ik in een klein studentenhuisje en inmiddels ben ook ik volwassen en heb ik een eigen huis. Bizar hoe de tijd vliegt en ook bijzonder om jullie nog steeds te mogen volgen. Wilde ik gewoon even zeggen :) Liefs

Willemijn -

Aah zo leuk om te lezen! Wat verandert er veel in een paar jaar he!

Jeanet -

Leuke vlog weer :)! zo leuk, dat liedje wat je zingt terwijl je Jelle aankleeft en zo lief hoe hij meezingt! Hij praat echt goed zeg!! Lijkt me zo leuk :)! en heel leuk die mini-baby shower! Leuke rode trui heb je ook steeds aan in deze vlog, waar heb je die vandaan? lijkt me een fijne “huistrui” 👍. Mij maakt het niet uit hoe laat je de weekvlog uploadt.. kan me voorstellen dat het wat gestress kan zijn om de vlog zondagavond nog af te maken, dus ik zou het jezelf niet te moeilijk maken, 12 uur of 18u s avonds is ook prima 👍

Willemijn -

Ja leuk he! Heb het liedje zelf bedacht toen ‘ie baby was en hij vindt het altijd zo leuk haha! De trui is van Sissy Boy. Wel al 1,5 jaar oud dus niet meer in de collectie :(

Jeanet -

ah, ik dacht al, ik ken dat liedje helemaal niet haha! creatief hoor :)!

femketje -

zo leuk die surprise babyshower 😀

Janneke -

Ik kijk de vlog altijd tijdens mijn ontbijt, maar ik zou niet willen dat je zoveel stres krijgt door het uploaden! Een andere vaste tijd is ook prima!

marrie -

Maakt mij niet uit hoor welk tijdstip de vlog erop staat.

Sofie -

Wat een leuke vlog weer! Een vast ‘uploadmoment/uur’ vind ik wel fijn, maar het maakt mij helemaal niet uit of dit ‘s morgens, ‘s middags of ‘s avonds is. :) p.s.: Willemijn, zou Saar weer eens wat vaker in de vlog mogen voorkomen? 😀 fijne dag nog!

Loes -

Leuke vlog! Heel gezellig zo met al die meiden bij elkaar, echt een kippenhok, haha. En leuk dat Martine zo verrast was! Ik vind 6.00 of 18.00 een fijne tijd. Dan kan ik het of bij mijn ontbijt kijken, of lekker ‘s avonds op bank.

Reageer ook